- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Android szakmai topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz
karoli9 #5525 üzenetére
Ertem.
Egyébként ha tv-t szeretnék kalibralni filmezés céljából, illetve monitort-es laptop kijelzőt alkalmi hobbi celú dolgokhoz(lightroom de tényleg csak beginner módon való használatra) akkor milyen kalibrálót ajánlanátok?
A tvben állítólag van ddc resz ahol be lehet tolteni kalibrácio fajlt is.(Lut, dv config file) bar en nem talalom 🤣 -
flash-
veterán
értem. Közben találtam notebookcheck-en icm fájlt amit ők csináltak kalibrálásnál. elvileg ugyanaz a panel és a notebook is legalábbis Lenovo loq és az is a 100% srgb változat meg az enyém is. az akkor jó lehet? mert bár a teszt írja hogy egész jó kalibrációval érkezett eleve.
-
flash-
veterán
sziasztok!
azt szeretném kérdezni hogy ha a laptopomnak a kijelzője 100%srgb-szintérel rendelkezik, akkor melyik alkalmazással-tesztképpel érdemes kalibrálni szemre ha nem tudom elvinni kalibráltatni? mely szoftver erre a leginkább alkalmas? vagy inkább ne is nyúljak hozzá?
-
flash-
veterán
TV kalibrálásnál mennyire lehet megcsúszni? mennyire kellhet oda is szakértelem?
tv adásra más kalibrálás kell mint a filmekre? átvettem egy kalibrált beállítást a tv-n filmeken még egész mozis de tv adásnál a fehér az sárga,stb... ez természetes? mi lehet az oka? más színtérre kellene kalibráltatni a tv adást mint a filmeket-film módot?Dél pest-megyében tudtok oylat aki házhoz jön és profin kalibrálja nekem a tv-t?(Monor-Albertirsa-Cegléd környékén)
-
flash-
veterán
fogok venni egy notebookot, találtam icm fájlt-hozzá..
icm is színprofil? mint az icc?
érdemes betöltenem? -
flash-
veterán
válasz
Nyugdíjas #1053 üzenetére
Én a helyedben -ha csak nem ez a hepped, hogy ezzel szórakázz- ezt profira bíznám, mert te egy olcsó műszerrel úgy sem fogod tudni úgy megcsinálni (eleinte meg főleg), és még pénzben is jobban jössz ki.
Csupán arról van szó,hogy az ember látja üzletekben,webáruházakban az ilyen spyder termékeket,amikről annyit a dobozáról is ki lehet deríteni hogy monitorkalibráló eszközök.De azt nyilván nem tüntetik fel rajta hogy 10 es skálán mennyire használható,mennyire jó minőségű..Ezért kérdeztem itt utána,mert gondoltam hogy itt kapok erre választ és így már tudom hogy nem érdemes venni.Ha azt mondtátok volna hogy király,érdemes venni,stb akkor mentem volna venni.
Amiről nincs infóm azt nem fogom megvenni esztelenül hanem előtte utánakérdezek. -
flash-
veterán
nekem nem professzionális használatra kellene kalibrátor,hanem arra hogy egy montiotrt szépen helyesen be tudjak állítani,és a dell u2311h monitoromat is be tudjam vele kalibrálni.
ha erre egy olcsóbb spyder is jó,akkor azt vennék,csak érdeklődnék hogy erre alkalmas e? -
flash-
veterán
melyik a legolcsóbb de tökéletes jó kalibráló eszköz?
pl Datacolor Spyder3 Express ról mi a vélemény?
-
flash-
veterán
-
flash-
veterán
erről mi a vélemény?Datacolor Spyder 3 Cube
egész olcsó..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest