- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomic
addikt
Sziasztok!
Van köztetek aki Sopron környéki és vállal plazma kalibrálást? -
tomic
addikt
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok a gondommal,jobbat nem találtam neki.
Kalibráltam a laptopomat és meg is csinálta az icm profilt. Win 10-ben a Gépház-Rendszer-Kijelző-Speciális beállítások-Képernyő illesztőprogram tulajdonságai-Színkezelés-Színkezelés résznél beállítottam alapértelmezett profilként.
Viszont. Ha a laptopot újraindítom akkor először betölti a fájlt majd hirtelen visszaáll az alaphelyzetbe.Vagy ha pl a képernyőkímélő után visszaáll a rendszer.
Mit kell tennem szerintetek,hogy folyamatosan a beállított profilon menjen a lapos?
Miért felejti el? A gépházban a kijelzőnél meg is jelent a színprofil. -
tomic
addikt
Érdeklődni szeretnék,hogy tud valaki olyan leírást vagy videót ahol bemutatják hogyan is kell kalibrálni?
Van egy i1Display Pro-m, és most van is időm tanulni,gyakorolni.
Alapokat szeretném megtanulni,hogy mit miért is kell állítani és hogyan.Láttam van többféle program is hozzá.
Melyiket érdemes használni? Amit adtak hozzá gyárilag az megfelel vagy érdemesebb másikat nézni ami talán kezelhetőbb,esetleg egyszerűbb?
Monitorral még (csak csak elboldogulok),de pl plazma tévémet nem tudom megcsinálni sehogy sem, mert rosszabb lesz az érték mint pl a gyárin hagynám. -
tomic
addikt
Sikerült vennem egy X-Rite i1 Display Pro-t.
Kérdésem az lenne ,hogy ugye mindenképp regisztrálni kell a készüléket? -
tomic
addikt
Ha jól emlékszem talán 10 ezret adtam érte. Gyakorolni és tanulni rajta teljesen jó volt. De megy ebay-re fel és veszem a másikat.
De teljesen nulláról nekifogni és tanulni ,úgy ,hogy soha sem láttam csak olvasgattam hogyan is kell csinálni nem egyszerű. És roppant idő igényes. -
tomic
addikt
Egyszer szívesen megnéznék egy kalibrálást,hogy is kell pontosan végezni. Van erre lehetőség valahol? Esetleg tanfolyam.(nem ér kinevetni).
-
tomic
addikt
Nem volt tök sötét a szobában. De letakarítottam a monitort.
Akkor otthoni felhasználásra,és nem profi munkára akkor elfogadható? Vagy még valamit finomítsak rajta valahogy? Csak nem tudom ,hogy.Még egy kérdés. Van a családban egy pár plazma tv, azt mivel tudnám legalább ennyire belőni, Milyen kalibrálóval (nem kell a legjobb,egyszerű és olcsó)?
-
tomic
addikt
Azért kérdeztem mert plazma tv-hez és a monitoromhoz keresek. Ebay-en lenne is most használtan egy X-Rite ColorMunki Photo,és egy X-rite i1display pro.
Ezek szerint az X-rite-vel jobban járnék. Ha utána lehet őket állítani. -
tomic
addikt
Érdeklődnék,hogy a spektrofotométerek is öregszenek,mint a koloriméterek?
-
-
tomic
addikt
válasz
Nyugdíjas #1160 üzenetére
Otthon szeretném használni. 3 tv-nk van a családban.
Ezeket kéne belőni.
A baj ,hogy 2 kint van németben az egyik itthon. De nem igen szeretném hurcibálni a tv-t sehová. A környékemen meg nincs vagy nem tudok olyan embert aki ezzel foglalkozik. (Szeged)*Ropi* Amit linkeltem azzal nem?
-
tomic
addikt
Sziasztok!
Érdeklődnék ezzel a kalibrátorral be lehet a plazma tv-t állítani? Esetleg próbálta már valaki? Mekkora hozzá értést igényel ez a műszer?
A leírásban szerepel ,de gondoltam megkérdem a hozzá értőket is.
Tudom ,hogy ez a monitor kalibrálos topic de feltételezem ti is tudtok segíteni. Sajna nincs plazma tv kalibrálós topic. -
tomic
addikt
Lcd tv-t is be lehet kalibrálni a Blue Eye pro készülékkel?
-
tomic
addikt
Megcsináltam a beállítást.
Viszont volna egy gondom. Mikor ujra indul a rendszer akkor egy ugyan kalibrált képre áll be a monitor, de mikor rányomok a kalibráló szoftver indítására akkor egy picit azonnal módosul a kép.
Mintha akkor aktiválódna valami. Minimális de látható. Ez mitől van, és mi lehet? -
tomic
addikt
Nem tudom ,hogy csináltam vagy mi történt de felment a 4.5.5 driver és elindul a progi win8-on.
Egy kis segítség kellene.
A monitoromon (dell u2410) van egy pár fajta mód.
Én a game módot használtam játékokhoz .viszont olvastam ,hogy netezéshez az sRGB profil a megfelelő.
Mind a két profilt be tudom külön külön kalibrálni?
Hogy kezdjem? A montort reseteltem, tehát minden alapon van.
A monitor profilt beállítom sRGB-re. Elindítom a kalibrálót. Itt mit kell beállítani? -
tomic
addikt
Igen. A program feltelepül. Legalább is elindul. Majd mikor a testre nyomok akkor a válasz: No measuring device found.
-
tomic
addikt
Megérkezett a Lacie blue eye kalibrálom. De sajna ez ha jol látom csak win XP kompatibilis. Lehetséges ez ez?
A program feltelepül a cd-röl de nem látja az usb-s érzékelőt.
Valami ötlet, hogyan lehet ezt működésre bírni win 8 alatt? -
tomic
addikt
Érdeklődnek mennyire ajánlott eszköz a LaCie blue eye pro v2 .
Otthoni használatra kellene egy Dell U2410 hez ill egy két tv-hez?
Teljesen kezdő vagyok a témában,ezert is gondoltam ,hogy megkérdem.
Nagyon jutányos áron hozzá tudnék jutni. -
tomic
addikt
Üdv!
Szeged ill környéken , tudtok valakit aki kalibrálással foglalkozik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Full HD LED Monitor
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest