Új hozzászólás Aktív témák
-
garlicman23
csendes tag
Szerintetek érdemes rá vmi védő tokot venni v azért bírja a strapát?
-
garlicman23
csendes tag
válasz
Viktor0610 #190 üzenetére
Köszönöm!!!! már át is váltottam
-
garlicman23
csendes tag
-
garlicman23
csendes tag
amugy lenne mégegy kérdésem , az mitől lehet (Tmobilos vagyok) h mikor a webre akarok csatlakozni(webnwalk) akkor azt rija ki h hálózati probléma, de mikor URH cimet adok meg akkor is ugyanez jön ki... a t mobilnál elö kell fizetnem vmi internetes v wapos csomagra h menjen a dolog ? (pannonnál ez ingyé volt, legalább is ott működött)
no bárki tud segiteni köszönöm!!
-
garlicman23
csendes tag
-
garlicman23
csendes tag
wááá, így se működik, felismeri mint modem ki is irja ott alul ahol pl az msn inkonka van h motorola razrv3xx, meg h motorola modem, aztán a köv pillanatban kis ablakban kirakja h az eszköz nem lett jol telepitve és ezért nem fog jol működni (vmi ilyesmit) majd pár másodperc mulva a MPT is kiirja h nem érzékel semmit se ... szal nemtom mi baja van viszont ha Bluetooth meg telefon között (MPT megkerülésével) könnyen létrejön a kapcsolat az is már vmi, mert nekem csak ahhoz kéne ez h mp3at küldjek át, szóval akkor asszem veszek egy ilyen Bluetooth adaptert..
Ugyh azért köszönöm szépen a választ, főleg h ilyen gyors volt
!!!
Amugy igy olvasva a forumot vannak a telefonnal bőven gondok, van olyan akinek több mint 1 évig kiibirta gond nélkül? Csak h kb mire készüljek
-
garlicman23
csendes tag
sziasztok!!
nekem pár napja van meg a telefon és semmi gondom sincs vele egyet kivéve, nem ismeri fel a gépem mikor a csatolt USB kábellel csatlakoztatom a géphez, igy a mellékelt szoftvert (motorola tools v mi) azt se tudtam rendesen feltelepíteni!!Bluetooth kapcsolat az rendesen létrejön a telefon meg apc között? mert akkor lehet h inkább veszek egy bluetooth adaptert...
köszi a válaszokat!!
sziasztok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged