- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Google Pixel topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackLamb
tag
válasz Mobilmédia #389 üzenetére
Hát egy másfél éves telefont nem hiszem, hogy kapsz boltban, esetleg ha kimaradt egy-két darab. Próbálkozz az apróhirdetések között!
(Azt mondják róla hogy túl nagy.........) Ez a téma bőven ki lett vesézve mind a tesztben mind a topikban, de javaslom a gyártó honlapját is, a paraméterek részét. -
Mobilmédia
csendes tag
Én Zalaegerszegen lakom. Én is 6290-et szeretnék, de addig nem akarom megvenni addig, amig nem láttam a saját szememmel. (Azt mondják róla hogy túl nagy.........) Csak az a baj, hogy bármerre nézem, semeik üzletben még csak nem is hallottak róla. Valaki tudna ebben SEGÍTENI?????
VZ28
-
Mobilmédia
csendes tag
Csá. Ténleg jó mobil. Kössz hogy válaszoltál.
Ismered a telefongurut (weboldal)? Azon rajta van a részletes leírás. Lényegében hasonlít a 6290-re. Írj be a Google-nél a webhez egy bármilyen mobil nevet és egyből kiadja a ..........telefonguru weboldalt!!! Arra kattints rá, és a jobb alsó sarokban gördülj le egészen addig, amíg a Nokia 6650 T-mobile-hoz nem érsz!!!
Ott rajta van a részletes leírás!!!!!
(Amúgy nekem a 6290 jobban bejön)[ Szerkesztve ]
VZ28
-
2T
tag
válasz Mobilmédia #384 üzenetére
Csak a kontúr maradt, a szénatom alapú csontbőr falak egy keserédes savanyú sógömb alatt
-
Mobilmédia
csendes tag
Valaki tud ajánlani a 6290-en kívül más profi kinyitható mobilokat?
[ Szerkesztve ]
VZ28
-
rumos14
nagyúr
-
rumos14
nagyúr
-
Mobilmédia
csendes tag
Üdvözlök mindenkit!!!
Valószínű hogy én is 6290-et fogok venni, úgyhogy ha valakinek van ilyen telefonja, és szánna rám egy kis időtt, leírhatná a 6290 jó és rossz tulajdonságait.
Én azt hallottam hogy a 6290 elég nagy. Igaz ez???
[ Szerkesztve ]
VZ28
-
AMD Power
titán
Egy kis időre most 6290 tulaj lettem. Nem rossz kis telefon de nem az én világom.
-
pampika
őstag
válasz dragontiger #370 üzenetére
akkor lehet kifogtál valami hibás darabot, mert a sztereo hangszórókkal, meg normális minőségű zenével korrekten szól.
-
dragontiger
tag
méghogy tökjól szól meg minden mikor volt ienem,gyorsan eladtam,mert a másik telóm,1 6234-es alapból lazán lepipálta,amazt hiába állítgattam,a 6234 ütötte hangképzésben
-
pampika
őstag
Annyira azért nem körülményes egy PC csere, ha nagyon szükséges. Bár való igaz, garivesztéssel jár elvileg. Gyakorlatban nem annyira figyelnek rá.
Ha meg valaki nem szereti a házi módszereket, elviszi egy emberhez, akinek van boxa és megkapja a legfrisebb szoftot igen kedvező áron, nem változik meg a PC se a telefonban és ha utána baja lenne, szervizbe is nyugodtan viheti, mivel a nokia nem tudja kiszúrni, hogy nem szervizben kapta az telefon az új szoftot.
-
N6290
csendes tag
Sziasztok!
Vásárolnék szép ill. új(szerű) állapotú Nokia 6290-est, FEKETE színben!!
Hívj: 06203741917
-
stichus
tag
elküldhetem, de csak szervízben tudják rárakni, otthon csak körülményes, esetleg garanciavesztéses buherációval lehet felrakni
-
aktív tag
Nekem sem talál újabbat. Légyszi küldéjtek el a címet
Köszönöm
-
Pompi
MODERÁTOR
Igen.
"A 6120c igazából igencsak közel áll a már tesztelt, és igen jó minősítést kapott 6290-hez, szinte ugyanaz a két készülék, csak mostani tesztalanyunk nem összecsukható. Vannak azért különbségek, részint ezekre fogunk kitérni, mert magáról a Symbian rendszerről (Feature Pack 1), és az így elérhető szolgáltatásokról már szóltunk eleget."
Feel Good Inc.
-
ddddd4
tag
Ez ugye szinte ugyanaz tudásban mint a 6120?
Vodafone
-
stichus
tag
van hozzá új firmware: 4.21, amitől stabilabb és egy kicsit még gyorsabb
-
skajwa
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy nincs-e progi arra, hogy támogassa a stereo bluetooth átvitelt a teló? ÜdvEgy kis referencia: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=103706
-
szia!
köszi a választ, hát szoftverben elvileg) ugyanaz a két gép. egyébként a füles. úgy gondoltam, hogy csörög, én kiveszem a fülemből pl az egyik fülest, tefelont felveszem (már a mobilon, a saját gonbjával), beszélgetek, szintén a mobillal (retro módon a fejemhez emelem ), majd ha kész, visszateszem a fülembe a fülest és hallgatom tovább a zenét. tudom, hülyeség (headsettel egyszerűbb), csak érdekel, ez megoldható-e'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
nike_
addikt
Szia!
A telefonos kérdésekre nem tudok válaszolni, mert 6120c-m van, ott megoldható a fektetett nézet. Eddig nekem egyik kagylós telómon se lehetett megoldani. Ha veszel 3.5 --> 2.5-ös átalakítót, úgy lehet megoldani, hogy a headseten csörög (tehát nem kell kihúzni), lerakod, és megy tovább a zene headseten keresztül. Tehát ha erre gondoltál, igen, megoldható.
-
halihó kedves fórumtársak!
pár kérdésem lenne a géppel kapcsolatban. a kagylóformán túltettem magam (bár rühellem a kialakítást). pár kérdés a szoftverrel kapcsolatban. a naptáros probléma (pénteknél megáll, ha kikapcsolod) mindenkinél fenáll? valamint videok lejátszása lehetséges feketett módban (valamint a gelériában a képeket feketett módban nézegetni)? valamint a headset. ha veszek átalakítót, megoldható az, hogyha bedugott füles mellett hallgatok zenét, ne kelljen kihízni a mobilból a fülest, hanem ha fogadom a hívás, a mobilon beszélek (közben a fülemből kiveszem a cuccot persze), majd ha vége, a zenét tovább hallagtom. ilyen mobil vásárlásán gondolkodom, de gondoltam előtt körülnézek, megtudakolom a véleméyneket. (60rugóért, 2 év Nokia garival megérné?) köszi a válszoka!'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
zs.tom
tag
A héten kipróbáltam egy ilyen telót és szerintem nagyon jó, csak nekem egy kicsit nagy.
-
anthey
csendes tag
Csáó megvettem a telóót a régi 3650eshez szokott lelkemnek maga a mámor nem tudja vki h a 4 Gbos microSDvel elboldogul-e a drága? akkor tényleg Walkman gyilkos cucc lenne Symbian+4Gb+Koss Plug füles hove kéne több?
Ha próbálkozol veszíthetsz... ha feladod vesztettél.... |||| Music is my life ||||
-
pbalu
aktív tag
Használ hozzá valaki autós tartót? Milyet?
''...Ayrton azt mondta: Látod, nem lehet. Egy folyó van a fal mögött, úgyhogy nem lehet máshova tenni. ...Pontosan ezen a helyen vesztette el az életét.''
-
csabika0001
senior tag
Hát elbizonytalanodtam, azthittem ,hogy ha már egy telóban ekkora proci van akkor az már nem küszködik a nagyobb videókkal(bitrate meg fps stb) sem.Anno a 6230-asra bármilyen 3gp videót rakhattam("..") persze adottságaihoz függően 3gp képkodekk és amr hang.
De a 25 fps és a magas bitrate megsem kottyant neki. Sztem amugy szoftveresen rontják el a telókat.Valahol ki akarom próbálni ezt a telót most már saját kezüleg akarom látni a szoftverét és a "gyorsaságát képességeit". -
pbalu
aktív tag
Eddig nekem is ok.
Viszont szombaton nem mindíg kapcsolom be a telót, és vasárnap amikor bekapcsolom, pénteki dátumot mutatEzt csak úgy tudtam kikerülni, hogy a munkanapoknál H-V mindent pipálok.
[ Szerkesztve ]
''...Ayrton azt mondta: Látod, nem lehet. Egy folyó van a fal mögött, úgyhogy nem lehet máshova tenni. ...Pontosan ezen a helyen vesztette el az életét.''
-
rakuzzi
csendes tag
Nos, töltöttem alacsony bitrátáju filmet 25fp/s.-sel konvertálva. Tényleg így viszi,persze nem úgy mint egy pda,de az amúgy is más kategória.
Ha jobban utána keresel nem én vagyok az egyetlen aki "nem találja" azt a 3xx mhz-t. Persze nem papíron...Valamilyen nézőpontból biztos tud annyit mert Nokiáéknál nem divat a fars adat, csak fura, hogy a programok nem annyinak látják. De ez ettől még egy nagyon jó telefon! -
rumos14
nagyúr
sztem a 25fps-sel kódolt videót lejátsza 25fps-sel pl. a smartmovie.. persze megfelelően alacsony bitrate kell. az, hogy videót 15fps-sel vesz fel, az más tészta.
700 megás dvd rip-pel sztem keményen megküzd egy ilyen teló, aligha tudja röccenésmentesen lejátszani.
és igen, 369 mhz-es. a nokia csakcsak nem hazudik...[ Szerkesztve ]
-
rakuzzi
csendes tag
válasz csabika0001 #324 üzenetére
Azért azt tudni kell, hogy a filmet 15 fr/sec játsza csak le. ez azt jeleni, hogy kissé szaggat. De igazából csak akció filmeknél zavaró egyéb esetben megszokható. Én néztem már rajta sima 700 megás xvidtet is,amit simán visz. Vonaton én az eltüntek 3. évadját nagy élvezettel néztem. Ha felteszel egy lejátszót pl smart movie akkor vele a kodekek is települnek úgy tudom.Ami a processzort illeti én még egy teszt programmal sem tudtam kicsalni belőle 192 Mhz-nál többet, illetve ezt látják a programok. Írtam ezügyben a nokiának akik azt vélaszolták, hogy biztos régi a tesztprogram...
-
zs.tom
tag
szerintem elég érdekes a kinézete.
Nekem először amikor megláttam, nem tettszett de miután megnéztem jobban eléggé bejött.
Azt sajnálom, hogy nem raktak bele autofókuszt.
Egy dolog nem tettszik azok a csatlakozók a tetején.
Szerintem tök jó a telcsi, csak elég drága! -
csabika0001
senior tag
Eldöntöttem hogy ez lessz a következő mobilom most már csak kell találnom egy jó darabot nem tud valaki ajánlani egyet.Jó áron
-
pbalu
aktív tag
válasz csabika0001 #326 üzenetére
Keress valami videokonvertáló progit, ami avi-ból mp4-et csinál.
Én is evvel játszottam, mire rájöttem hogy mit hogy kell beállítani.
Sajna ez már elég rég volt, és má nemtom...
Feltöltöttem egy videot [link], amit nálam lejátszik, asszem vannak progik amik megmondják hogy van tömörítve, meg minden ami kell.''...Ayrton azt mondta: Látod, nem lehet. Egy folyó van a fal mögött, úgyhogy nem lehet máshova tenni. ...Pontosan ezen a helyen vesztette el az életét.''
-
pbalu
aktív tag
Ha beállítod a pontos időt, ott nincs legalul egy olyan opció hogy munkanapok?
Nekem nem is engedi, hogy ne adjak meg semmit''...Ayrton azt mondta: Látod, nem lehet. Egy folyó van a fal mögött, úgyhogy nem lehet máshova tenni. ...Pontosan ezen a helyen vesztette el az életét.''
-
pbalu
aktív tag
válasz csabika0001 #324 üzenetére
Így van.
Valahol a Nokia oldalán asszem fent van, hogy mien formátumban szereti a videót.''...Ayrton azt mondta: Látod, nem lehet. Egy folyó van a fal mögött, úgyhogy nem lehet máshova tenni. ...Pontosan ezen a helyen vesztette el az életét.''
-
csabika0001
senior tag
Hali
Azért kérdeztem ezt a teljes képernyős dolgot mert kollégista vagyok és ez a telefon lenne amivel egész jól lehet zenét halgatni, játszani,fimet nézni,sőt azt hallottam hogy ezzel a telóval pdf-et is tudok megnyitni.De a videók gondolom nem szaggatnak rajta komolyabb minőségnél sem.Javitsatok ki ha valami nem jól mondok. -
pbalu
aktív tag
Hát én teljesen kész vagyok ettől a szoft.-tól. Pontosabban az ébresztő, az katasztrófa. Nem tudom Ti hogy csináljátok, de nekem úgy van beállítva, hogy a dátum/idő menüben a munkanapokat kipipálom hétfőtől péntekig. Eddig logikus, és frankó.
Most jön az ébresztő, ebből hármat állítok be 5 perces követéssel, nehogy elaludjak, és itt is beállítom hogy munkanapokon ébresszen. Eddig is frankó.
Viszont! Péntek 23.59 után nem vált a dátum egy nappal tovább
Az óra az pontosan megy tovább, csak továbbra is péntek van a teló szerint. Hétfőn aztán b@szott ébreszteni Jól el is késtem...
Ennél még az őskövület siemensem is okosabb volt.
Ötlet valakinek?Az előttem írónak: tud teljes képernyős lejátszást.
-
csabika0001
senior tag
Hali mindenkinek nekem is nagyon bejön ez a teló egyelőre csak jókat olvasok róla.
6230i-m van és lassan szeretném lecserélni mert ez a teló eszméletlen lassú..Kérdésem az lenne filmet lehet e nézni teljes képernyőn, és ha valaki lenne olyan rendes hogy kipróbálja a telón azt ,hogy mekkora az a legjobb minőségű videó amit le tud játszani nagyon megköszönném neki(kép codec+hang codec mekkora felbontásban mekkora fram/sec és bit rate.Ez azért érdekel mert ebben a telóban Freescale MXC-300-xx 369 MHz proci van és kíváncsí vagyok mit takar ez?
(http://www.nokia-tuning.net/index.php?s=processor)
((Mozgó téma van benne?))
Előre is köszi a válaszokat. -
rumos14
nagyúr
válasz thunder6230 #320 üzenetére
úgy, hogy újraindítod a telót
abban azért nem vagyok biztos hogy N70-nél tényleg 40mb szabad memória áll rendelkezésre a progik futtatására.
gondolom nem kevered a teló belső memójával. -
thunder6230
tag
Nem tudja valaki hogyan lehet ramot felszabadítani? átlagban 17 mega ramom van de 48 mega a teljes és nemtom mi foglal annyit. hogyan lehetne orvosolni ha egyáltalán lehet?
Egy szaros N70nek is van vagy 40 mega szabadon
[ Szerkesztve ]
Ma reggel arra ébredtem, hogy már nem alszom
-
ben11
őstag
Rumos!
Hogyhogy eladod a telód?
-
Olcsi
senior tag
A külső gombok benyomódása ellen igen hasznos tud lenni!
itom6280: Úgy tudom, hogy régebbi szoftverekben nincsen automatikus bill. zár, csak az újabbakban. Egyébként, ha találtál olyat, ami időre zárja a bill-t, azt nem lehet beállítani, hogy teszem azt 5 mp legyen az az idő?
-
itom6280
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok olyan progiról ami ha bezárom a telefont bekapcsolja az automatikus billentyűzárat és fordítva? Csak olyat találtam ami időre zár. -
stichus
tag
szerintetek van rá esély, hogy költséghatékonyan megjavítható a telefonom? a külső kijelző repedt meg hosszában végig. illetve a kijelzőnek semmi baja, csak az előtte lévő plexi repedt meg. lehetséges, hogy csak azt a pelxi lapot ki tudják cserélni, panelcsere nélkül? nincs itt esetleg egy szervizes emberke?
-
Tachy
csendes tag
Üdvözlök mindenkit! Új vagyok. Lenne egy gondom a 6290-es telommal.
Hívásfogadást követően elmegy a kinyitási hang. Volt szakszervízben, adtak
róla egy tanúsítványt, hogy a készülék hibátlan, sajnos a próbléma azóta is
fennáll!! Tud-e valai segíteni? Köszi -
Waikiki
tag
Nna, voltam Fukarban telefont tapperolni. A mérete ideális, állat gombok, jó nyomásponttal, képernyő széép nagy.
Maradva az ujjlenyomat-problematikánál: jól láttam, hogy a készülék hátlapja matt színű, szóval az ujjlenyomat-rögzítés csak a külső kijelző körül merül fel? Mondjuk némileg megörültem, hogy annyira tényleg nem vészes ez a dolog, bár lehet, hogy csak sokan tapperolták és azért nem nagyon hagytam nyomot rajta.
Akkuja közepes használattal meddig húzza, mire számítsak?Xiaomi, LeEco, ZUK, (Yi M1 Mirrorless, Redmi Pro, 360N4S, Redmi Note 4, Mi5S (plus), Le Pro 3!!!! stb.) SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EAFC 25
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest