- Mobil flották
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feri1977
senior tag
Nagyon nagyon szépen köszönöm tényleg a rengeteg segítséget, és a tanácsokat, feltétlen mind kipróbálom, és értettem! Most jelenleg a 24" monitorom 60 centire van, nem tudom ez jó e..+mivel full hd-s a felbontása és a szemem nem valami jó, így mindíg közelebb hajolok picit, hogy ha netezek jobban lássam a szöveget, mert nem látom teljesen pff...lehet ezért is fáj a szemem..a fényerőt 28-ra tettem, ha kisebbre teszem semmi színe nincs semminek, ha nagyobbra akkor meg kezdi bántani, a contraszt 45-ön van, ha kisebbre teszem akkor nincs elég élesség, ha nagyobbra akkor meg ronda a kép. Így jó szerintetek? Nálatok mi mennyin van és hány centre vagytok a monitortól?
-
Feri1977
senior tag
Ez egy baromság, a windowsos sajátja a meglévő fény és kontrasztból húz fel és le, a monitor meg a megadott értéken marad? Ez nem helyes...Mert ha maxra rakod a monitorod kontraszt és fényerejét, akkor kifolyik a szemed, és ez ebből tolja el az értékeket, de attól még ugyanúgy maxon maradnak a monitorod kontraszt és fényerői amitől kifolyik a szemed!
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok! Engem hidegen hagy ez a sok idióta monitor kalibráló program, egyszerű kérdésem van, és egyszerű választ szeretnék, a monitor kb. 50 centire van tőlem, de mivel nem IPS hanem TN panelos, így fáj a szemem egy idő után, a színskálát már melegre sárgásra állítottam, a fényerő kevés, contraszt se sok, és itt jön a kérdés, ti mennyi fényerő és kontrasztot adtok meg a monitorotoknak? Mert én 30 % fényerő, 50 % kontraszt, de még így is bántja gondolom a fényerő miatt a szemem..ha ennél lejjebb veszem, alig szépek a színek, ha marad vagy feljebb akkor fáj a szemem, nálatok mennyi ez a 2 érték?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mobil flották
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- SAMSUNG (L49CG954SUXEN) 240HZ 5K OLED GAMER SMART ! AKCIÓ!
- Samsung Odyssey 49" Ívelt Gaming VA Monitor! 5120x1440 / 120Hz / 4ms
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest