- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
szeretnék egy kalibráló eszközt venni, jó lenne ha később OLED/miniLED-et is tudnék kalibrálni, sőt, gondolkodok egy projektor vásárlásán is. Jelenleg 2 pc - 2 notebook - 2 tévét szeretnék "belőni".
Természetesen először a Spyder termékekkel találkoztam, de nem tudtam, hogy létezik olyan, hogy "kémiai" kalibrálás (valahogy ez a yt videókról lemaradt). Szóval olyan eszközt szeretnék venni, ami időtálló és nem kémiai. Visszaolvasva a topikot, az ajánlott készülékeket már rég nem forgalmazzák.
Amit kinéztem, az a Calibrite Display Pro HL (ennél többet nem szívesen költenek erre).
Elvileg ez okés a korábbi hszekből kiindulva. Van ennél jobb/olcsóbb megoldás ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest