- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Apple Watch
- Gyerekeknek szánt mód kerül a Galaxy Watch7-be
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Tovább pörög a DeepSeek-őrület
- Magisk
- Három kamera lesz a következő Nothing telefonon
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
juuzer
addikt
hát pl én cserélnio szeretném, s ajánlok egy jó telót, erre mindenki no no no
de ha odaírom h garis akkorm ár esetleg ez sztem kicsit gázVamos a la playa.
-
Coyote2000
őstag
Ez a Hangszer-kesztő hiba már egy régebbi modellben is előfordult, nemtom nem-e a 8310-esemben anno. Utáltam miatta, 50k-s telcsi 2003-ban és ilyen hülye hibák benne...
-
MODERÁTOR
-
juuzer
addikt
szasztok egy ilyen telcsit keresek, sok helyet tűvé tettem de nem találtam kedvező ajánlatot
zudtok nekem segíteni?
Üdv
IstvánVamos a la playa.
-
blueMerle
veterán
válasz Coyote2000 #16 üzenetére
Lehet hogy ez csak egy demó-naptár, és később letöltheted bele valahogy ''A Naptár'' programot 950 Ft-ért
-
Coyote2000
őstag
abszolut korrekt minimalphone, a design es hasznalhatosag 10/10 pont.
Amit nem ertek: tettek bele sms/hivasszurot, radiot, profilfuggo szineket, de egy normalis naptarat miert nem? Pedig az meg jol jonne basic usereknek is
tuti hogy az akku meg 2 hetig birja ilyen kijelzovel...
[Szerkesztve] -
nap
addikt
Ide a rozsdas bokot, hogy a 1110-esem boritasa felmenne erre a telefonra!
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
MODERÁTOR
-
ppippacs
csendes tag
Én azért fotózás elõtt levenném a fóliát a kijelzõrõl...
-
geckowize
őstag
Holnap megkérdezem Nokiában dolgozó ismit, hogy tényleg a 3510i kijelzöje van-e benne.
Ne is kérdezd.
A 3510i kijelzője 96*65 pixeles és 4096 színű cSTN (arról nem is beszélve, hogy a 3510i 2002 negyedik negyedévében jelent meg és azért lássuk be, csak fejlődött valamicskét azóta a kijelzőgyártás), a 2310-é pedig 96*68 pixeles és 65536 színű cSTN.
Annyira nem vagyok kijelzőszakértő, de azért szerintem nem lehet csak úgy felápgrédelni felbontás (az a plusz 3 pixelsor is számít ) és megjeleníthető színárnyalat ügyileg. -
Algieba
őstag
Megnéztem az 1600-ast, elolvastam a 2310-es tesztjét, és azt mondom most is, ha alaptelefon kellene a családba, akkor a J230i-t venném.
Semmi bajom a Nokiával, sőt, elégedett vagyok egyik általam használt modelljével, de ezeket nem venném meg.
Vagy ha alaptelefon kellene, van a Samsungnak is egy nagyon jó, de annyi telefonja van, hogy most hirtelenjében nem tudom a számát.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Loretto
veterán
Ez a hangszerkesztő menüpont elég vicces
Soirée...
-
fasyrt
őstag
Nokia 6030-ra hajaz.
-
bobace
addikt
válasz Zoli bácsi #5 üzenetére
Tudom hogy van, azért irtam hogy az ellen jött ki biztos.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Jégkokó
veterán
Annyira azért nem rossz a telefon, de a kijelzője tényleg elég kicsi.Egyébbként a 1600 nak is kb ilyen a kijelzője, de annak is szebb mint a 3510i nek.De azért egy 128 pixeles kijelző is bőven elfért volna benne.De a kialakítása nem is rossz, sőt még talán jobb is mint a 1600
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
őstag
Tuti kis minimál telefon.
Ha a nagymamám 5110-ese azt mondaná hogy eddig és ne tovább, akkor valószínű valami hasonlót keresnék neki. Szerintem ebben hasonló a kijelző mint a 3510i-ben volt, és annak 2 előnye volt. A vak is látta, akkora betűk voltak rajta, és annyit fogyasztott, mint egy régi hagyományos nem színes kijelző -
blueMerle
veterán
Nekem a dizájn az nagyon nem tetszik, a kijelzö pedig egy rakás...
Ez nem a ''megmaradt 5000 darab 3510i kijelzö, és pakoljuk bele valamibe'' téma lehetett? Mert erösen olyan szaga van.
Holnap megkérdezem Nokiában dolgozó ismit, hogy tényleg a 3510i kijelzöje van-e benne.
Ami tetszik: fm rádió
Ez a naptáros dolog pedig
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest