- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- One mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
weihe
tag
válasz
Viktor0610 #396 üzenetére
Hm, most kaptam vissza szervízből. (kicsit feljebb írtam erről pár hsz-t)
Ha esetleg leformáznám, akkor vissza lehetne rendesen tenni mindent szerinted? -
weihe
tag
válasz
Viktor0610 #394 üzenetére
Viktor: köszi !
Arra esetleg nem tudsz magyarázatot, hogy miért csak ''félig'' rakta vissza a PCSuite a teljes (telefon+mem.kártya) mentést ? -
weihe
tag
Bocs a tudatlanságomért, de mi az az IEP ? Nem vagyok jártas a fülhallgatók terén.
Na, én tegnap visszakaptam a szervízből a telefonom, elvileg szoftvert frissítettek rajta (pontosabban, ha jól látom, feltették rá ismét a 1.0633.18.01 verziót.
Ellenben még az elromlása előtti egyik napon lementettem a telefon teljes tartalmát PCSuite-tal, de most, hogy vissza akartam tenni (a gyári USB-s kábel használatával), nem igazán sikerült: ugyan kinn van az ikonok nagyrésze, de sok nem reagál a kattintásra, ami meg mégis, azok köszül sok kiíraj, hogy trial verzió)
Szerintetek egy szoft-format (*#7370#) után ha visszarakom a mentésről, akkor működni fog rendesen ?
(A Contetn Copier naplófájlját megtekintve azt vettem észre, hogy az utolsó pár sor imígyen szól:
''
-
-
-
-
-
(sok-sok visszaállított fájl, a végén:
- Teljes biztonsági másolat
Nem visszaállított tartalom:
- Teljes biztonsági másolat'' -
weihe
tag
Bekapcsolom, bejön a kék Nokia felirat, aztán egy idő után eltűnik, és marad az idők végezetéig a sima, fehér, teljes fényerejű képernyő.
Ezt csinálja memóriakártyával, és anélkül, SIM kártyával és anélkül is.
Szerk.: * és 3 és zöld gomb és bekapcsoló gomb kombót is próbáltam, eredmény ugyanez.
[Szerkesztve] -
weihe
tag
Na, eddig tartott az E65-öm. Jó sokáig bírta, vagy egy hónapig
Mi a teendő, ha leadom a T-Mobile-nál ? Mindent vinni kell hozzá (sim kivételével) vagy elég a telefon (sim kártya nélkül) + az akksija ? -
weihe
tag
Köszi a kódót, hasznos lehet még. Az tényleg lehet, hogy kicsit sokmindent tettem fel, de azért összesen szvsz nincs 50 program fenn, mint neked, és mégis ?
Arra jöttem rá, hogy valahol, rejtetten, csak fenn vannak az ''eltűnt'' témák, és ezért nem engedi telepíteni őket, mert másikat meg simán tudtam.
Ebből következik a kérdés: mivel tudom megnézni (ha egyáltalán van ilyen progi) a rejtett fájlokat ? -
weihe
tag
Hm, olyat tapasztaltatok, hogy a telefon ''elfelejt'' dolgokat ?
Konkrétan feltettem pár napja egy jópár témát, gondoltam, majd ha úton leszek, kipróbálom, melyik tetszik, ám ma meglepődve tapasztaltam, hogy egy csomó nincs meg, amiket feltelepítettem (és akkor még látszódtak a Témák között).
Most pedig, amikor vissza akartam telepíteni párat, ami az enyészeté lett , rendre azt írja ki, hogy ''Nem lehet telepíteni''. Persze már csak akkor, amikor lényegében végigfutott a telepítés csíkja (azaz megvolt a biztonsági figyelmeztetés, leokéztam a téma ''névjegyét'', és kiválaszottam, hogy melyik tárolóra telepítse).
Nagyon idegesít, és ezt csinálja akkor is, ha a telefonmemóriába és akkor is, ha a memóriakártyára akarom telepíteni... -
weihe
tag
Sziasztok !
Vettem egy ilyen telefont, de nem tudom, hol lehetne (pontosan) beállítani azt, hogy minden tanusítványt elfogadjon. Egyszerűen nem jövök rá, mindig azt írja ki, hogy ''Tanusítványhiba. Lépjen kapcsolatba az alkalmazás forgalmazójával''.
Pedig nem ez az első Symbianos telefonom, de 8.0-ás Symbianon ilyen gondom nem volt.
Le tudná nekem valaki pontosan írni, hogy hol kell átállítani ezt ?
Köszöntem előre is !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest