- Okosóra és okoskiegészítő topik
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
válasz
Teasüti #4383 üzenetére
Igen, ár-érték arányban az UP2716D a legkiemelkedőbb színek terén. Az U2713H és az UP2718Q között foglal helyet, de utóbbi elég húzós árban. Előbbi pedig már 7 éves konstrukció (ez van nekem). Én is UP2716D-t kerestem használtan. Régen 180.000 volt újonnan, de most minimum 200.000.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Teasüti #4383 üzenetére
"...e szerint vagy 10 változót kellett nekik buzerálni, mire kaptak vmi használható szaturációt."
Ha a saját hardveres kalibrálásával csinálod, akkor nem úszod meg a paraméterezést, ha azonban külsőleg, szoftveresen (ahogyan én), akkor a program korrekciózza magának.
"Ez amúgy nem hiba, ha a színtér emulációk rendre túlszaturáltak? Hogy lehet így dolgozni az emulációkkal?"
Ez a normális működés jelöletlen tartalomnál, a minősített tartalmak beállítják magunknak.
"Vagy majd magamnak kalibrálok kettő színteret, amit feltöltök a Cal1 és Cal2 memóriába és akkor onnantól csak azokkal dolgozok?"
Csinálhatod így is, de pontosabb az én módszerem.
"Ha jól értem, akkor a hardveres kalibráció a monitoroknál a feltölthető ICC profilt jelenti."
A hardveres kalibráció a monitor saját LUT-jának a felhasználó általi hozzáférhetőségét (beállíthatóságát) jelenti.
"Ez esetben a Windows és az összes program CMS beállításai visszaállíthatók alapértelmezettre?"
Nem mindig alapértelmezettre, hanem a kalibrálás során meghatározottra.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Hibás LG 27GR95QE-B Oled Monitor
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest