- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Légies iPhone halvány színei
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BraderZoli
csendes tag
Sikerült megoldani a betüket asszem... egy új színprofil és a monitor menüjében a gyárilag 50esen futó sharpnest lenulláztam. Időközben viszont bekapcsolás után sípol a monitorom
pedig natív 60Hz-en megy
Egy idő után vagy én szokom meg vagy elhallgat nem tudom de akkor is bosszant.
Még ennél is OFFabb:
Tudsz nekem ajánlani PS3hoz 24es monitort mert másik topikban mindenkinek az DELL U2311H-t ajánlják de én még1szer DELL-t nem veszek! Na meg HDMI is kell rá! 16:9 1920*1080 legyen és szigorúan gamer mivel csak ps3-hoz kell! TX
ON -
-
BraderZoli
csendes tag
A gyári kábelt használom viszont a kártyámon nincs csak minidisplayport ezt kell átalakítanom normállá amit a vga-val 1ütt adtak! Imádom a monitort és a felbontás a munkám miatt kell így csere nem jöhet szóba! Az Eye One Display 2 nekem drága hiszen csak itthonra venném és csak saját használatra ezért gondolkodtam egy 25k-s spyderen. Borzasztóan bosszant hogy tudom hogy a teljes konfigom mikre lenne képes és mégse tudom belőle kihozni a csúcsot... Viszont az megint tabu hogy monitoronként kifizessek 3000-3500 at egy kalibrálásért mert ha már kalibrálom akkor az összest kalibrálom és akkor már simán kijön egy spyder3pro akár.
1szómint100 picit kompromisszumos megoldás lenne de szerinted mennyire ésszerű így mindent átrágva egy spyder?Ja és ha már spyder akkor melyik? -
BraderZoli
csendes tag
A 3 monitoros konfigban a két pivotos monitor is IPS paneles! Egy HD6870est használok hozzájuk. A másik gondom a szinek mellett hogy hiába csináltam már több szövegsimításos profilt a dellen nem tudom jól beállítani ezt sem
A dellhez displayportot használok egy miniDP-DP átalakitóval ez mennyire gond? -
BraderZoli
csendes tag
Sziasztok!
Van a házamban több konfig is ebből 2 több monitoros. A sajátom egy 3 monitoros /DELL 3008wfp és két HP lp2065/ viszont nem sikerül úgy beállítanom hogy mind3 monitoron ugyanazokat a szineket lássam. A kérdés az hogy megéri e nekem megvenni egy spyder3as terméket? Elérem vele azt a hatást hogy ide-oda tologatva ugyanazt a képet fogom látni a különböző monitorokon? Illetve van olyan kalibráló amivel estleg lcd tv-t is tudok kalibrálni mint pc független tv nem mint monitor!? A többi monitorom sima tn paneles így ha veszek valamit akkor azzal is működnie kellene! Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- SAMSUNG LC49G94TSSPXEN 125CM 5K GAMER 240HZ MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS32BG850NUXEN) 32" 4K CSÚCS GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest