- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Már panaszkodtam, röviden vázolom a lényeget. Természetesen V3xx-ről van szó.
Függetlenül vettem, de vodás menü van benne az összes átkával. Flash-elném, és találtam egy ilyent: R374_G_0E.41.C0R_Lang0037_reflash_MOTOX.shx.
Ráereszthetem, vagy butaságot csinálnék vele?
A lényeg az, hogy akár gyári, de tiszta software legyen rajta, és tudja a magyar nyelvet. Bánja fene, lehet pannonos is, azzal semmi bajom.A válasz(oka)t előre is köszönöm.
-
Vakegérke
félisten
válasz
(Kolombusz) #145 üzenetére
Már dugom is a kedvencek közé az oldalakat. Talán elégséges az angolom, hiszen anno tanultam, ráadásul jópár éve nyüstölöm a PC-t.
Tisztelettel köszönöm az értékes információt.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Viktor0610 #143 üzenetére
Akkor most illő tisztelettel megköszönöm segítségedet.
--------------------------------------------------------------------------------
És most újra mindenkinek, idézek önmagamtól:
"V3xx tulaj vagyok."
...
Egyébként egy GSM-ben vettem. Vadi új, az tuti, de hogy kiütött vodás, az is tuti. Vodás bejelentkezés, búcsúzás, vodás menü, LIVE, minden ilyen.
Nos jó lenne, ha fel tudnék rá gyári software-t tenni, csak ugye a honnan-mit-hogyan kérdéses. Tud valaki ajánlani olyan portált, oldalt, ahonnan magamba szívhatom ezt a hasznos tudományt? -
Vakegérke
félisten
válasz
Viktor0610 #141 üzenetére
Átállítottam. A 3G most csak G, viszont megjelent tőle balra egy nagy piros E. Ez mi akar lenni? Nyertem?
-
Vakegérke
félisten
válasz
Viktor0610 #139 üzenetére
Köszönöm gyors válaszodat.
Nos, a Hálózat menüpont alatt 4 almenü található:
Új hálózat
Hálózat beállítás
Elérhető hálózatok
Saját hálózatlista
Ezeken kívül még 2 beállítási lehetőség:
Szervizhang (ki)
Hívásbontási hang (ki)Mivel a többi nem érdemleges, a Hálózati beállítás menüpont alatt keresgéltem, újabb 3 beállítási lehetőséget találtam:
Frekvencia (Automatikus). Lehetséges alternatívák 1900, 900/1800, Európai, WCDMA 2100.
Típus (Automatikus). Lehetséges alternatíva: Manuális.
Sebesség (Lassú). Alternatívák Közepes, Gyors, Folyamatos.3G sehol. Lehet, hogy ez is vodás trükk.
Köszönöm mégegyszer.
-
Vakegérke
félisten
Üdvözletem!
V3xx tulaj vagyok. Ott virít a kijelző tetején a 3G szimbólum, és én szeretném kikapcsolni ezt a szolgáltatást, de nem tudom, pedig bebarangoltam a menüt. Segítene valaki hogy kell?
Egyébként egy GSM-ben vettem. Vadi új, az tuti, de hogy kiütött vodás, az is tuti. Vodás bejelentkezés, búcsúzás, vodás menü, LIVE, minden ilyen.
Nos jó lenne, ha fel tudnék rá gyári software-t tenni, csak ugye a honnan-mit-hogyan kérdéses. Tud valaki ajánlani olyan portált, oldalt, ahonnan magamba szívhatom ezt a hasznos tudományt?Ha kapok válasz(oka)t, előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged