- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
Johny Bravo #132 üzenetére
Johny: köszi a kimerítő választ
Mások tapasztalatait is várjuk -
zolikaDB
veterán
Hali,
nagyon köszi a segítségedet! Háát, miért is E60 (v 61)??? Szerinted? Mert én (is, meg Salmi a nokiaprogramokról) egy ''bolond'' technokrata vagyok
Kb 3 éve, h megvettem az első komolyabb telómat, egy 3650-est- engem ez tett symbian hívővé, pedig mint tudjuk, a 6,1 és a 103 MHz inkább képes elrettenteni, mint hívővé tenni... Aztán pénzhiány, és a nekem leginkább megfelelő teló hiánya miatt kipróbáltam én mindent: hagyományos telefont, Windows 2002-t, még UIQ felé is kacsingattam, és amikor meglett a lé, már hoztam is életem telefonját, egy 6630-ast!!!!!!!!!!!!!! Mert a symbian az symbian4 Minden kényelmi szolgáltatás megvolt benne, amire szükségem volt/VAN, és hiányoltam a 3650-esből... Iszonyat stabil, 220 MHZ, 9-10 MB RAM, szép kijelző, témák, mp3, és még a hangzás se rossz, sőőt, könnyen kezelhető, fényérzékelő, és nekem nagyon sokáig bírja az akksi, szétszedés- kikapcs nélkül cserélhető memkari, és nem utolsó sorban ott van benne a kamerának csúfolt hardver, ami arra jó, h otthon a nyuszimat lefényképezzem vele, v csináljak egy videót, ami hosszabb, mint 10 mp ( vs 3650)... Tehát az eddigiek alapján RESPECT!!!
Meg ott van az is, h amióta van egy zsíír kis Canonom, azóta kb 10 képet csináltam vele...
Van néhány progi rajta, amik nélkül nem tudnék egy symbianos telót használni: fileman, restart, appman, mobireader, smartmovie, resco viewer... De komolyan! Ezeket többnyire windowsra is megszereztem...
Azért van symbianos telóm, mert nem tudnék meglenni e-book olvasó nélkül... Amikor hagyományos telóm volt, a 3650-es ott figyelt a táskámban, rajta sok-sok e-bookal...
Videót gyakran nézek, és magam is konvertálok, de tegnap óta erre megvan a megoldás 9,1-re: Divx Player (Smartmoviet ugyanis nem lehetett törni....)...
Nna, a resco hasonló kategória, nálam alapértelmezett képnézegető!
Appman, restart ( ha nem muszáj), nem a legfontosabb... De a fentiekre nagy szükségem van...
És az érdekelne, h ezeket megkapom-e egy 9.1-ben? Ill.: miben mutat újat, miben jobb, miben korszerűbb a symbian 9.1, mint egyes régebbi verziók???
Na, nem a sztereó hangzásra gondolok... ja, fényérzékelő van benne?
Segítségedet előre köszönöm!!!
[Szerkesztve] -
zolikaDB
veterán
Most készülünk lakótársammal E60-ast venni, és lenne pár kérdésem tulajokhoz!
Miben jobb a 9.1, mint a 8.0??? Én személy szerint kb fél éve vettem a 6630-asomat, és nagyon- nagyon szeretem! Plusz, ami nekem fontos: az akksija is bitang jó ( és ez egy symbianos telónál nem mindegy!)
Meg persze vannak egyéb jó tulajdonságai- én természetesen a 3650-esemhez viszonyítok, és ahhoz képest ég és föld! Azaz esetemben 6.0 vs 8.0....
Miben jobb a 9.1 a 6630-as 8.0- jához képest?
Tényleg, ezeknek kb mennyi a RAM-ja, és milyen procija? ( Esetleg link is jó...)
Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged