- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
Hard reset és szoftver frissítés után nem tudok csatlakozni semmilyen wifi hálózatra. Ezek után jól gondolom hogy csak a szervíz maradt? Még garis a teló szerencsére.
-
trassher
addikt
válasz
RandomGosu #2306 üzenetére
Bővebben?
-
trassher
addikt
Sziasztok
Remélem tudtok nekem segíteni. Rájöttem hogy a telómon valami nem oké a wifivel. Eddig azt hittem csak szar a hotspot de ma kiderült hogy valami más gáz van. Mekiben 80%os jelet találtam, hozzáadtam majd böngészés. Erre kiírja hogy csatlakozás a HOME használatával majd hogy nem található wlan hálózat. Kipróbáltam egy másik hotspotnál is és ugyanez volt a baja. -
trassher
addikt
Sziasztok
Letöltött ikon pakkot hogyan lehet rávarázsolni a telóra? Konkrétan a Nokia Ovi ikonkészletről volna szó. -
trassher
addikt
válasz
Viktor0610 #2267 üzenetére
Csak az a gond hogy nekem nincs telepítve Garmin. Arra gondoltam még hofy véletlenül bekapcsolva felejtettem a wi-fi keresést de az se jött be. Este úgy raktam le hogy hozzá sem nyúltam.
-
trassher
addikt
Sziasztok
A héten másodjára veszem észre hopgy full töltöttségről egy éjszaka alatt 0-ra merül a teló. Volt már valakinek hasonló problémája? Gyakori vagy egyedi esetről lehet szó? -
trassher
addikt
Azt tudom hogy ki lehet rakni bármit, csak én úgy gondoltam hogy kiírná a neveket egy olyan sorban mint pl azt hogy Wlan kerese
i.
Épp én is a Nokiaprogramok.hut nézem de nem találom ami kell nekem. N-Gage-esíteni akartam a telóm de az ottani leírások használhatatlanok mivel amit írnak megcsinálnám csak ugye ott kezdődik a gáz hogy a rompatcher-t nem engedi felrakni a teló miközben ki van kapcsolva mindenfajta védelem meg tanusítvány kezelés. Szignózásról meg nem is álmodok, a kínai kricc-kraccok nem az én világom. Fél óra tökvakarás után inkább hagytam a dolgot.
-
trassher
addikt
Tud valaki névnap megjelenítő progit amit ki lehet rakni az aktív készenlét ablakjába?
-
trassher
addikt
Láttam volt ilyen "ki mit használ a telón" post.
Nekem ezek vannak fenn:
-X-Plore
-DivX player
-World téma amit használok vagy a gyári Dots.World innen való.
-
trassher
addikt
Létezne hogy nem lehet teljes képernyős hátteret beállítani a telefonon? Csak ilyen kis fing méretben állítja be hiába 240*320as a kép.
-
trassher
addikt
Na akadt egy kérdésem menet közben. Miért nem tudok szinte semmit sem telepíteni a telóra? Általában nem támogatott a fájltípus vagy lejárt tanúsítvány címen nem engedi felrakni a progit. Összesen egy DivxPlayert sikerült felraknom a telefonra.
-
trassher
addikt
válasz
Quiksilver #2220 üzenetére
Thx.
Este kiderült hogy az enyém is bill világítás gondokkal küzd. Még októberig van rá Nokia gari. Mennyi idő alatt tudják ezt orvosolni? Konkrétan az alsó billentyűzet nem világít.
-
trassher
addikt
Sziasztok
Ma én is E65 tulaj lettem. Egy 1 éves nagyon megkímélt példány sikerült kifognom.Még most ismerkedek a Symbian-al de nagyon bejövős a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- E-roller topik
- Nyaralás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Jövedelem
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest