- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
biega
aktív tag
Rosszul emlékeztem, 1600*900 -as felbontása van a notinak.
-
biega
aktív tag
Holnap tesztelgetem és jelentkezek, köszi az eddigieket!
-
biega
aktív tag
Stimmel, kisebb felbontásnál (megfelelő képaránnyal) hogyan tudnék használható (ha nem is olyan szép, mint a natív) képet előállítani?
-
biega
aktív tag
Úgy gondolom azért annyira nem elkeserítő a helyzet. Szülők hasonló problémával szembesültek az új LCD monitor 1280*1024-es felbontásánál, amit 1024*768-ra vettem le nekik, majd az "Auto" gomb megnyomása után egész használható lett, csak egy kis finomhangolás kellett a monitor menüjében.
A gondom ott kezdődik, hogy a notebook kijelzőjének beállítására sehol nincs lehetőségem (nincs menü hozzá), erre szeretnék megoldást találni. -
biega
aktív tag
válasz
ATM_automata #642 üzenetére
A natív felbontása sok a szememnek, ha jól emlékszem 1440*900, ezen szeretnék változtatni.
-
biega
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy notit, aminek a felbontását nem bírja a szemem, túl apró a szöveg
Kisebb felbontásnál viszont nagyon rondák a betűk, valami hasonlót keresek, mint a monitorokon az "Auto" gomb. Van tippetek rá, hogy mivel tudnám jól beállítani, hogy kisebb felbontásnál is jó minőségű legyen a kép?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Samsung Full HD LED Monitor
- Samsung ViewFinity S6 34" (S34C650TAU) UltraWide ívelt monitor garanciával, dobozzal
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest