Új hozzászólás Aktív témák
-
Airnold
tag
Sziasztok! Gyors segítség kellene...jóbarátom E65-je mostanában szeszélye szerint nem érzékeli a számgombok nyomkodását, illetve időnként maximum-hangerejű csippantásokat ereget magából hívások után, esetenként közben is...
Kérdés, hogy csak a szoftvert kellene újrahúzni, vagy hardveres a probléma, illetve lehetséges-e, hogy egy reset megoldja a problémát?
Köszi előre is... -
Airnold
tag
válasz
CharlieDrop #203 üzenetére
Igen...van ahol drágább...
(meg van, ahol olcsóbb, pölö XXL GSM, de az használt nullaperces...) -
Airnold
tag
Kicsit off: Qru...most vetted, miért adod máris el? Nemjó?
-
Airnold
tag
Nekem meg a fütykösöm a legnagyobb...na? Ezt pipálja le valaki...
Ma fogdoshattam végre a telefont, és kicsit elkenődtem...gyönyörű, minőségi, de nekem is a gombokkal van a bajom...nem a legergonomikusabb a kezelőszervek mérete-elosztása...a számbillentyűk nyomáspontjáról nem is beszélve...marad a 6300, pedig cseréltem volna pár hónap után erre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest