- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
p_adam
addikt
válasz
scarbantia #1756 üzenetére
Felraktam a plug-in-t és bizonyos képeket betölt, de amit LR-ból exportáltam, ott a képek helyén feketeség (ha engedélyezem a színkezelést). Egyébként nem csak a színek nem olyanok, de az expo-t is feljebb tolja némileg.
Egy másik gépen is elpróbáltam ugyanezeket és ott jól működött, úgyhogy szerintem teljes újrarakás lesz, mivel a LR beállításokat hiába lőttem ki, nem tüntette el a problémát, de valszeg azzal nem ok valami... -
p_adam
addikt
Nekem is ugyanez a problémám az ICC profilokkal, és kezd kiakasztani hogy nem találok egy képböngészőt, ami képes lenne visszaadni az exportált állapotot.
Végrehajtottam ezeket a lépéseket, de ezzel a beállítással a LR-ból exportált képeket az IrfanView nem hajlandó betölteni (a többivel persze jó). Mi lehet a gond, valami ICC profil inkompatibilitás?
A LR-on kívül egyedül a Windows Photo Viewer, ami képes betölteni ugyanazokat a színeket, de az is csak megnyitáskor, Slideshow módban már nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (L49CG954SUXEN) 240HZ 5K OLED GAMER SMART ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32BG850NUXEN) 32" 4K CSÚCS GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34A650UXUXEN)34" UW-QHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27DG600SUXEN ) QD -OLED GAMER MONITOR ! UJ MODEL!
- SAMSUNG (LS27FG904XUXEN ) 27" 4K 165HZ 3D CSÚCS GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest