- Azonnali navigációs kérdések órája
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
szia!
köszi a választ, hát szoftverben elvileg) ugyanaz a két gép. egyébként a füles. úgy gondoltam, hogy csörög, én kiveszem a fülemből pl az egyik fülest, tefelont felveszem (már a mobilon, a saját gonbjával), beszélgetek, szintén a mobillal (retro módon a fejemhez emelem ), majd ha kész, visszateszem a fülembe a fülest és hallgatom tovább a zenét. tudom, hülyeség (headsettel egyszerűbb), csak érdekel, ez megoldható-e'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
skajwa
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy nincs-e progi arra, hogy támogassa a stereo bluetooth átvitelt a teló? ÜdvEgy kis referencia: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=103706
-
stichus
tag
van hozzá új firmware: 4.21, amitől stabilabb és egy kicsit még gyorsabb
-
ddddd4
tag
Ez ugye szinte ugyanaz tudásban mint a 6120?
Vodafone
-
Pompi
MODERÁTOR
Igen.
"A 6120c igazából igencsak közel áll a már tesztelt, és igen jó minősítést kapott 6290-hez, szinte ugyanaz a két készülék, csak mostani tesztalanyunk nem összecsukható. Vannak azért különbségek, részint ezekre fogunk kitérni, mert magáról a Symbian rendszerről (Feature Pack 1), és az így elérhető szolgáltatásokról már szóltunk eleget."
Feel Good Inc.
-
Norbi27
aktív tag
Nekem sem talál újabbat. Légyszi küldéjtek el a címet
Köszönöm
-
stichus
tag
elküldhetem, de csak szervízben tudják rárakni, otthon csak körülményes, esetleg garanciavesztéses buherációval lehet felrakni
-
N6290
csendes tag
Sziasztok!
Vásárolnék szép ill. új(szerű) állapotú Nokia 6290-est, FEKETE színben!!
Hívj: 06203741917
-
pampika
őstag
Annyira azért nem körülményes egy PC csere, ha nagyon szükséges. Bár való igaz, garivesztéssel jár elvileg. Gyakorlatban nem annyira figyelnek rá.
Ha meg valaki nem szereti a házi módszereket, elviszi egy emberhez, akinek van boxa és megkapja a legfrisebb szoftot igen kedvező áron, nem változik meg a PC se a telefonban és ha utána baja lenne, szervizbe is nyugodtan viheti, mivel a nokia nem tudja kiszúrni, hogy nem szervizben kapta az telefon az új szoftot.
-
dragontiger
tag
méghogy tökjól szól meg minden mikor volt ienem,gyorsan eladtam,mert a másik telóm,1 6234-es alapból lazán lepipálta,amazt hiába állítgattam,a 6234 ütötte hangképzésben
-
pampika
őstag
válasz dragontiger #370 üzenetére
akkor lehet kifogtál valami hibás darabot, mert a sztereo hangszórókkal, meg normális minőségű zenével korrekten szól.
-
AMD Power
titán
Egy kis időre most 6290 tulaj lettem. Nem rossz kis telefon de nem az én világom.
-
Mobilmédia
csendes tag
Üdvözlök mindenkit!!!
Valószínű hogy én is 6290-et fogok venni, úgyhogy ha valakinek van ilyen telefonja, és szánna rám egy kis időtt, leírhatná a 6290 jó és rossz tulajdonságait.
Én azt hallottam hogy a 6290 elég nagy. Igaz ez???
[ Szerkesztve ]
VZ28
-
rumos14
nagyúr
-
rumos14
nagyúr
-
Mobilmédia
csendes tag
Valaki tud ajánlani a 6290-en kívül más profi kinyitható mobilokat?
[ Szerkesztve ]
VZ28
-
2T
tag
válasz Mobilmédia #384 üzenetére
Csak a kontúr maradt, a szénatom alapú csontbőr falak egy keserédes savanyú sógömb alatt
-
Mobilmédia
csendes tag
Csá. Ténleg jó mobil. Kössz hogy válaszoltál.
Ismered a telefongurut (weboldal)? Azon rajta van a részletes leírás. Lényegében hasonlít a 6290-re. Írj be a Google-nél a webhez egy bármilyen mobil nevet és egyből kiadja a ..........telefonguru weboldalt!!! Arra kattints rá, és a jobb alsó sarokban gördülj le egészen addig, amíg a Nokia 6650 T-mobile-hoz nem érsz!!!
Ott rajta van a részletes leírás!!!!!
(Amúgy nekem a 6290 jobban bejön)[ Szerkesztve ]
VZ28
-
Mobilmédia
csendes tag
Én Zalaegerszegen lakom. Én is 6290-et szeretnék, de addig nem akarom megvenni addig, amig nem láttam a saját szememmel. (Azt mondják róla hogy túl nagy.........) Csak az a baj, hogy bármerre nézem, semeik üzletben még csak nem is hallottak róla. Valaki tudna ebben SEGÍTENI?????
VZ28
-
BlackLamb
tag
válasz Mobilmédia #389 üzenetére
Hát egy másfél éves telefont nem hiszem, hogy kapsz boltban, esetleg ha kimaradt egy-két darab. Próbálkozz az apróhirdetések között!
(Azt mondják róla hogy túl nagy.........) Ez a téma bőven ki lett vesézve mind a tesztben mind a topikban, de javaslom a gyártó honlapját is, a paraméterek részét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Borderlands 3
- Gitáros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Half-Life Alxy - Már készül a magyar szinkron
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Le Mans Ultimate
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs