Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Így teljesít a Xiaomi 15S Próban a márka saját fejlesztésű processzora
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyote2000
őstag
válasz
szerenca #2098 üzenetére
trémobilnál trémobilost kapsz, nokiánál nokiásat szerintem. A 4.7-et nem ismerem, de az 5.5 vszínűleg jobb, hiszen a kettő között volt az 5.0 is, ami még mindig hibás. Az 5.5 újabb, tehát jobb
Az újabb firmware-k kisebbrészt tartalmaznak fejlesztéseket, nagyobbrészt inkább hibákat javítanak a korábbi verziókban. Nekem 5.0 volt amikor megvettem a telcsit, de nem emléxem arra, mivel kb. 40 perccel a kicsomagolás után már frissítettem is 5.5-re - direkt addig csináltam meg, amíg "üres" volt a telcsi, hogy ne kelljen backupolni meg visszaállítani mindent.
Például a # gomb nyomvatartásával átvált neked Néma üzemmódra? Sokan panaszkodtak, hogy a 4.7-ben az nem ment, és nem csak magyar trémobilosok mondták ezt, hanem a Nokia support fórumán és más nemzetközi fórumokon is. Pl. az O2 és Bell 4.7-es szoftját sok helyen fikázták, mindenki 5.5-re váltott. Azt nem tudom hogy ez a 4.7 van-e a trémobilnál, lehet hogy Nokia ezt a verziót szabta testre a szolgáltatóknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest