- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Netfone
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
beni3d
aktív tag
válasz
Viktor0610 #85 üzenetére
Köszz az infót!!Utána nézek!!
-
-
beni3d
aktív tag
válasz
Viktor0610 #83 üzenetére
név szerint megtudnád mondani mi az a program?
-
-
beni3d
aktív tag
bocs hogy nem olvastam vissza, de lenne egy feletébb sürgős kérdésem:adatkábelen, hogy lehet küldeni a mobilra játékot?v. lehet-e egyáltalán?visszaolvasásom hiányában mégegyszer elnézést kérek.
-
-
earny
tag
Hmmmm... kezdek aggódni. Az elmúlt 2 hétben megcsinálta már kétszer azt ez a csodatelefon, hogy éjszaka felraktam töltőre, reggel teljes töltöttségi szintet mutatott és délutánra lemerült, de úgy, hogy be sem lehetett kapcsolni. Máskor meg bírja 5 napig. Nem értem
-
Ramyka
csendes tag
én ilyen telefont szeretnék!!!
Azt szeretném megkérdezni hogy megéri megvenni??? Tehát jo telefon?
köccike a válaszokat
cijjjasztok -
-
Vikk75
csendes tag
válasz
Pistabaaa #76 üzenetére
Heló!
Nincsmit.
Engem is zavar ez, és épp azon gondolkozok, hogy megkérdezzem valakitől, hogy erre nem-e lehetne rárakni a D600 szoftverét.
Nem-e lehet erre rárakni a D600 szoftverét?
Az mp3 beletekerés, és a teljesképernyős video nézés miatt kéne csak. A többi ugyanaz. Bár ha rá is lehetne, akkor meg az lenne a bajom, hogy az mp3 nem fut a háttérben... na mind1.
Melyik bírja? Amelyik nincs bekapcsolva -
Pistabaaa
aktív tag
Hali!
Köszi az infókat, jól jöttek!
mp3 ügyben nagy kár a ''beletekerhetetlenség'', tényleg elég érthetetlen, hogy miért nem tették bele ezt az opciót.
Úgylátszik át kell gondolnom még, hogy így megnérné-e az árát vagy sem. Csak közben a valszeg kontakthibás vagy akksihibás K500i-mre egyre nagyobb szükség lenne és néha pont ilyenkor nem akarja az igazat...
Na de addig is úgy néz ki visszatérek a jólbevált Sony CMD-J70-emhez, amiben bár nincs se kamera, se mp3, na de kérem: hány telefon húzza kb. egy hétig is egy töltéssel?
Pistabaaa^
[Szerkesztve] -
Vikk75
csendes tag
válasz
Pistabaaa #67 üzenetére
Helló!
A Java-s, témás, színsémás dolgokhoz nem tudok hozzászólni.
Mp3. Az mp3-ba sajnos nem lehet beletekerni, míg a videókba bele lehet. Igazán buta hiba, főleg azért, mert 1. gondolom nem lett volna nehéz beiktatni ezt az opciót az mp3-ba is, 2. a D600-nak - aminek szinte ugyan ez a szoftvere - bele lehet mind a kettőbe. Ez van.
SE fülest még nem hallgattam, de ez a gyári amit adtak hozzá egy elég közepes füles. Sztem vegyél egy átalakítót pár 100 Ft-ért hozzá és akkor azt dugsz rá amit akarsz. Amúgy elég sok beállítási lehetőség van, hangzásképek, ismétlés, véletlen szerű lejátszás., albumok stb, egyedül a 3D hangzás elég gagyi.
OLED. Nekem semmi bajom nincsen vele (4 hónap alatt) persze ez nem jelent még semmit.
Nyitogatás. Na ez egy kellemes meglepetés számomra, mivel hangtalan az egész. Pedig párszor flörtölt már a betonnal. Még a kamera isDe az egésznek semmi baja. Volt már kinyitható Sharpom meg Motorolám, de azok mind kattogtak kinyitásnál. Persze itt nem a gyári katt-ra gondolok.
Akksi: ''1-1,5 nap vs. 2-3 nap vs. 4 nap - ilyen infók voltak itt''
Igen, kb így is bírjaSzóval ha több órát használod az Mp3-at, kamerát stb, akkor másfélnél tuti nem fogja tovább bírni. Én napi kb 2 órát használom az mp3-at így kihúzza 2-2.5 napig is. Persze bírta már 5 napig is, de akkor rá se néztem (és így is lemerült)
Tartozékok: Ne várjál semmi extrát, csak töltőt, headsetet, meg cd-t adnak hozzá. Adat és TV kábelt ne várjál, se micro sd-t. A parasztok. Persze a D600-hoz jár az első 2 alapból.
Remélem tudtam segíteni, üdv. -
falvaas
csendes tag
Felhívnám két dologra a figyelmet.
Az e770-en (nekem is ilyen van) van két opció, ami nem szerepel a leírásokban.
Az egyik az elemlámpa. Összecsukott állapotban, amikor a külső kijelzőn még látszik a háttérkép, tartsd nyomva a baloldali LEFELÉ hangerőgombot, ekkor a vaku elemlámpaként funkcionál. Levenni a fényt ugyanígy lehet, illetve 20 másodperc után automatikusan kikapcsol.
A másik a beszélő óra. Ha angolra, németre vagy franciára van állítva a készülék nyelve, akkor a telefon képes bemondani az időt, csak összecsukott állapotban tartsd nyomva a baloldali FELFELÉ hangerőgombot. Ez vezetés közben pl különösen jól jöhet, ha nem tudsz a telefonra nézni.
Java játékokkal és programokkal én is szenvedtem, lenne msn, opera, térképek és szótárak, de sehogy sem tudtam bluetooth segítségével feltenni őket, még úgy sem, hogy beírtam a fájl-letöltés url-jét, és wapon keresztül próbáltam leszedni. Egyetlen sikeres telepítésem egy pici google earth program, de az meg folyamatos wap kapcsolatot követel, és bár 100k-nyi letöltéssel el lehet jutni budapestig, lassú és költséges szerintem. -
Tofitofi
tag
Hello!
Nah átvert a csaj,2 hete nem jött meg a teló.Elegem van...nem értem mi a jó neki ebben?Még jó,hogy nem küldtem előleget.Szal befürödtem a dologgal,kereshetek másikat.
-
Pistabaaa
aktív tag
Hm
Hát jó, OLED elég egyértelmű, azért csak nem 1-2 percig bírja...
Walkman ügyben meg akkor tovább érdeklődök.
Viszont még írogattak olyat is, hogy Bluetooth ügyben nem az igazi (bár itt a tesztben nem ez derült ki, viszont a mobile-review.com-os tesztben ezt kifogásolták...). Illetve most néztem, hogy BT v1.2. Ennek ellenére akkor tuti támogatja a sztereó BT headsetet?
Nameg akksi ügyben is tudsz majd nyilatkozni!
Az ''újratesztelés'' pedig ráér, ki kell tapasztalni, át kell rá állni, na meg első időszakban nem nagyon lesz hibája egy telónak - olyankor minden teló tökéletes
Én is majd csak jövő csütörtökön leszek itthon, igaz vasárnap indulok csak, na de mondom, akkor is bőven jók a tapasztaltok. -
Tofitofi
tag
válasz
Pistabaaa #69 üzenetére
Okés!!
Megteszem ami tőlem telik.
Kiderült,h ma adták fel,szal remélem csütörtökre itt lesz,mert ha nem jön meg akkor csak jövő7 végefelé tudom letesztelni!Mert megyek el itthonról.
Bár az OLED kijelzőt illetően pl nem leszek okosabb és még nem hallottam walkman zenemobilt szal lehet h nem leszek vmi jó válaszadó!! -
Pistabaaa
aktív tag
-
Pistabaaa
aktív tag
Hellósztok!
Ma akadtam rá a telóra és néztem a tesztet is és meg is tetszett.
DE: namost nekem perpill SE-om van és ehhez képest kicsit félek a konfigurálhatóság szempontjából. Egész konkrétan a JAVA dolgokra gondolok (bár ott vannak még a konkrét témák is vs. színséma, stb.): MIDP 2.0 van benne 3D támogatással, szal mint nekem a K500i-ben. Namost elvileg így minden olyan JAVA dolgot kéne tudni futtatnia, ami a K500i-n elmegy. Sikerült már valakinek felküzdeni progit nem WAPról? (X700 topicban olvastam hogy meg lehet oldani valahogy)
mp3 lejátszó rész: ismerősnek D500 van, és egyetlen nagy probléma ezen a területen: nem lehet beletekerni a számokba. Ugye ez itt már megoldódott? És hangminőségben aki mondjuk hallgatott már W-s SE-t, az mit mond? Elég egy jó füles hozzá és nincs különbség, vagy azért észrevehető?
OLED: na ez egy érzékeny pont úgylátom, de konkrétan nem volt még vele problémátok ugye? Szal azért 2-3 de inkább több évet ki kéne bírnia nem?
Nyitogatás: nekem még nem volt kinyitható telcsim, mennyire érzékeny erre a dologra. Lásd: a mechanika tovább bírja mint az OLED?
Akksi: 1-1,5 nap vs. 2-3 nap vs. 4 nap - ilyen infók voltak itt, namost kinek hogy szuperál, normál használat mellett?
Én függetlenben néztem a telcsit, itt ([link]) és az lenne a kérdésem, hogy esetleg nem tudja valaki, hogy mennyi gari van így hozzá, illetve mi jár hozzá?
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv,
Pistabaaa^
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Tofitofi
tag
Nem igaz,hogy ennyire kevés embernek van ilyen telója!
Hajrá hajrá!!!!!! -
BLC
tag
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy az E770-est fogja e forgalamazni más mobilszolgálatató is a T-mobile-on kivűl? Mert, sajnos nincs olyan előfizus opció ami izgatna (relax 250-drága), és nem érné meg aláírni 2 évet. -
Akinek van adatkábele ehhez a telhez és a Samsung PC Studio 3-at használja, az mondja már el miket lehet azzal a progival csinálni? Mennyire ''mélyen'' lehet belenyúlni vele a telefonba? Értem ez alatt a telefon szofter frissítést és egyéb buherációt.
Egyéb buhera cuccok ehhez a telhez? -
válasz
Viktor0610 #59 üzenetére
Nos a probláma az, hogy felrakva ilyen fájlokat (alkalmazásokat), közli velem, hogy nem támogatott formátum!
Akkor most mivan?!?!
Kösz az infót! -
-
Most vettem ilyen telt és kiváncsi lennék, hogy milyen kiterjesztésű JAVA alkalmazásokat tud kezelni! Hol lehet hozzá egyáltalán akármilyen egyéb alkalmazást szerezni?
Egyáltalán: mit tud ez kezelni??? -
earny
tag
Hát én éppen nem csináltam vele semmit... Lehet pillanatnyi gyengeség volt, mert most meg már 4. napja bírja.
Más: Nem tudjátok, hogy mekkora kártyát tud maximálisan kezelni? Már lehet 1 gigás mSD-t is kapni, csak kérdés h kezeli e... Mert ha igen, akkor egy darabig megoldódnának a memóriagonjaim -
AS
félisten
Atol füg mire használod a telcsit.
-
earny
tag
Nektek meddig birja az akksi?
Én tegnap előt töltöttem és tegnap is , meg ma is kellett töltenem... 3 nap alatt 3-szor...
(Vagy ez csak az miatt van, hogy még újy az akksi?)
-
Vikk75
csendes tag
Sziasztok!
Keresek Samsung E770-hez adat és TV kábelt. Ha valaki tudna jó lenne. Sehol nem találtam eddig. -
earny
tag
Pontosan! Tud gyárilag 14 csnegőhangot és a trémobilosok beletették a sajátjukat. CSAKIS ezekkel produkálja a dallamos rezgést. Ha midit, vagy mp3-at teszel be csengőhangnak nemhogy dallamosan nem, hanem SEHOGY SEM rezeg! Az sms hangoknál az a változás csak, hogy oda még midit, vagy mp3-at sem lehet berakni. Arról nem is beszélve, hogy a gyári hangok valami eszméletlen rondák.
-
earny
tag
A doc viewer szerintem marha jó. A gyűrűk urát nem olvasnám el vele, de pár oldalas doksikat simán el lehet. Van egy olyan opció, hogy ''Képernyőpásztázás''. Ha ezt bekapcsolod, akkor mindig egy teljes képernyőnyit görget. Ebben a leosztásban 4 kijelzőnyi területre kifér egy A4-es oldal, akkora betünagysággal, ami már bőven olvasható. Vagyis 4 billentyűnyoműssal tudsz elolvasni egy sort, és akkor vissza 4 a másik sorhoz... stb....
A nagyítást és görgetést pedig megfelelő sebeséggel csinálja, még egy 30 oldalas pdf-et is simán kezelt.
OLED: B...ok rá ha tönkremegy, akkor kinyitom és úgy nézem meg mennyi az idő, meg, hogy kerestek e.Egyébként mire tönkremenne, addigra úgyis másik telefonom lesz. Még egy sem volt ami bírta volna 2 évnél tovább és addig az oled is biztos bírja.
Alapcsomag: Telcsi, akksi, headset, töltő, leírás. Se kártya, se tv kábel, se usb kábel. (Igaz ez utóbbira nincs is szükség. nagyon könnyen össze lehet hozni a géppel kékfogon keresztül.)
Beszélgetés közben sem én nem tapasztaltam sem a másik fél nem tapasztalt rossz hang minőséget.
Egyetlen sérelmem, hogy csak a gyári hangokkal akar rezegni.
Szivesen! -
Bári
tag
Helló!
Lenne egy pár kérdésem a telefonnal kapcsolatban:
1. A híres ''document viewer'' Word olvasó funkciót mennyire lehet használni ekkora felbontás mellett?
2. A tulajok nem aggódtak az OLED kijelző miatt?
3. Mit tartalmaz az alapcsomag?
4. Tényleg rossz a másik fél esetén a beszédhang?
A válaszokat előre is köszönöm. -
AS
félisten
válasz
Viktor0610 #39 üzenetére
Lehet teljesképenyöre rakni képeket, a hangerő gombokal.
-
-
AS
félisten
válasz
Viktor0610 #37 üzenetére
Jobb a e770 tv- kimenetje mint a d600--é
Azonban nem tudom hogy jár e a készülékhez ilyen kábel,
de már gsm-boltokban meglehet venni. -
-
Hali !
A videó felbontása milyen? És a Tv-kimenet mennyire ''használható'' (játék,film...)
Köszönöm ! -
earny
tag
Bocs a másik totyikért, de aszittem ide csak a cikkel kapcsolatos dolgokat lehet írni...
Pénteken kézhez kaptam a telcsit és az elmúlt két nap alatt észlelt negatívumokat szeretném megosztani veletek.
Hangbeállítások: van 15 csengőhang (ebből egy trémobilos). A telcsi CSAK ezekkel a csengőhangokkal produkál rezgést. Ha midit, vagy mp3-at állítunk be csengőhangnak nem rezeg sehogy sem.
Sms hang 6 db van és csak ezeket lehet használni. Sem midit, sem mp3-at nem lehet beállítani sms hangnak.
A headset csatlakozója L alakú, és ha csatlakoztatva van a telefonhoz, akkor a hangerőgombokat csak úgy lehet nyomogatni, hogy közben el kell túrni az útból a headset drótját.
matt868:
A neten fellelhető tesztekben olvasott kijelzővibrálást és torz hangokat nem tapasztaltam. A kijelző gyönyörű (ugaz lehetne kicsit nagyobb, de így is tökéletes). A hengminőség szvsz nagyon jó. Max hangerőn halláskárosodást okozhat(ott néha bereccsen, de ezt a motorolám is csinálta). Headsettel meg olyan, mintha személyesen dumálnék a hívott féllel.
-
-
Bári
tag
válasz
Viktor0610 #30 üzenetére
Na és a TFT és CSTN meddig bírják? Ezek azért képesek jó 4-5 évig működni, vagy nem?
Vett már valaki ilyen készüléket? -
-
Bári
tag
Helló!
Most nézegettem az árlistákat, és a készülék nagyon jó áron van. Az egytlen bosszantó dolog az OLED. Ez kb. mennyi idejig bírja majd a használatot? 3-4 évet azért csak kibír, vagy nem? -
matt868
csendes tag
Hali!
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy az a bizonyos torz hangzás egyedi volt-é vagy tapasztalta esetleg más is? Nagyon tetszik a teló, valszeg vennék is,de ha ez a hiba állandó, akkor ugyan ott vagyok, mint a SE K300immel, ami megy úgy visszhangzik, mintha muszáj lenne....
Előre is köszi! -
AS
félisten
És most már van gyárigarival is!
Ez azt jlenti hogy elvilg hamarosan lesz szolgáltaonál is. -
earny
tag
válasz
IkszIpszilon #25 üzenetére
-
earny
tag
válasz
IkszIpszilon #23 üzenetére
Hát én nem látom a trémobil kinálatában. (voda és pannon szintén nem forgalmazza)
Kb két hónappal ezelőtt láttam egy szórólapot és azon mutogatták, hogy hamarosan megvásárolható lesz náluk is, de azóta nem mozdultak a dologra. -
earny
tag
Üdv!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy mikor jelenik meg ez a telefon? -
AS
félisten
Ez a jövöben változik.. Samsung mindig uj fömenüvel. hoza ki a fejletebb készülékeket.
D500 uj samsung fömenü. ezután az uj samuk ezt használták .
Jöt a D600 uj fömenü nagyobb tudás. és most ez van elég sok samuban.
de itt a e770 uj fömenüvel. azt jelzi hogy fejletebb szoftverikusan mint a elözö.
Az uj samukba ez a menü lesz.
Aztán jön változás 2006 második végében jönek a 12 ikonos menüs samsungok, na ilyenre még nem volt példa.. pl z710
És jön egy mégujabb fömenüs samsung család.. z540 z350
Szoftverikusan csak jobb és jobbb lesz mindig... -
-
Ricardo
titán
Az lehet hogy csak europában van rá igény, de ha beleteszik akkor ki tudja kapcsolni akinek nem kell (bárhol a világon), ha nincs benne akkor nem lehet bekapcsolni. Tehát nekem logikátlan a magyarázat
Hogy a készülékről is essen szó
Engem kicsit zavar a hangminőség gyengesége, ha egyedi hiba akkor rendben, amennyiben nem az már aggasztóbb. -
Noncsi
tag
Szerintem szép telefon, egyedül a belső gombok nem tetszenek. Az E720-ban szebbek vannak.
-
m@xsys
senior tag
V É G R E !!!
Egy Samsung rezeg és csöng egyszerre
A Samsungosok mindig azt mondták, hogy a cs+r funkció
csak itt Europába divat és hiába jelzik az igényt,
de nem foglalkoznak vele.
Nem csunya a teló, de azért nem is szép - kérdés mennyi lesz!
Gratula a cikk írójának. Jó volt! -
DarkByte
addikt
Hmm.. nagyon helyes (mármint hogy van normális fejhallgató dugasza). Egy normális Sennheiser fülest társítanék hozzá, és akkor mehet a jöhet
De ugye nem mini jack dugós? Vagy ha igen, akkor adnak hozzá konvertert?
Épp néztem a német TMobile oldalán, hogy előfizetéssel 130 euróért vesztegetik. Vajon itthon lesz egyáltalán kártyásan?Ha 60e környékén lenne az ára, akkor azt hiszem megvolna a szülinapi ajándékom, de valószínűleg ez csak sweet dream marad úgy érzem.
-
Bog
HÁZIGAZDA
AAC+ támogatásról nem tudok. A headset zsinóros, be lehet dugni bal felül a telefonba. Tudomásom szerint a nálunk járt verzió menürendszerében nem fog különbözni a forgalmazottól. Annyira T-s, hogy a ki és bekapcsolásnál animál egy ''téset'', illetve benne vannak a szolgáltatóra jellemző csengődallamok.
-
DarkByte
addikt
Sziasztok!
Nekem meglehetősen tetszik a teló.A külseje igaz, tényleg lehetne egy kicsit szebb, bár valószínűleg lesz más színekben is (remélem a TMobile nem rondít nagyon bele). Leginkább nekem a bővíthető memória jön be, főleg ha tényleg jó árban lesz.
Néhány kérdés ha esetleg tudtok rá válaszolni:
- Olvastam az adatlapján hogy AAC csengőhangokat is tud. Nekem logikus hogy akkor ezt le is tudja játszani mint zenét. A kérdés csak az, hogy esetleg aacPlus fájlokat meg tud-e szólaltatni? (nem sok ilyen telefon van, de hátha)
- A headset amit adnak hozzá az bluetooth-os? Csak mert máshol nem láttam hogy lenne rajta külön fejhallgatókimenet a zenelejátszó miatt?
Amúgy nagyon profi a teszt (ahogyan az összes többi is az oldalon). Csak így tovább!
-
AS
félisten
Nagyon szuper e készülék.
T-mobilnál lesz kapható, gyári menüvel. -
bwoay
nagyúr
''az elmulasztott hívásokról semmi nem tájékoztat''
akkor még jó, hogy olyan zorkó a külső kijelzője... nesze neked felsőkategóriás Samsung.
Ez kb olyan, mintha egy telefon (akár Samsung) a 3D stereo hatású hangszórói ellenére
nem tudná még pittyegéssel sem jelezni egy üzenet érkeztét.
Vagy a 16m színt megjelenítő kijelzőn csak a hívók számait írná ki,
a nevüket nem. -
S.J.M.
senior tag
Hi megtudnád mondani hogy hogyan csináltad a telefon audió eszközként ismerje fel a gépet? És D600-on is meglehetne csinálni?
Egyébként tetszik a teló csak így tovább Samsung
szerk: írni sem tudok
[Szerkesztve] -
Jó a teszt -olyan bogos...
A telefon bennem egy kicsit olyan érzetet kelt, h. beletettek pár olyan tulajdonságot, ami nem nagy jelentőségű, viszont jól mutat a ''fícsörlistában''.
Pl.: a rezgő fedlapnyitás, ''bergépelős'' SMS-kiírás...
A hanghibát tapasztaltam a nálam venndégeskedő E720-ban is, sőt, annál a telefonnál a hívott szintén roszul hallott engem...
[Szerkesztve] -
Digital
addikt
Nekem is tetszett,bár nem vagyok Samsung fan
-
Athos07
senior tag
Nem rossz tetszt, mint ahogy a teló is nagyon jó, bár szerintem a dizájn visszalépés az E720-hoz képest. Nekem a viszonylagos szögletességhez nem illik a három zenegomb - amik mellesleg egymagukban tök jól néznek ki.
A kamera minőségénél is nagyon finoman fogalmaztatok a minőséget tekintve, de úgy tűnik ez is általános tendencia, hogy ha egy telefon jó zenében, akkor gyenge kell legyen kamerában.
De összességében jó teló, jó teszt... jöhetnek a többi gyártó termékei...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Korrekt külsőbe csomagolt nagy tudást nyújt az itthon is forgalomba kerülő Samsung E770.
- LEGO klub
- Óra topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DOOM - The Dark Ages
- Politika
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mesterséges intelligencia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest