Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Watch GS Pro - strapacska
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MWC 2025: Ilyen élőben a Galaxy A36 és A56
Új hozzászólás Aktív témák
-
JDHIV
tag
91-es hozzászóláson senki nem botránkozik meg? Hogy lehet valaki ennyire beképzelt? És azt piszkálják aki az árral szembe úszik...
-
JDHIV
tag
válasz
manómancs #123 üzenetére
Azt hittem a személyed elleni támadás az, ha azt modnom: te hülye.
Nem értem abban amit idéztél mi a támadás, neked szól mert te írtad a cikket. Annyit akartam mondani, hogy te bánthatsz másokat, de bántva érzed magad ha téged bántanak. Ne várj el mástól olyat amit te magad se tudsz teljesíteni.
Te azt írtad, hogy nem érted miért a személyeddel van bajom.
[Szerkesztve] -
JDHIV
tag
válasz
manómancs #119 üzenetére
Nemtom, nem emlékszem, hogy írtam volna olyasmit, hogy te ilyen meg olyan vagy. De ha igen akkor kérlek idézz. A cikked meg te vagy valamilyen szinten. Te írtad, nem?
Amúgy meg igenis humorizátltál vele(K.A.), ezt te is tudod.
Egyébként meg sugalltátok, hogy ez a többség véleménye. TÖBBESSZÁMBAN van egy rakat kijelentés. Legalább azt tudnátok mit írtok, leközöltök.
Alap az illemben: soha senki nevében ne nyilatkozz. Nem tudhatod ki, hogy gondolkodik.
Azt se mondtam, hogy ne legyenek ilyen cikkek.
De nem írom le azt amit már leírtam...
Mielőtt nekem válaszolnátok inkább értelmezzétek a gondolataimat. Nem hiszem, hogy buták lennétek, képesek vagytok rá. -
JDHIV
tag
Egyébként meg fikázd Kelemen Annát de téged ne fikázzon senki, kedves cikkíró. A véleményem áll, írjatok cikket el is kell olvasni, de reakció is létezik. Az élet olyan, hogy nem csak pozitív dolgok vannak. Nem értem, hogyha valakinek eltér a véleménye a másétól negatív irányba akár drasztikusan miért kell leszólni.
Ha azt írom, hogy: Óhhh milyen csodásan sziporkázik a fogalmazásmódot, és a mennyekben légy üdvözölve mert te egy angyalian bájos teremtés vagy amiért ilyen cikket írsz. Azt megköszönöd, pedig ez is olyan kilengés mint Castro, Den vagy az én véleményem csak a másik irányba. Felfogtátok?
Egyébként meg ez a divat, ha nőről van szó. Ezt fogadják el. Olvassatok továbbra is Joyt, Cosmopolitant, FHM-et, Playboyt stb. és döntsék el másik helyetetek hogyan szeretkezz, mit hallgass, mi a szép, mit vegyél...
Na egy kicsit messzire mentem. Ez van.
Egy nő véleménye nem vélemény. Hogyan lehet egyáltalán azt sugallni, hogy minden nő így láthatja a dolgokat?
[Szerkesztve] -
JDHIV
tag
Szerintem meg nem volt jó a cikk, nem látom semmi értelmét. Biztos azoknak szántátok akik nem tudják megkérdezni a barátnőjüket..mert nincs!
Ezt a nyáladzást ami itt folyik a cikk után végképp nem bírom felfogni. Attól még, hogy nyaljátok a cikkíró virtuális seggét még nem fog egyikőtökkel sem lefeküdni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma És még a nőknek nincs véleményük a telefonokról?
- 12 részletre elérhető Acer Predator Helios 18
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1 év garancia
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest