- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Hali,
nagyon köszi a segítségedet! Háát, miért is E60 (v 61)??? Szerinted? Mert én (is, meg Salmi a nokiaprogramokról) egy ''bolond'' technokrata vagyok
Kb 3 éve, h megvettem az első komolyabb telómat, egy 3650-est- engem ez tett symbian hívővé, pedig mint tudjuk, a 6,1 és a 103 MHz inkább képes elrettenteni, mint hívővé tenni... Aztán pénzhiány, és a nekem leginkább megfelelő teló hiánya miatt kipróbáltam én mindent: hagyományos telefont, Windows 2002-t, még UIQ felé is kacsingattam, és amikor meglett a lé, már hoztam is életem telefonját, egy 6630-ast!!!!!!!!!!!!!! Mert a symbian az symbian4 Minden kényelmi szolgáltatás megvolt benne, amire szükségem volt/VAN, és hiányoltam a 3650-esből... Iszonyat stabil, 220 MHZ, 9-10 MB RAM, szép kijelző, témák, mp3, és még a hangzás se rossz, sőőt, könnyen kezelhető, fényérzékelő, és nekem nagyon sokáig bírja az akksi, szétszedés- kikapcs nélkül cserélhető memkari, és nem utolsó sorban ott van benne a kamerának csúfolt hardver, ami arra jó, h otthon a nyuszimat lefényképezzem vele, v csináljak egy videót, ami hosszabb, mint 10 mp ( vs 3650)... Tehát az eddigiek alapján RESPECT!!!
Meg ott van az is, h amióta van egy zsíír kis Canonom, azóta kb 10 képet csináltam vele...
Van néhány progi rajta, amik nélkül nem tudnék egy symbianos telót használni: fileman, restart, appman, mobireader, smartmovie, resco viewer... De komolyan! Ezeket többnyire windowsra is megszereztem...
Azért van symbianos telóm, mert nem tudnék meglenni e-book olvasó nélkül... Amikor hagyományos telóm volt, a 3650-es ott figyelt a táskámban, rajta sok-sok e-bookal...
Videót gyakran nézek, és magam is konvertálok, de tegnap óta erre megvan a megoldás 9,1-re: Divx Player (Smartmoviet ugyanis nem lehetett törni....)...
Nna, a resco hasonló kategória, nálam alapértelmezett képnézegető!
Appman, restart ( ha nem muszáj), nem a legfontosabb... De a fentiekre nagy szükségem van...
És az érdekelne, h ezeket megkapom-e egy 9.1-ben? Ill.: miben mutat újat, miben jobb, miben korszerűbb a symbian 9.1, mint egyes régebbi verziók???
Na, nem a sztereó hangzásra gondolok... ja, fényérzékelő van benne?
Segítségedet előre köszönöm!!!
[Szerkesztve] -
zolikaDB
veterán
Most készülünk lakótársammal E60-ast venni, és lenne pár kérdésem tulajokhoz!
Miben jobb a 9.1, mint a 8.0??? Én személy szerint kb fél éve vettem a 6630-asomat, és nagyon- nagyon szeretem! Plusz, ami nekem fontos: az akksija is bitang jó ( és ez egy symbianos telónál nem mindegy!)
Meg persze vannak egyéb jó tulajdonságai- én természetesen a 3650-esemhez viszonyítok, és ahhoz képest ég és föld! Azaz esetemben 6.0 vs 8.0....
Miben jobb a 9.1 a 6630-as 8.0- jához képest?
Tényleg, ezeknek kb mennyi a RAM-ja, és milyen procija? ( Esetleg link is jó...)
Segítségeteket előre is köszönöm! -
Atlantis
veterán
Kösz, inkább a hangminőség érdekel. Van-e valami rendezési elve alapból a zenelejátszójának?
Koss fülest most adtam el, nagyon nem jött be a hangja és a kialakítása sem. Az SE fülese nem lenne rossz, de nem bírja a kiképzést (most w810-em van, június vége óta a harmadik fülest használom hozzá, a többi egyszerűen elhalkult). -
SzGee
aktív tag
köszi az infót, igen ezt
közben a nokia oldaláról letöltöttem a magyar manuált, nagy thx nekik hogy fentvan
ja, és tudtok aközeljövőből olyan technológiáról, ami leválthatja a li-ion-os akksikat valami normálisra, mert egyre inkább vicc kategória, hogy ennyire nem bírják ezeket a nagyobb kijelzős telefonokat
jó lenne, ha nem kellene 1-2 naponta tölteni őket, hanem csak 1-2 hetente, ne adj Isten havonta
utána lehet ennek valahol olvasni? előre is kösz mindenkitől
[Szerkesztve] -
SzGee
aktív tag
a ''minimap''-ot böngészés közben mivel tudom előcsalni? mert eddig spontán előjött egyszer kétszer, de nem tudom hogyan, talán ha lenyomva hagyom a joyt?
sajna csak angol használatim van (ha esetleg van valakinek magyar elektronikus formában, azt nagyon szívesen venném, ha elküldené) azért kérdezek ilyen lámaságokat
a WiFi marha jó, lakótelep kellős közepén vagy egy ingyenes spot (nincs egy üzlet sem a közelben), sajna bent a lakásban nem megy, de a bejárati ajtó előtt még igen... -
Pompi
nagyúr
Köszi a pontosítást, az N szérából indultam ki, pedig megnézhettem volna a kollegám E61-ét azon akkor gondolom ugyanez a szerkeszteni is képes office kezelő van. De most már megnézem, hogy milyen.
A frissítéssel kapcsolatos választ köszi, közben mondjuk meg volt a puding próbája és sikeresen frissítettünk az E61-et, ha lesz egy kis időm backupolni akkor nekizuhanok majd az N70-emnek is -
Pompi
nagyúr
Magyar nyelves szoftot is frissíti rendesen? Vagyis a frissített szoftban is benne lesz a magyar nyelv?
Úgy egy hete leltem én is erre a linkre, de még nem volt érkezésem kísérletezni vele (N70), az azonnali mobilos kérdésekben ugyan felvetettem a problémát, de nem reagált senki, örülök, hogy végre leltem valakit aki már használta
SzGee:
Lehet a beépített böngészővel is netezni WiFi-n keresztül.
A hozzá adott QuickOffice-szal csak nézegetni tudsz, a teljes verzióval lehet editálni is. -
tsimora
tag
A NOKIA weboldaláról letölthető és az USB kábellel otthon telepíthető az E60 softverfrissítése:
http://europe.nokia.com/softwareupdate
Az új verzió: 2.0618.06.05 14-07-06 RM-49
A frissítés érezhetően javít az energiagazdálkodáson. Látványban ugyanaz, de az új szoftverrel az összes SMS és email üzenet már vastag betűvel íródik.
Üdv
-Tamas
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged