- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sysrq
őstag
Üdv!
A eye-one display 2-őt (i1D2) kukázzam vagy még eljátszogassak vele, gyakorolni még jó lehet? -
sysrq
őstag
válasz
old_artist #130 üzenetére
E1D2. Az nem tiszta nekem a kezdetkor mekkora értéken álljon a fényerő? Az rendben van hogy 100% legyen a kontraszt kezdésnek, (kontraszt-színhőmérséklet-fényerő a sorrend) de mekkora legyen a fényerő? Mert ügye lehet 0% és 100%. A színbeállításra már egészen jól ráéreztem.
-
sysrq
őstag
válasz
old_artist #128 üzenetére
Persze olvastam a "kapcsolódó teszt"-et, sőt, pontról pontra követtem az utasításokat.
De a kontraszt/fényerő összefüggő! A legkisebb eltérés is teljesen más eredményt hozott, nem beszélve a három szín egymást követő mozgását, pl. ha növeled a kéket vele mozdul a sárga/piros, van vele játék. A monitorommal elégedett vagyok. Köszi. -
sysrq
őstag
Kipróbáltam a kalibrálást, (7x egymás után,a végén már untam), ez lett az eredmény. De nekem nem volt lehetőségem visszanézni az eredeti beállítást. Meg hiányoltam a fényerőt és a kontrasztot honnan kellet volna indítanom, ha a programot követtem, nem lett meggyőző, ezért nyomtam a monitoron egy alap beállítást és onnan indultam. Eddig sem volt bajom a beállítással, a Pista is felismerte a monitort és társította hozzá a profilt (hiába no, prémium kategóriás volt a maga idejében) ami szembetűnő lett az a fekete. Az mintha szebb lenne.
-
sysrq
őstag
Sziasztok.
Én kaptam egy ilyet Ángliábúl. eye-one display 2. Szoftverrel kompletten.
Az árának jobban örültem volna, hol lehetne egy ilyet eladni?
Egy grafikus ismerősöm szerint drága dolog ez megvenni de örült hogy kölcsönadtam, megköszönte és visszaadta. Hol van ennek piaca?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest