- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzGee
aktív tag
köszi az infót, igen ezt
közben a nokia oldaláról letöltöttem a magyar manuált, nagy thx nekik hogy fentvan
ja, és tudtok aközeljövőből olyan technológiáról, ami leválthatja a li-ion-os akksikat valami normálisra, mert egyre inkább vicc kategória, hogy ennyire nem bírják ezeket a nagyobb kijelzős telefonokat
jó lenne, ha nem kellene 1-2 naponta tölteni őket, hanem csak 1-2 hetente, ne adj Isten havonta
utána lehet ennek valahol olvasni? előre is kösz mindenkitől
[Szerkesztve] -
SzGee
aktív tag
a ''minimap''-ot böngészés közben mivel tudom előcsalni? mert eddig spontán előjött egyszer kétszer, de nem tudom hogyan, talán ha lenyomva hagyom a joyt?
sajna csak angol használatim van (ha esetleg van valakinek magyar elektronikus formában, azt nagyon szívesen venném, ha elküldené) azért kérdezek ilyen lámaságokat
a WiFi marha jó, lakótelep kellős közepén vagy egy ingyenes spot (nincs egy üzlet sem a közelben), sajna bent a lakásban nem megy, de a bejárati ajtó előtt még igen... -
SzGee
aktív tag
most kapok egy ilyen készüléket, ezért néhány kérdést szeretnék feltenni:
a WiFi-t a beépített böngészővel lehet használni, mert olvastam olyan tesztet, ahol azt írták, hogy nem
ha nem melyik prg kell hozzá? opera pld?
a beépített QuickOffice-szel lehet xls vagy doc file-okat szerkeszteni is, vagy csak nézegetni? ha nem milyen prg képes rá?
az új szoft amit írtatok az ''tud'' magyarul? garivesztés nélkül frissíthető a teló?
előre is köszi az infót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen digitális videókamerát?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- PlayStation 5
- Medence topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged