Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Macrodroid
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
azEszter
csendes tag
Nekem az új szerelmem a 7370-es, persze a pasim, a kutyám és a macskám után...
Eddig 5100-asom volt, és azért mert nagyon megfogott a külseje, amikor megvettem 80e Ft volt, a 7370-es 70e Ft.
Egyik telefonomat sem azért veszem meg, hogy mit tud, mert szerintem ez annyira nem fontos. A lényeg az, hogy TELEFONOK - lehet velük telefonálni, és üzenetet küldeni.
Nem kell, hogy hiper-szuper képeket csináljanak, vagy videókat, elvégre nem fényképezőgépek, sem kamerák. És azt nagy hülyeségnek tartom, hogy mindent összezsúfoljanak egy készülékbe.
[link] - ezt nézzétek meg
[Szerkesztve] -
Faget
tag
Az ördög nem alszik...
-
Jégkokó
veterán
Egyébbként vannak olyan mp3 zenék, amik csak pár 100 kilobájtot foglalnak, szóval abbol elfér benne egy pár darab.De az 5 mega az nagyon csekélynek mondható, mert lassan a legalapabb telefonkban is több memória lesz mint ebben, pedig ez azért nem mondható alapnak, még az árát tekintve se
-
manómancs
csendes tag
válasz
mackolacko #140 üzenetére
Köszi az észrevételt, mindenből tanulok, fejlődni csak így lehet. De ajánlom figyelmedbe a 49-es hozzászólásomat.
-
Ricardo
titán
válasz
mackolacko #140 üzenetére
Milyen minőségben vannak rajta a zenék?
5MB valóban gyenge.
[Szerkesztve] -
mackolacko
csendes tag
sztem nagyon jó h végre egy nő szemszögéből is megnézhetünk egy egy telefont! csak a v3 teszthez tudok szólni, mert nekem az van. először is vicces h mki azzal jön hogy egy teljes mp3 sem fér rá, mert ez nem igy van, nekem kb 5 teljes szám van benne, meg több ''rövidre vágott'' sms jelzőhang, plusz a képek, és még igy is van benne szabad memóra arra az esetre ha fényképeznék vele. az hogy a menübe lépéskor azonnal a játékok ikonja jelenik meg nem jelent semmit, mert mindent átrendezhetsz benn ahogy tetszik, ezt észre vehetted volna! nekem volt előtte nokiám és samsungom, és még sehol nem lehettett testreszabni a menü ikonok sorerendjét!
-
-
István70
tag
Hihetetlen milyen emberek vannak.
-
AS
félisten
Szerintem!
Az off hozászolásokat törölnmi kéne..
Az ilyen dolgokat vagy privátba vagy az off-topikban megbeszélni. -
manómancs
csendes tag
Lehet, hogy azért, mert nem olyan dolgot írtam, amin meg kellene botránkozni? És itt ismét a személyemet kritizálod. Nem fáradtál még bele?
Írd le azt, amit más is le tudott, hogy a cikkben mivel van a gond, és legközelebb (ha lesz), megpróbálok rajta javítani, akár még szakmailag is. Nem az írta Polacheck, hogy mond, hogy ''szép és jó'' (melleseleg egy cikk nem lehet szép), hanem olyanokat írj, ami idevág, és ne a magánéletemet firtasd, mert az meg nem rád tartozik (és senki másra sem, mert ha jól értesült vagyok, itt ez eddig nem is volt szokás).
Mellesleg téged az boldoggá tenne, ha engem itt mindenki bántana? (csak mert úgy tűnik élvezed, amit csinálsz, és gondolom unatkozol)
De az engem tesz boldoggá, hogy azért a többségnek tetszett!
[Szerkesztve] -
Den
veterán
huh,nincs lelkierő,m tételesen válaszolni. a lényeg hogy úgylátom kezded érteni mire gondolok. nincs olyan hogy a női telefon, nincs olyan hogy a tipikus nő, stb... ha lenne akkor a telefonok fele női telefon kéne hogy legyen, és a ti cikkeitek felét is női szemmel kéne írni, mert a zesztelt telók fele tipikus női teló lenne. a valóság nem ez.
Mégpedig azért nem, mert egy telefonnal (vagy bármi mással) kapcsolatos preferenciákat nem lehet két egymástól független hamazra osztani, hogy na ezek a tulajdonságok amik csak a nőket érdeklik, és ezek amik csak a férfiakat. A valóságban minden embernek saját preferencia rendszere van aminek minden tulajdonság része, csak egyénenként_más_súllyal_esik latba egy adott tulajdonság a telefon megítélésekor.
Abban már lehet némi általánosítást teni hogy _általában_a nőknél a külső nagyobb súllyal bír egy telefonnál, mint a műszaki innovativitás, de még ezzel is óvatosnak kell lenni mert erősen korosztályfüggő is, stb... és könnyen belátható hogy a férfiaknak is nagyon fontos a külső, aki ezt vitatja gondoljon csak arra mennyire szivesen venné meg kedvenc telefnját pink színben, vagy más általa nem kedvelt színben.
na mindegy nem szaporítom a szót, remélem érthető mire gondolok. Az eg hogy a marketinesek hogy próbálnak minket csoportsítani,legyen az ő bajuk, egy fügetlen embernek, ésegy újságírónak pláne szerinztem nem az ő nézőpontjukkal kell azonosulni. -
Den
veterán
válasz
Viktor0610 #104 üzenetére
nem tudom hogy jött a képbe ez a ''nőkn4ek fontos a külső'' dolog?
senki nem vitatta, nekem és máoknak akiknek a cikkel gondjuk volt, nem ez a problémánk, nem ezt tettük szóvá, hanem azt hogy egy dr szöszit állítanak be ''A Nő''-ként, mintha minden nő ilyen buta és felületes lenne.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
No, itt legyen vége a vitának.
Ennek már rég semmi köze a cikkhez, pusztán flémről van szó. A továbbiakban olyan hozzászólásokat szeretnék olvasni, amelyek a cikkről, vagy legalább a témáról szólnak. -
JDHIV
tag
91-es hozzászóláson senki nem botránkozik meg? Hogy lehet valaki ennyire beképzelt? És azt piszkálják aki az árral szembe úszik...
-
Atlantis
veterán
Nyugalom mindenkinek.
Nem húzza le a topicot azzal, ha kinyilvánítja a véleményét. . -
JDHIV
tag
válasz
manómancs #123 üzenetére
Azt hittem a személyed elleni támadás az, ha azt modnom: te hülye.
Nem értem abban amit idéztél mi a támadás, neked szól mert te írtad a cikket. Annyit akartam mondani, hogy te bánthatsz másokat, de bántva érzed magad ha téged bántanak. Ne várj el mástól olyat amit te magad se tudsz teljesíteni.
Te azt írtad, hogy nem érted miért a személyeddel van bajom.
[Szerkesztve] -
manómancs
csendes tag
''Egyébként meg fikázd Kelemen Annát de téged ne fikázzon senki, kedves cikkíró''
Szerinted ez a cikknek szólt? Mert szerintem ez nekem, személyesen szólt (téged!!!). Igen, kicsit céloztam KA ízlésére viccesen, ha legközelebb te ilyen viccesen szólsz majd, akkor nem leszel össztűzben.
Azt meg fönntartom (és már többen is magyarázták, kérlek értelmezd azokat a hozzászólásokat,nem hiszem,hogy annyira buta vagy, hogy ne sikerülne), hogy a nőknek a telefonnál a külső az egyik legfontosabb, nem pedig az,hogy mekkora a kijelző felbontása, vagy hány gp-ben rögzíti a videót. -
JDHIV
tag
válasz
manómancs #119 üzenetére
Nemtom, nem emlékszem, hogy írtam volna olyasmit, hogy te ilyen meg olyan vagy. De ha igen akkor kérlek idézz. A cikked meg te vagy valamilyen szinten. Te írtad, nem?
Amúgy meg igenis humorizátltál vele(K.A.), ezt te is tudod.
Egyébként meg sugalltátok, hogy ez a többség véleménye. TÖBBESSZÁMBAN van egy rakat kijelentés. Legalább azt tudnátok mit írtok, leközöltök.
Alap az illemben: soha senki nevében ne nyilatkozz. Nem tudhatod ki, hogy gondolkodik.
Azt se mondtam, hogy ne legyenek ilyen cikkek.
De nem írom le azt amit már leírtam...
Mielőtt nekem válaszolnátok inkább értelmezzétek a gondolataimat. Nem hiszem, hogy buták lennétek, képesek vagytok rá. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Félreérted,
Nem arról van szó, hogy minden nő egyforma. Vannak olyanok, akik számára egy memóriacsere a számítógépben mindennapi művelet, és vannak olyanok, akik számára a villanykörte cseréje is meghaladja a képességeit. Nem azt mondtuk, hogy manómancs véleménye az átlag. Az övé egy, amit meg lehet hallgatni, lehet egyetérteni, és lehet egyet nem érteni, azonban azt tartsd szem előtt, hogy ez egy elsősorban nőknek szóló cikk. Mint férfi annyi lehet érdemes számunkra, hogy a telefonokat ilyen szempontból is lehet (esetleg kell) nézni.
Nem létezik olyan cikk, amivel mindenki egyetért, ez a mi írásainkkal sincs másképp.
Azonban, úgy néz ki, hogy a többségnek mégis tetszik manómancs irománya, és ez azt mutatja, hogy van létjogosultsága. -
manómancs
csendes tag
Ne haragudj, de én nem fikáztam Kelemen Annát. Sőt, elismertem, hogy szép, de nem hiszem, hogy van ember Magyarországon, aki azért szeretné, vagy azért nézné, mert annyira értelmeseket és bölcseket nyilatkozik. És még most sem értem miért a személyemmel van bajod???????????? Senki nem mondta, hogy ne írd le a negatív véleményed a cikkről kultúráltan, de az én személyemet miért kevered bele?????
Én azt sem állítom, hogy minden nő így látja a telefonokat, de gondolom, nem véletlenül fókuszálnak a legtöbb női telefonnál a külsőre. Vagy az ott dolgozó marketingszakemberek és piackutatók tudását is megkérdőjelezed? És egy nő, EGY EMBER véleménye is vélemény.
Te megköszönöd, ha téged megbántanak (te nem kritikát írtál,hanem egy nem épp megfelelően megfogalmazott véleményt)? -
zsolty28
tag
Sziasztok!
Én támogatom ezt a remek 5letet mi szerint női telefont a nők teszteljék!
Különösen azért is, mert sok teszt ami nem nő írt, tele van annyi műszaki szöveggel és meghatározással, hogy ihaj. -
JDHIV
tag
Egyébként meg fikázd Kelemen Annát de téged ne fikázzon senki, kedves cikkíró. A véleményem áll, írjatok cikket el is kell olvasni, de reakció is létezik. Az élet olyan, hogy nem csak pozitív dolgok vannak. Nem értem, hogyha valakinek eltér a véleménye a másétól negatív irányba akár drasztikusan miért kell leszólni.
Ha azt írom, hogy: Óhhh milyen csodásan sziporkázik a fogalmazásmódot, és a mennyekben légy üdvözölve mert te egy angyalian bájos teremtés vagy amiért ilyen cikket írsz. Azt megköszönöd, pedig ez is olyan kilengés mint Castro, Den vagy az én véleményem csak a másik irányba. Felfogtátok?
Egyébként meg ez a divat, ha nőről van szó. Ezt fogadják el. Olvassatok továbbra is Joyt, Cosmopolitant, FHM-et, Playboyt stb. és döntsék el másik helyetetek hogyan szeretkezz, mit hallgass, mi a szép, mit vegyél...
Na egy kicsit messzire mentem. Ez van.
Egy nő véleménye nem vélemény. Hogyan lehet egyáltalán azt sugallni, hogy minden nő így láthatja a dolgokat?
[Szerkesztve] -
Noncsi
tag
Számomra egyetlen gond van ezekkel a nőknek szánt készülékekkel. A szép külsőhöz nem párosul megfelelő tudás. A tesztben szereplő készülékek közül külsőre kettő tetszett, azonban mégsem vásárolnám meg mert hiányoznak belőle olyan alapvető dolgok amelyek számomra igencsak fontosak.
A női telefonokat úgy képzelném el, hogy hasonló nagy tudással rendelkeznek mint a többi, nőies külsővel párosítva. -
törölt tag
válasz
mrlujoak #109 üzenetére
Szvsz senkit nem zavar ha valaki javit, a te esetedben az volt a kulönbseg hogy ugy allitottad be mintha ettöl a hibatol teljesen felretajekozodnanak az artatlan olvasok, es isten tuggya mi fog törtenni. Miközben nem
A cikk meg szuperKivancsi lettem volna mit szolnak ''a'' lanyok a Nokia 7380-hoz. Multkor volt a cegnel egy bemutato, mindket közeli munkatarsnöm el volt töle ajulva
Bevallom nekem is tetszett, csak ne kelljen hasznaln
-
mrlujoak
veterán
válasz
Viktor0610 #110 üzenetére
Neeee, csak nekem, csak most, (...) ezután minden SE cikknél?!
Ó teljesen extázisba kerültem.
Nézd szállok:
De komolyra fordítva a szót, már csak ezért is megérte a sok karaktercsere. Tényleg nagyon örülök!
Az elején való ''ellenállásod'' ezennel teljesen megbocsájtásra került részemről.
Csak így tovább, és én meg sasolom a cikkeket lehagyott ''i''-k után kajtatva.
mrlujoak
Jaj ne enyém lett a 111-ik hozzászólás. babona ez a Java-ból
[Szerkesztve] -
-
mrlujoak
veterán
Huuh!
majd kiesett a szemem, mire végigolvastam.
Meglepő, milyen indulatokat képes indukálni egy nem mindennapi stílusban írt cikk.
Gratula az ötletgazdának, és a szerzőnek. (#43)
De ami a legjobban boldogít, engem ''i''-s gyereket, hogy a női szerző is pontosan írta mindenhol a SE aktuális modelljét (Z520i). Kicsi szívem repes a boldogságtól.
Nade hagyom is a témát, mert amint láttam ezen a fórumon nem nagyon kultiválják a pontosításokat. Itt nem a modokra, és a házigazdákra utaltam!
Bár látom mostanában moderátori találkozó zajlik itt a fórumon.
Tényleg ennyire sokféle érzelmeket szabdalt volna fel ez a cikk?
Valaki már az oldalt minősíti negatív irányba, valaki meg magasztalja - mint én - az oldal szerkesztőit, hogy végre valami más is került a megszokottak közé.
Legközelebb várom a gyerekszemmel nézzük a mobilokat cikket, vagy a szülők szemszögéből címűt.
Ha valakit felzaklat, vagy mélyen sért az írás, az ne olvassa el, mert csak árt magának.
A véleménynyilvánítás pedig mindenki szuverén joga, bár ha az már másokat sért, kerülendő, vagy gatyába rázandó.
mrlujoak -
Bog
HÁZIGAZDA
Tudod, tényleg nem ismersz. Bizonyos okok miatt viszonylag jó hatásfokkal tudtam felmérni, hogy a nők egy bizonyos része valóban a cikkben tárgyalt telefonok közül választ, megemlítve még a mályvaszínű X640-et és a hagyományos készülékeket különböző trendi előlapokkal.
Ennek ellenére, most, hogy végiggondolom, eddig egyetlen hozzám közel álló nőnek sem ajánlottam soha ilyesmit, anno Sony J7 és Samsung T100 volt a nyerő, később több Sharp GX25-öt tanácsoltam (a hugom imádja), anyám egy Pana VS3-mal szaladgál, mert azon látja a gombokat, legutóbb egy Nokia 6030 talált gazdára egy olyan lánynál, aki sziklamászó és simán izmosabb, mint én, pedig 48 kiló
A nőket ugyanúgy nem érdemes tipizálni, mint a férfiakat, de a helyzet az, hogy ha a nagy átlagot vesszük, ott bizony sok-sok olyan leányzót találunk, aki a külsőre megy rá, és ezt szerencsére nem én találom ki, mert ha nem így lenne, akkor nem születnének meg pont azok a telefonok, amikről ez a cikk szól.
Nem csak telefonoknál, más termékeknél is igyekeznek a gyártók nőies és férfias modellekkel előállni, jó példa erre az autók világa. Lehet, hogy a gyártók nyomják belénk ezt a trendet, mi pedig behódolunk, de egyelőre sokkal több nőnek jön be a Yaris formája, mint az Accordé. -
Bog
HÁZIGAZDA
Szerintem a ''nők és a férfiak társadalmi szerepvállalása'' témába ne folyjunk bele túlzottan, eléggé off, bármennyire is női telefonokról van szó.
-
Johnny Cage
addikt
válasz
manómancs #97 üzenetére
''Nem akartunk harcot, de arról sajnos még nem hallottam, hogy bármelyik férfi vállalta volna a gyerekkihordást, amit a multik a nőknél nem mindig néznek jó szemmel. Ez rajtunk múlik szerinted????''
Nem szivesen szólok bele, mert nem is nekem cimezted a hozzászólást, de nem nagyon értem, ez hogy jött ide. Megint csakis a nőkre vetited le a problémákat, mert a férfi munkásokat a multik egész nap napágyon legyeztetnek csokibarna, egzotikus lányokkal (?). De megnyugtatlak: az én gerincem egészségével se törődik senki, mikor hölgykollégáim helyett pakolom egész nap a tonnás hűtőket és elöltöltős mosógépeket. A különbség mindössze annyi, hogy én egy percig sem éreztem úgy, hogy ezt a gyengébbik nemnek kellene helyettem csinálnia. -
Az egy dolog, h. az idejáró hölgyek többsége nem olyan, amilyennek a célcsoportot jellemzik a női telefonok marketingesei, de sz.tem nagyon is valós ez a nőkép -nem mindenkinél, de sokaknál...
A kereskedelemben dolgozom, pár példa:
- Nokia 6111, rózsaszínben; itt, a fórumon, nemtől független mindenki lehurrogta (a színe miatt), ellenben m.helyemen a hölgyek oda-vissza voltak tőle, h. hű, de szép.
- többször előfordult a következő; férj+feleség bejött telefont vásárolni, férj: ez de okos!, nő: az de szép!
- az előzőt a korábbi m.helyemen sz.géppel is eljátszottuk párszor, csak ott nem voltak akkora (külső) különbségek, nem volt sok ilyen eset.
Ez nem lebecsmérlő jellemzés, ez megállípítás. A nő általában jobban figyel a külsőségekre. -
Den
veterán
válasz
parandroid #101 üzenetére
oké, megyek kialszom magam, aztán holnap mégegyszer nekifutok
-
Den
veterán
válasz
Viktor0610 #84 üzenetére
rögtön értenéd miről van szó, ha mondjuk a téma a tipikus férfi.... akármi lenne, és a tipikus férfiként, vmi nevetséges férfikarikatúra lenne bemutatva, hogy na ez a férfi, így gondolkodik a férfi, és ez és ez a tipikus férfi... akármi (a pontozott helyre gondolj vmi tesztalany tárgyat). valszeg mint férfi te is sértőnek éreznéd, ha egy számodra ellenszenves sztereotip férfiképpel azonosítanának...
-
Den
veterán
válasz
parandroid #85 üzenetére
hú most vagy én értelek félre téged vagy te értesz félre engem, de az utolsó rész dekódolásához fáradt vagyok
-
Den
veterán
valóbban nem ismerlek személyesen, de az itteni megnyilatkozásaid alapján kialakult egy kép bennem rólad (bizonyára benned is rólam), és ennek a képnek része a nőkről alkotott véleményed, ami leginkább a dr szöszi főszereplőjét mintázza, legalábbis műszaki érzék és ízlésvilág tekintetében.
aztán lehet civilben máshogy gondolkodsz, de itt ez jön le.
de mindeg ezen nemakarok vitatkozni, a nokiás cikknél sem értetted mi az amit szóvátettem, és láthatón most sem érted. mindegy ez te oldalad, nem harcolok szélmalmokkal, nem szólok hozzá azt kész, most is elsősorban castornak szólt a hsz-em. -
manómancs
csendes tag
Az hogy mennyire vagyok átlagos, arról azért csak azzal szállnék vitába, aki ismer (ha ez neked nem probléma, de én kész vagyok vívni bárkivel, mert kétlem, hogy egy átlagosnak nevezett nő - ezt a kifejezést nem én használtam először, csakhogy tiszta legyen - ilyet tud írni).
Miért ne vállaltam volna, szégyelljem és takargassam a véleményem??? BÜSZKE VAGYOK rá!!! Nem számítottam semmi különösre, valójában nem is gondolkodtam ezen az egészen, mert ez egy cikk, ami pillanatnyi gondolatokat fejez ki, és ki-ki hogy értelmezi.
Nem akartunk harcot, de arról sajnos még nem hallottam, hogy bármelyik férfi vállalta volna a gyerekkihordást, amit a multik a nőknél nem mindig néznek jó szemmel. Ez rajtunk múlik szerinted???? -
manómancs
csendes tag
-
Atlantis
veterán
válasz
manómancs #91 üzenetére
Ha saját bevallásod szerint sem vagy átlagos nő, akkor talán nem neked kellene egy általánosnak szánt, átlagosan női szemmel megírt cikket alkotnod. Mindenesetre respect, hogy vállaltad, kíváncsi lennék, milyen fogadtatásra számítottál(rosszabb, jobb, pont erre)
A kőkemény nemek közti harcot meg ti akartátok, ne keressetek pihenőt, kibúvót, mentséget. Ha egyenlők akartok lenni, ne hivatkozzatok előjogokra. Ez így fair. -
opr
nagyúr
Na igen, ez egy durva cikk
grat, jó lett
bevallom néha felröhögtem amúgy gyalázatosan gonoszul (nem tehetek róla, csak így tudok), mikor belegondoltam h Bog vagy Polacheck mester mit írt ugyanarról... tök jó lett a kevdem, be is rakok valami light-os breakbeat-et
sz.tem legyen majd még ilyen cikk
Ne túl sűrűn, de legyen még
ui.: nekem a nyelvezete is tetszik... olyan felszabadult, nem a szokásos sablonos full objektívüde színfolt, az biztos, na
[Szerkesztve] -
fasyrt
őstag
A cikket elolvasva nekem sem tetszett - sőt ellenérzést (van ilyen?) váltott ki belőlem.
Sem a nyelvezet, sem a szöveg, sem a szóhasználat; ez van. -
manómancs
csendes tag
Én nem igazán tartom magam átlagos nőnek, csak az átlagról írtam, és azt tapasztalom, hogy aki igenis nőnek érzi magát, számít neki a külső (és itt ne gondoljon mindenki a legszélsőségesebb esetekre), legyen szó akár porszívóról, akár autóról, akár telefonról. Ebben a kőkemény nemek közti harcban, legalább ennyi hagy maradjon meg nekünk, hogy néha egy kicsit nőcik lehessünk a szó legszőkébb értelmében.
[Szerkesztve] -
Noncsi
tag
válasz
Johnny Cage #89 üzenetére
Értem.
Egyébként mindenkinek más a fontos. Ha valakinek az a fontos hogy pink telefonja legyen vagy esetleg porszívója, használja egészséggel
Csak nekem ne kelljen olyat venni.
-
Johnny Cage
addikt
Hogy a jó fenébe ne létezne!
Vannak böszme porszivók, vannak picikék, vannak szépek, vannak otrombák, vannak elegánsak és vannak high-tech külsejűek... és még sorolhatnám.
Azt azért bevallom, hogy találkoztam néha annyira ocsmány külsejű porszivóval, hogy tőlem akár a szőnyegpadlót is felszivhatta volna teljesen hangtalanul, nem vettem volna meg - bár ehhez hozzátartozik az is, hogy a batár külső nem csak nem szép, de egyáltalán nem is praktikus.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Noncsi
tag
válasz
Johnny Cage #87 üzenetére
Te jó ég létezik porszívó design?
-
Johnny Cage
addikt
Bár nem vagyok egy tipikus himsoviniszta, ez tényleg egy női megközelités; mivel dolgoztam már műszaki boltban, tudom, a nők mi alapján keresnek pl. porszivót: nem számit a szivóereje, nem számit, hogy mennyire szűri meg a port, sőt, kifejezetten a tartozékai sem érdekli őket: a legfontosabb a szine, aztán szorosan követi ezt a design. Bár ebben a tipikusan női megközelitésben sem ésszerűség, sem következetesség nincs / mert azért valljuk be, nem disztárgyat veszünk a szoba közepére, hanem egy lehetőleg praktikus háztartási eszközt, ami ha aztán mégsem olyan praktikus, jön a nyafogás és a derékfájás - lehet, hogy ebben van némi szándékosság?
/ szóval nem tudom azt mondani, hogy megértem a nők -műszaki szerkentyűkkel kapcsolatos- megközelitését. De hálisten azért nem az összes nő ilyen.
[Szerkesztve] -
Noncsi
tag
Kedves Castor!
Én mindig is másképpen közelítettem a mobiltelefonokhoz mint egy ''átlagos'' nő. Nekem fontosak a technikai paraméterek, s talán még az életben nem volt kifejezetten nőknek szánt telefonom (d600-am van jelenleg).
Azonban ez a cikk üde színfoltot jelent ezen az oldalon. S hidd el, szükség van rá, s lesz olvasóközönsége bőven. Hiszen a hölgyek szívesebben olvasnak kifejezetten nekik szánt telefonról egy hölgy tollából. Az hogy a stílusa, nyelvezete neked nem tetszik az szubjektív dolog. De ha belegondolsz ezeknek a telefonoknak a célközönsége már 14 éves kortól felfelé orientálódik és úgy gondolom könnyed nyelvezete a fiatalabb olvasóknak méginkább bejön majd. És valljuk be, a legtöbb nőt nem érdeklik a technikai paraméterek, és ez a cikk ahhoz, hogy ezeket a telefonokat bemutassa a célközönségnek tökéletes.
Én nem a célközönség vagyok, mivel általában nem tetszenek a női telefonok, de a cikk olvasása üdítőleg hatott rám. Néha csajosnak is kell lenniNéha jó bolondos szőke nőnek lenni!!!
Lazíts!
üdv. Noncsi
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
Viktor0610 #84 üzenetére
Annak idején azt hiszem az a5 próbálkozott női szemmel írt autótesztekkel - a reakció hasonló volt ott is, pedig nekem az is bejött. Akinek nem tetszik, ne olvassa, szerintem nem volt ezzel gond.
Den: hat év házasság után azt hiszem van némi fogalmam a nőkről, a női ízlésvilágról, és szoktunk is erről beszélgetni erről, tehát alaposan ismerem egy nő véleményét is a dologról. Valóban sztereotip és soviniszta a köztudatban élő nőkép, de nem alaptalanul. Mindig vannak kivételek, a legjobb példa az, hogy ez egy alapvetően férfiaknak készült portál, és mégis egyre több nőt érdekel nemcsak a fórum, de a megjelenő cikkek és tesztek is. Lehet, hogy ezek a lányok / nők nem alkotnak tökéletes mintát, de alapvetően mégiscsak tükrözik a társadalom véleményét. Még ha a tiéd különbözik is az övéktől.
p -
Érdekes, h. születik egy -az oldal profiljában eddig nem látott- cikk és olyan érdekes hozzászólások születnek, mint Castoré (ami azért is meglepő, mert ha jól gondolom, ő is lány) vagy Dené...
Komolyan mondom, nem értelek benneteket.
Véleményem szerint, akinek nem tetszik, ne olvassa a cikket, az oldalt.
Őszintén megmondom, én nem olvastam végig a cikket, mert nekem nem jönnek be az ilyen irományok. Ennyi. Sem vulgárisat, sem lekezelőt nem fogok ez miatt ide beírni... -
Bog
HÁZIGAZDA
Den,
anno a 7370 teszttel kapcsolatban azt mondtad, hogy mi azért nem írunk jót, mert nem tudunk azonosulni a célcsoporttal. (Ami azért szerencse.) Most, amikor a célcsoport ír róla, akkor pedig azzal van bajod.
A nőkkel kapcsolatos sablonos gondolkodást visszautasítom. Nem ismersz, én sem téged, nem hiszem, hogy megalapozott a minősítés. Nem is túl elegáns.
A női telefonokról, mint jelenségről: nem mi találtuk ki. A gyártók tolják ki a gyárkapun a termékeket, elmegyünk a weboldalukra, a sajtóeseményekre, és minden készüléknél megmondják, hogy ezt melyik szegmensnek szánták. Ez persze egy dolog: ettől még egy nő is lehet szerelmes egy Qtek-be, és egy férfinak is bejöhet a Z520i.
Mi a trendet próbáltuk megfogni. Szakmai cikkünk pedig az itt felsorolt összes készülékről van, aki a sablonos hímsoviniszta véleményünkön keresztül óhajt valami információt a telefonról, az megtalálja. -
Atlantis
veterán
válasz
Polacheck #80 üzenetére
Tudásban ugyan über, de színvilágát tekintve a W800i is befért volna. Asszony ahogy meglátta, kijelentette, hogy neki csakis ilyen kell. Mondtam neki, hogy a k750 olcsóbban majdnem ugyanaz, de nem díjazta a javaslatom...
Egyébként biztos meg lehet ezt a női vonalat úgy is fogalmazni, hogy elüssön a Ti írásaitoktól, de mégse legyen ilyen, hogy is mondjam csak, ''trendi''(én se találok rá jobb kifejezést) a stílus. -
Den
veterán
ne húzd fel magad, a srácoknak kissé sablonos a gondolkodásuk a nőkkel kapcsolatban, akik meg a topicba irogatnak egy részük nőt még csak pornó szájton látott (akinek nem inge...).
Eleve az a butaság hogy ''női telefon'' is csak azért jut eszükbe, mert kissé szegényes az izlésviláguk, és számukra minden aminek nem fekete, vagy a szürke vmelyik árnyalata a színe, és az anyaga nem fényes fröccsöntött műanyag, az minimum gicses, rosszabb esetben nőies.
nem kell velük törődni, majd kinövik, ha meg nem az sem baj, úgyis kell vki a filléres fröcsöntött tömegszemetet megveszi... -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Nem feltétlenül, már nekik is van elvárásuk néhány paraméterrel kapcsolatban.
A teszt célja egyébként nem az volt, hogy az összes olyan modellt körbejárja, amit hölgyek használnak, hanem leginkább azokat a mobilokat vesézte ki manómancs, amelyeknek elsődleges célcsoportja a nők. A listát egyébként hárman közösen állítottuk össze (Bog, manómancs, jómagam), úgyhogy, ha valami kimaradt, az a mi hibánk is. -
Atlantis
veterán
peterkeT-vel egyetértek.
Castor véleménye is idevaló, csak a szóhasználata itt-ott nem az. Bizonyos szinten egyet is értek vele, szerintem is kicsit furcsa a cikk nyelvezete. Ha a szerkesztők úgy gondolják, ezzel érdemes próbálkozni, ám legyen.
A telókról meg nincs mit beszélni, ismertek már külön-külön mind. -
AS
félisten
Hát a szép kijelzö és jó kamera már nekik is fontos.
Pont nekem irtat email-t egy lány hogy olyan telo kéne neki ami lányos de sokat is tud!
Kikötöte hogy e530- hasonlithat de legalább d600 tudása legyen.
hát ilyen telo nincs a piacon..
Végül egy nyáron megjelenö samsungot ajánlotam, -
Digital
addikt
válasz
parandroid #76 üzenetére
Szvsz a nők inkább a külcsínre utaznak,most éppen a Győzike Béjaasszonya jut eszembe a Nokia 8800-val (mondjuk ez elég hülye hasonlat
)
-
parandroid
félisten
Kedvesem a 47 kilójával kimondottan törékeny a 6230-hez. Mégis teljesen illik hozá. Mondjuk az is igaz, hogy a 6210-6230 óta a legjobban eltalált telefonja a cégnek - egy valóban unisex business class készülék.
Ami tény, hogy a nők teljesen más szemmel választanak telefont, teljesen híján vannak többniyre pl annak a technikai sznobizmusnak, ami a férfiak jó részének sajátja. Huh, hogyan lehet diszkréten megfogalmazni egy mondatot, aminek a mondanivalója alapvetően a sztereotípiákra épít?
A lényeg az, hogy a cikk véleményem szerint jól visszaadta az általános női igényeket és elvárásokat egy-egy készülékkel szemben, miközben szubjektív véleményt fogalmazott meg. Nincs ezzel semmi baj, ez egy vélemény a sok közül, ami ráadásul sok helyen általános igazságokat is lefed, szubjektivitásából adódóan azonban részleteiben ellenvéleményt állíthat bárki saját meglátásainak.
Tanuljunk meg elfogadni mások véleményét, annak különbözőségét, ha ez végképp nem megy, akkor pedig lehet menni remetének az Andokba, de mindenesetre a fórumról messze el.
p -
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
A tisztánlátás kedvéért: Még egy ilyen stílusú post, és nem leszünk többet kíváncsiak a véleményedre, bárkinek írod, bármilyen topikban. Ez a stílus sem a Prohardveren, sem a Mobilarénán nem díjazott.
A cikkíró feladata az volt, hogy női szemmel nézze meg a telefonokat, egy új szempontból. Ha olyan tesztre vagy kíváncsi, ami szakmai, kitér a részletekre, akkor olvasd a mi írásainkat, mindegyik készülékről írtunk.
Változást jelentene, ha egy hölgy is ugyanúgy, ugyanazt, ugyolyan stílusban írná, amit mi? Nem, sőt a legtöbben észre sem vennék, hogy valami változott. Azonban a cikkből látszik, hogy ilyesmire is szükség van, nem fontos folyamatosan elmennünk a kemény technikai irányba. Tény, hogy az anyag kevesebb technikai információt tartalmaz, mint bármi az oldalon, azonban megállja a helyét, az olvasóknak szerintem tetszik, és talán a legszórakoztatóbb anyagunk.
Ha érdemben meg tudod fogalmazni, hogy mi nem tetszett, mindannyian örömmel fogadjuk, hiszen a hibáiból tanul az ember, azonban, ha ezt higgadtan nem tudod megosztani velünk, akkor sajnos az örökérvényű mondás vonatkozik rád is: ''Fikázni könnyű, alkotni nehéz!'' -
Szibilla
aktív tag
Nem is vártam mást, gondoltam, hogy megkapom a magamét. Kicsit jogos is. Nem ilyen stílusban szoktam hozzászólni, de most szándékosan kicsit bántó akartam lenni.
Még egyszer: nem azzal van bajom, hogy női szemléletű cikkek születnek, de ha kissé kevésbé lenne trendi a megfogalmazás, akkor sokkal élvezhetőbb lenne. Szerintem. Nem kéne annyi ''szőke nős'' megjegyzés, pláne, hogy kissé erőltetettnek tűnnek, valahogy mintha nem ez lenne az igazi stílusa a cikkírónak.
Ez egy fórum, a negatív kritikának is kell, hogy helye legyen rajta, pláne, ha egy új irányvonalról van szó. Ígérem, több szándékosan bántó hozzászólásom nem lesz, de azt le kellett írnom. -
AS
félisten
De menyire utálom az ilyen bunko hozászolásokat.!
Jobb lenne visza venni ..
Apropo, még forumomon volt egy hölgy akinek NOKIA n90 e volt és neki az jött be, tehát én azt mondom hogy olyan hogy férfi vagy nöi telo nem létezik minden csak izlés kérdése. -
pingVIKI
csendes tag
Teljesen igazad van!! Én is nemrég regeletem, de nem azért, mert annyira értenék a gépekhez, vagy ez lenne a legkedvesebb témám. Viszont láttam hogy nemcsak gépekkel foglalkozó témák vannak itt, és gondolom (vagy inkább remélem) sok lányt/nőt inkább az ilyen témák fogják meg jobban. De ha Neked ez nem tetszik, akkor keress Neked megfelelő témát, így nem is bántasz meg senkit, és Te is jobban fogod érezni magad
-
Loretto
veterán
Érdemes lenne kicsit elgondolkodni azon amit írtál.
Mindenki számára innovatív dolgonak tűnt ez a teszt, első, lehet nem tökéletes, lehet nem is lesz folytatása.De... Stílusról kritikáról beszélsz holott képtelen voltál sértő megjegyzés nélkül elmenni a cíkkíró mellett, kritikusságodat saját magadra is kitereszthetted volna, hiszen lehet véleményt formálni, negatívat (sőt talán az többet is ér) is, de megfelelő alakban, ehhez kell némi ''ügyesség'', nem odabiggyeszteni egy olyan megjegyzést amit írtál. Az hogy nincsenek olyan ismerőseid, mint akiknek szerinted ez a cikk szólt, nem azt jelenti hogy nem léteznek, és esetleg nem ők a célközönsége ezeknek a termékeknek (ezt sajnos nem tudommea culpa).
Summa: ha nem tetszik valami, esetleg javasolj helyette valamit, hogy minél több ember mondja rá hogy igen, nem rossz, érdemes.
Köszönöm. -
Nórika
csendes tag
Hogy tudsz ilyen agresszíven bántó lenni!? Ez a lány azt a feladatot kapta a szerkesztőktől, h írjon szórakoztató cikkeket, olyanokat, amikkel kibővíthetik olvasói táborukat. Mire gondolok? Lányokra, akiket nem érdekelnek pixelek, és más szakzsargonok, hanem csak az érdekli őket, h női szemmel milyen az adott teló. Szerintem nem kell mindent olyan komolyra venni, ezeken a cikkeken lehet mosolyogni, a technikai dolgokat meg hagyhatjuk a pasijainkra. Elvégre különben mivel tudnának előttünk domborítani?
Lazíts, próbáld meg így olvasni manómancs cikkeit, vagy hagyd az egészet, de ne bánts meg feleslegesen másokat! -
Szibilla
aktív tag
Egyetértek. A tisztánlátás kedvéért: magam is nő vagyok.
A cikkírónak: hát aranyom, gratulálokModerálva. Amit kiszedtem, ahhoz párosítsd a következő mondatodat- Loretto. Kritikán aluli a stílusod, nagyon menő...
A Szerkesztő Uraknak: Tisztában vagyok vele, hogy új dolgokat ki kell próbálni, ezzel nincs is probléma, mindazonáltal szégyenteljes, hogy egy eddig színvonalas oldalon ilyen stílusú cikkek jelenhetnek meg. Nem azzal van bajom, hogy női szemléletű cikkek születnek, ezzel egyet is értek, de ez a stílus: egyetlen általam ismert normális nőnek sincs ilyen stílusa, csak a mostanában menőnek tartott hülye pi...áknak és azok követőinek. Jövök ide hétfőn, várom a szokásos hét eleji cikket, erre ilyenekkel sokkolják az ember lányát.
Nem hiszem el, hogy ez másoknak nem szúr szemet, biztosan igen, de azok vagy nem szólnak inkább, mert egyből leugatják őket, vagy pedig beállnak a ''birkák'' közé, akik csak helyeselnek minden cikk után. Ha meg valaki ellenkezni mer a csorda véleményével, mint ahogy JDHIV fórumtárs tette, egyből lehurrogják, hogy hát hogy meri és különben is mit képzel....
Na, szóval, gondolom én is megkapom a magamét, de akkor is ez kikívánkozott belőlem. Mostantól eggyel kevesebb női olvasótok van...(gondolom nem bánjátok) -
manómancs
csendes tag
válasz
Viktor0610 #56 üzenetére
A cikkben 6111-es Nokia van tesztelve (bár talán csak az antennáben különböznek), és szerintem, és a férfi ismerőseim is női telefonnak tartják, mert annyira pici, hogy egy erősebb férfi kézben eltűnik és össze is roppan.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Viktor0610 #56 üzenetére
Én már Pink Motorolát is láttam férfikézben (sajátomban). Kicsit furcsán néztek rám az emberek, és akkor még azt nem is emlíettem, amikor a 7380 csini szütyőjét előhalásztam a metrón
-
-
Digital
addikt
válasz
Viktor0610 #54 üzenetére
Ezt mondták neki a T-ben is. Állítólag vittek férfiak is fehérben maguknak
Na ez azért már túlzás szerintem
-
-
Digital
addikt
Szerintetek a Nokia 6101 feketében nőies telefon? Uncsitesóm ma vett egyet,a srác olyan Deni de Vito-s testalkat
-
gorlin
őstag
Ez a kép,amin a nő szemében van a SE lógó nagyon durva
Félelmetes... -
kezdő
senior tag
Sztem kár lehúzni a V3at...
Abból is van már több verzió a V3x meg a V3i is.....
Azoknak a tudása is elég komoly és még mindig van annyira ''nőies'' mint a szimpla V3. -
Njördli
tag
Tényleg jó a teszt, kellett hogy női szemmel is megnézzük a telókat! További sok sikert,még ilyeneket!!!!!!!!!!!
Jó végre egy nőtől hallani h miket tartotok női telefonoknak,és mik a női elvárások,mert barátnőmmel is már mióta telefont keresünk,és kész kálváriaNaponta változó igények, kezdve a ''jaaajjjdeariiii''-tól a ''ez nekem túl gyökér''-ig
A lényeg h jó a teszt, tényleg kéne 3as teszteket csinálni,mert ugye hálistennek nőből van a világ
[OFF]manómancs:írtam pü-t -
mrlujoak
veterán
Jó a cikk, kell a más szemszög, hisz vannak női mobilok is szépszámmal.
A Z520i teszt aranyos, jól mutatja, hogy nem teljesen női mobil, hisz sötét előlappal srácok is hordhatják...
Ja, és szeretem azokat a csajokat akik jobban szeretik hátulról...
Ha elbaltázom, kezdhetem elölről, ugyebár.
Több ilyen cikket kérünk.
mrlujoak -
Simán elfért ide ez a cikk.
Ami kissé félreérthető volt, az meg pont elég. Nők ilyenek
Csinálhattok több ilyen tesztet. Megengedem -
bwoay
nagyúr
én azt hiszem, hogy a kellő objektivitást hiányoltam a tesztből.
amúgy tetszett az alapkoncepció, érdekelt volna egy női vélemény,
de megszoktam az általam itt olvasott tesztek visszafogottan szubjektív hangvételét.
tetszett a Samsunggal kapcsolatos megállapítás,
miszerint nem lehet 180 fokban kinyitnitudtommal a legtöbb kagyló telefon ilyen.
a másik: motorolát szvsz kb annyira nem ajánlatos ajándékozni
(a 2 ''fordított'' softkey miatt), mint mondjuk nokiát, SE-t, vagy Sharpot,
elvégre van, aki ezt, van, aki azt szokta meg.
Ráadásul egyikről átállni a másikra csupán órák kérdése
(magamból indultam ki, igaz, nem vagyok sem nő, sem szőke).
nagyon fájó volt továbbá az a kritika, ami a V3-at érte azzal kapcsolatban,
hogy a menübe lépve rögtön a játékokhoz jut az ember.
Elvégre pont a testreszabhatóság a motorolák egyik legnagyobb erénye,
és az ikonok sorrendje szabadon változtatható.
igazán szőkenős mondatot amúgy csak itt a fórumban olvastam mm-től... -
-
bwoay
nagyúr
''a z520i ''sörnyitója'' nem elsősorban nyakbaakasztó, hanem egy japánosan randa kialakítása az antennának.''
ennek a sokat vitatott elemnek a hivatalos neve hurokantenna,
és nem is annyira design célokat szolgál, ugyanis az ilyennel ellátott telefonok
kimondottan jó sugárzási értékekkel bírnak. -
AS
félisten
Nekem tetszet a teszt.
-
manómancs
csendes tag
válasz
bolondember #36 üzenetére
Lehet azért szőkés, mert szőke vagyok??????
A további együttmüködés pedig a házigazdáktól függ. -
bolondember
MODERÁTOR
nem lett rossz a teszt, de néha, helyenként már túlságosan szőkenős volt az én ízlésemnek...
amin javítanék esetleg:
-fordítva van benne a fönt említett két menüpont - menügomb/softkey?!
-ujjaimmal is vigyázni kell, hogy ne mosolyogjanak vissza minden képről - visszaköszönni?
-Engem 100%-ban kielégített - vagy én vagyok, khmm, túl kiéhezett, vagy tényleg nagyon félreérthető...
-ha Kelemen Annácska túl lesz a pink Motorolán, ezt ajánlanám neki -(ez hatalmas!
)
konklúzió: jó teszt, kellemes a vérfrissítés, a helyenként szőkenős behatástól eltekintve gratula, csak így tovább - nem lehetne 1-2 telefon erejéig bevezetni a 3as tesztet?! Mint régebben volt, h mindketten teszteltétek... Szvsz jó 5let lenne..
[Szerkesztve] -
_az
senior tag
tudod mi a vicc? hogy valójában a ''lányos'' cikk tényleg a lényegre megy. bakker jópár éve szinte csak a sz*r folyik a gyártóktól, olyan fasságokat tesznek telefonokba, hogy elszáll az agyam... nekem pl annyi számít, hogy jól nézzen ki, meg rezegjen. szal 7110/6310 óta csak romlik a kép, bár a 6610-emet is szeretem, de semmi funkciót nem használom benne, mer minek...
-
Nórika
csendes tag
Szerintem nagyon király, h lány is teszteli a telefonokat. Az ő cikkeit tiszta élvezet olvasni (bocs a fiúknak, de hát ők olyan komolyra és szakmaira veszik a stílust).
-
Volkov
senior tag
mi is 3210-el csináltuk meg a matek vizsgát
Joci féle soft-al tud sin-con, arc sin, arc cos, stb, és ami a legjobb, analízishez: bármilyen függvényt ki tudott rajzolni
Tanár meg ránéz: óóó, csak egy 3210-es
Amugy jó a cikk
És a nőknek is van érzéke a telóhoz
Egyik plázában sétáltam anno egy lánnyal, néztük a telókat, nem értett hozzájuk, de egyből rámutatott egy akkor 120 e Ft-ba kerülő Nokiára, hogy neki olyan kell -
manómancs
csendes tag
Az a helyzet, hogy egész közelről tudom, hogy az ország legjobb egyetemén csak olyan számológépet lehet használni, ami az alapműveleteken túl, sinus/cosinus/tangens/cotangens-sel és logaritmussal tud műveleteket végezni.
És ezt csak azért írtam, ha valaki netalántán otthon felejtené a jeles napon a hiper-szuper profi calculatort, akkor mentsvárként ott lehet a telefon. (Bár azt meg ki kell kapcsolni, elvileg) -
Bog
HÁZIGAZDA
Őszintén gratulálok a hozzászóláshoz.
1. A jelek szerint (és az előzetes közvéleménykutatások alapján - de aktuális vagyok) volt igény egy ilyen írásra, amit a látogatottsági adatok is alátámasztanak. Talán meglepő, de az olvasók között igen magas a nők aránya.
2. A hozzászólásod másik gondolatára nem óhajtok reagálni, szerintem mindenki levonhatja belőle a következtéseket. -
JDHIV
tag
Szerintem meg nem volt jó a cikk, nem látom semmi értelmét. Biztos azoknak szántátok akik nem tudják megkérdezni a barátnőjüket..mert nincs!
Ezt a nyáladzást ami itt folyik a cikk után végképp nem bírom felfogni. Attól még, hogy nyaljátok a cikkíró virtuális seggét még nem fog egyikőtökkel sem lefeküdni! -
lajo
senior tag
Hát...öhömm. A nokia az nagyon ott van. Tetszik de a másik színben jobb. Ez mitől női?
-
MUŁĐER
addikt
jó cikk..
felüdülést jelent női hangot hallani (olvasni) a cikkben -
manómancs
csendes tag
Ez a te saját véleményed, nekem tetszett a pink (és egyébként is írtam, hogy inkább sötétrózsaszín), nem volt az annyira rémes, bár a tudása az tényleg hagy némi kívánni valót maga után, de hát ezt pont egy fiúnak kell mondanom. Ti a tudásáért szeretitek pl Kelemen Annát?????????
-
Jégkokó
veterán
Egyébbként a V3 pink színben nem mondanám szépnek inkább rondának, de azht nagyon.Sőt a tudása is nagyon szegényes, bár mondjuk a az a elfordíthatós nokia se volt valami hű de jó telefon
-
Frenky87
aktív tag
Ezek tényleg női telók
Mondjuk engem egyik sem fogott meg... jah és még érdekelt volna a vékonyka L'amour Nokia vélemény is... sajna az nem volt. Amúgy a hugom ''lenőiesezte'' a W800-amat... szerintetek?
Grat a teszthez. Szerintem volt olyan színvonalú, mint amilyet a ''fiúk'' csinálnak -
HERR Z
veterán
-
Athos07
senior tag
Jópofa ötlet, és nagyjából ilyesmit is vártam.
Egy kis megjegyzés: a z520i ''sörnyitója'' nem elsősorban nyakbaakasztó, hanem egy japánosan randa kialakítása az antennának. -
Ricardo
titán
Jó a teszt.
Egy mondat (mondatrész) nagyon tetszett:
''A telefonnak abszolút fémes jellege van és ezt súlya is bizonyítja: nem valami könnyű darab''...
Azért van ilyen a jellege mert fém
[Szerkesztve] -
AS
félisten
Hát őszinte leszek, az én csajomnak Samsung E530-a van.
Én vettem neki. először Nokiát , akart , de megmondtam szó se lehet róla
Persze amikor meglátta a e530-at akkor már nagyon örült neki.
Már annak is készült az utódja a e540 néven, (még nincs bejelentve) -
Noncsi
tag
Nos az én szememmel nézve:
V3:
Ez az a telcsi, amti a színe miatt sohasem vennnék meg, ráadásul ez a szétlapított széles külső nem az én világom. Ami miatt nem venném meg: gyenge kamera, kevés belső memória, bővíthetőség hiánya, logikátlan menü. Nem nekem való.
E530:
Az alakja és a színe már jobban tetszik, de ez a szín még nekem mindig túl sok. Pozitív, hogy több a belső memória, sajnos ez még mindig nem bővíthető. Szép képeket és videót (4gp) készít. A belső kijelző lehetne nagyobb,és a menüje kevésbé csicsás. Nem rossz.
7370:
A színe szép, visszafogott, viszont a kialakítása és a giccses minta nem tetszik rajta. kevés a belső memória, nem bővíthető. Mp3 lejátszásra nincs lehetőség. A videót csak 3gp-ben rögzít. Számomra a legnagyobb hátrány, hogy csukott állapotban nem lehet kezelni és ez a kiforgathatós megoldás sem tetszik. Nem nekem való.
6111:
Külsőre talán ez tetszik a legjobban. Itt is kevés a belső memória, és nem bővíthető. Ez azért sajnálatos, mert van benne mp3 lejátszási lehetőség, de a kevés memória miatt nem lehet kihasználni. Viszonylag jó minőségű képeket készít, viszont videót csak 3gp-ben vesz fel. Tehát a teló külseje nagyon bejön, a tudása kevésbé.
Z520i:
A fehér szín nem praktikus, és ez a ''sörnyitó'' hatás a kialakításban nem teszik. Gyenge a kijelzője. Kevés belső memó. A képek nem túl jók, csak 3gp-ben vesz föl videót.
A szervezőfunkciók és az egyéb általános funkciók szerintem minden telefonban jók, ezért nem tértem ki rá. A véleményem az én egyéni elvárásaimat és ízlésemet tükrözi. Hozzám legközelebb az E530 és a 6111 áll.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma És még a nőknek nincs véleményük a telefonokról?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Canon EOS DSLR topic
- Interactive Brokers társalgó
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest