Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Intrepid05
csendes tag
Hi!
Küldje már el nekem légyszi valaki, hogy kell felrakni az igo 8at erre a készülékre, mert nem boldogulok vele. A rom verziója: R03.3.0164.0416. Előre is köszönöm! -
zol2
tag
válasz
Luigi.hu #485 üzenetére
Nekem működött úgy is, hogy egy üres SD kártyára felmásoltam az iGO 8-at kompletten, majd a főkönyvtárban lévő igo8.exe-t átneveztem oscar91adm.exe-re. Ugyanúgy benyomom a kártyát a bekapcsolt készülékbe, nyomok egy YES-t és már megy is.
Előnye a módszernek, hogy nem kell sys-fájlokat módosítgatni, könyvtárakat átnevezgetni, stb.
-
stroman
csendes tag
egy kérdőjel lemaradt:
Ki csinálja meg nekem ezt a szart Pest környékén holnap?
így akartam
-
stroman
csendes tag
Hello!
Ki csinálja meg nekem ezt a szart Pest környékén holnap.
részletek megbeszélés alapján.
Nem akarok újat, venni,
-
McRae81
tag
Mio C250-hez keresek szivargyújtó töltőt, illetve tartó konzolt. Ha valakinek van elfekvőben írjon rám. Köszönöm.
-
Jaki2000
aktív tag
válasz
Zolkabolka1 #493 üzenetére
.
-
Zolkabolka1
csendes tag
Sziasztok!
Nem konyítok semennyit sem a dologhoz, tudnátok segíteni az alapoktól, hogyan kell feltenni és frissíteni mio c250-es gépemre igo-t és honnan tudom letölteni ingyen, nem találok oldalt rá.
Jelenleg még az eredeti gyári2007-es miomap van fennt, lehet tudnám frissíteni a magyarországit? Hogyan?
Feltettem rá új ország fbl-jét, de kiírta, hogy zárolt térkép, mit kell tegyek?
Ja, és nincsen benne bővítőkártya, 88mega szabad hely van.Esetleg, ha már szerepelt a topicban elnézést kérek, nem találtam meg, csatlakozni már tudok a pc-re hála nektek!
Köszönöm előre is!
-
karkuska
csendes tag
válasz
Jaki2000 #490 üzenetére
Köszönöm, hogy próbálsz segíteni!
Eljutottam odáig, hogy fájlokat tudok másolni a Mio C250 belső memőriájába, de az a baj, hogy továbbra sem látom azokat a dolgokat amik a memóriában vannak, csak azt amit bemásolok, azt viszont simán ki is tudom törölni.
Valamilyen módon az iGO 8.3 programot szeretném fölrakni, de így nem boldogulok vele.
Úgy is jó lenne ha meg tudnám oldani, hogy az iGO8.3 teljes egészében SD kártyán lenne -
karkuska
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Még új vagyok ebben a fórumban, de szeretnék megkérni valakit, hogy segítsen már abban, hogy a Mio C250-en, a készülék memóriájában lévő dolgokat miképpen lehet látni?
Már fölraktam a PC-re a Mio Transfer programot és a hozzá való heket, látom is a Flas memóriát, de olyan mintha teljesen üres lenne.
A szabad hely, pedig 22 mb.
Ha valaki válaszol azt nagyon megköszönöm! -
RECSKA
veterán
Sziasztok!
EGy ismerősöm adott egy C220-ast, hogy csináljam meg. Egyenlőre sajnos kifogott rajtam... A hiba:
- Amikor elinditom a készüléket, beadja, hogy mio, tölt, és reseteli magát. Ezt folyamatosan...
Igy sajnos nem tudok vele usb kapcsolatot létesiteni.Próbálkoztam az sd kártyára másolni mindenfélét, de bootmenübe sem tudom berakni, hogy romot frissitsek. Egyszerüen semmi...
Gyanitom, hogy scriptes a kicsike, és a scriptet irta el, valami olyat indithat, amit nem tud... Ezt a fájlt kellene törölnöm a miomap könyvtárből, a flash-ről, de nem tudok hozzáférni. Ötletetek?Még nem fogott ki rajtam egy GPS sem, de ez most nagyon-nagyon feladta a leckét...
-
Luigi.hu
csendes tag
válasz
loreszito #486 üzenetére
Szia!
Kipróbáltam és elindult anélkül is. Fontos, hogy a kártyát ne tedd be az elején, csak ha elindult a Mio. Ezenkívűl valószínű, hogy csak akkor fog működni, ha frissítetted már egyszer hivatalosan a Mio-t. Ha még az eredeti állapot van a készülékeden, akkor a neten lévő másik megoldások valamelyikét kell használnod.
-
Luigi.hu
csendes tag
iGO8 felrakása a 2009-es "gyagyi frissítésű" V3.2 verziójú C250-re!!!
Akik annak idején megvásárolták a Mio C250-es készüléket és kifizették a beigért frissítést, nagyot csalódtak, mert a pénzükért egy gyenge gagyi szoftvert kaptak, hiányos 2008-as térképpel. Aki rendelkezik iGO8-al, és van kártyaolvasója, annak nem kell eldobnia a C250-es készülékét, hanem felteheti rá az iGO8-at az alábbiak szerint:
Az iGO8 telepítéséhez a "Miomap 2008" elnevezésű kártyát célszerű felhasználni. A kártya tartalmát előzetesen biztonsági céllal másoljuk fel a PC-re.
Ezután a gyökérben lévő fájlok közül tartsuk meg a "Launcher.ini", valamint az "oscar91adm.exe" fájlokat. A többi fájlt le lehet törölni.
A mappák közül a "miomap" nevű mappát hagyjuk meg az SD kártyán, de a tartalmát töröljük ki. Az összes többi mappát ("gpslog", "ST") töröljük le.Ezután a "miomap" nevű mappába másoljuk be az iGO8 mappáit és annak gyökérfájlait. Az "iGO8.exe" fájlt ezután át kell nevezni "miomap.exe"-re, majd a "sys.txt" nevű fájlban a [folders] nevű szekcióban az "iGO8-at" "miomap"-re átírni, az alábbiak szerint:
[folders]
app="%SDCARD%/miomap"Ez után a szokott módon (6sec nyomvatartás) el kell indítani a C250-et a kártya nélkül.
Az alaprogram betöltődése után nem kell megnyomni a "MioMap" ikont, hanem be kell tolni az SD kártyát. Ezt követően a feljövő "Launch DM tool?" kérdésre nyomni kell egy "Yes"-t.Kisvártatva elindul az IGO8.
-
depmod
aktív tag
válasz
Jaki2000 #483 üzenetére
Másfél éve nem volt miom, ezért nem futottunk össze. Aztán lett, vesztemre. Majd idenéztem, és láttam, hogy meg lehet oldani iGO8-al is, nekem volt egy. Ildomos vagy nem, én addig texteltem, amíg jó lett, elsőre nem sikerült, de nem emiatt. A másik, a bugja nálam annyiban merült ki, hogy a 32mb néhol eltörpült és behalt a masina számítás alatt. Ezt mondhatjuk bugnak.
Na ennyit erről. A vicc az egészben az, hogy azóta megkerestek még jónéhányan, akik segítséget kértek, nem utasítottam el őket, de van, aki szőrén szálán eltűnt. Tudod engem azért az zavar, hogy látatlanban más elvárja, hogy segítsenek neki, ezt követően meg eltűnik és ennyi volt. Nem tudom, hogy ez csak engem zavar-e, de szerintem nem túl etikus magatartás az ilyen. Emiatt akadtam ki, ennyire azért ne legyünk elnézőek, szerintem. -
Jaki2000
aktív tag
De igen! Szar ügy, ha tojik a fejedre akinek segítettél. De én meg már csak azért is. Pedig egy éve eladtam a C250-et.
Azt meg sehol nem említetted korábban, hogy saját eredeti igot pakoltad fel. Ez számomra, így utólag is talány, mivel elég sokat buheráltuk a c250-et, és az tuti, hogy gyári verzió, még ha az a leg optimálisabb verzió is, nem fut gond nélkül a c250-en. Van néhány átalakított file, amitől rendesen fog futni. Ez meg ugye nem ildomos. Bármilyen verzió alap esetben kisebb-nagyobb, főképp nagyobb bajokkal futott a c250-en (ujraindul, lefagy, memória problémák, akadozik, stb.) Ha neked ez ennek ellenére is sikerült és nem bugos a cucc, akkor te isten vagy.
Jó lett volna kb másfél éve összefutni a hős korban. -
depmod
aktív tag
válasz
Jaki2000 #481 üzenetére
Nézd, az, hogy a MIo beletojt a vásárlók és a ketyere támogatásába, az engem is érintett. Gondolod nem próbáltam lefrissíteni a kütyümet? A céget ezek után nem minősítem, nem érdekelnek.
Kerestem más megoldást, ahogy itt sokan mások. Találtam. Ezt megosztottam azokkal, akik megkerestek privátban. Voltak páran, elhiheted. Miután megadtam a kért segítséget, még arra sem méltattak, hogy megírják. OK, ne köszönjék meg, ne írjanak semmit se. Őszintén szólva leszarom. De téged nem gondolkodtatna el, hogy segítesz valakinek, és az még szóra sem méltat? Szívesen meghallgatom a véleményed, feltéve, ha tisztességesen és érthetően megfogalmazod.
És még valami. Ez nem Warez, én az eredeti iGO-mat tettem fel, úgyhogy jó lenne, ha nem írnál baromságokat. -
Jaki2000
aktív tag
Hát sajnos ez ilyen. Ezek szerint nem vagy Teréz anya rokona.
Akik ilyet feltesznek a netre már pár százon túl vannak. És az áldozatok többségének nem pár ezerért esett az ölébe a C250, hanem alkalmasint 69-ért mint nekem. Beígért frissítéssel, amiből nem lett semmi. De még a support is megszűnt. Na, ez mekkora aroganciát váltott ki?
Ha nem akarsz, nem kell segíteni, mert úgy is warez. De hogy ezt még a pofánkba is vágod! -
depmod
aktív tag
Itt kérek meg mindenkit, hogy ne írogasson senki privátot annak kapcsán, hogy miként kell feltenni az IGo-t a navira. Fent vana neten a megoldás, meg kell találni.
Eddig 4 embernek írtam le, hogy miként megy a dolog, egyiküket kivéve mindenki eltűnt, még meg sem köszönték. Ekkora arrogancia miatt többet a témáról nem akarok értekezni sem itt, sem privátban.
-
tdani82
csendes tag
Sziasztok!
Egy problémával fordulok felétek!
Frissíteni szerettem volna a Mio c220-am, de valamit elcsesztem, mert "Fatal error occuled, restarting" felírat jelenik meg, és folyamatossan újraindul.Az a baj, hogy annyi időm sincs, hogy kijavítsam a hibát, mert 5 másodpercenként újraindúl!
Mit lehet ilyenkor tenni??
Lehet hogy egy kicsit off a téma, de nem tudtam hirtelen hova írjak!
Ellőre is köszi!
-
krezil
csendes tag
Valaki tudna segíteni a miora igo telepítési problémában. Sehogy nem akar sikerülni.
-
Teasüti
nagyúr
Van nálam egy ilyen masina, tegnap egész délután térképet vadásztam hozzá, de sikertelenül. Azt kérték tőlem, h frissítsem. V3.3-as mio van rajta, de térképeket már nem találok hozzá.
Privátban kérnék segítséget! -
rozsi71
tag
Hello!
Olyan gondom van, hogy amikor a felfüggesztésből visszalépek állandóan lefagy az IGO8. Nem ír semmi hibaüzenetet, csak kifagy az egész. Hard Resetnél megy rendesen. Szerintetek mi lehet a baj?
-
tott77
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is van egy Mio C250-sem,igo8 szeretnék rápakolni.Ha valaki tudna küldeni privátban : egy leírás nagyon megköszönném! -
rozsi71
tag
Hello!
Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek fel lehet-e tenni a Sygic-et a c250-re? Azt olvastam valahol, hogy megy a windows mobilos gépeken is. És ahhoz legalább rendszeresen van frissítés.
Köszi.
-
hoboboy
csendes tag
válasz
Target96 #467 üzenetére
Hello!
Hogy sikerült az IGO8-at feltenned? Én úgy szeretném, hogy bekapcskor megjelenjen a win CE, ill egy SI felület, ahonnan kiválaszthatom, hogy flash-en lévő mio menjen, vagy SD kártáról az IGO8. Ha nincs kártya, akkor ugyanúgy induljon! Olvastam ilyen megoldásokat, de nem világos és amiket letöltöttem, nem müxik!
Várom az 5leteket a megoldásra! -
Target96
csendes tag
Sziasztok!
valaki leírná, hogy hogyan lehet csatlakoztatni mio Transfer -hez? -
depmod
aktív tag
Sziasztok!
A múltkor vettem 4k-ért egy c250-est mindenével, v3-as miomap-al, 2007-es térképkészlettel. Sajnos használat során sikerült elkavarodnom mindenfelé, hála a térképek naprakészségének. Bújtam a netet, próbáltam valahogy lefrissíteni a rendszer térképállományát, de sajnos halott dolognak minősült a procedúra. Maradt az ügyködés és a buhera.
Sikerült feldobnom rá a 8-ast, teljesen jól veszi a kütyü, ugyanakkor a 32mb néhol érződik. DE legalább 2010-es térképek vannak a gépen, végre.
A kommentem remélem nem minősül most már komoly kihágásnak, habár tudom, hogy ez a megoldás nem mio engedélyezett, ugyanakkor a saját IGOmat használom. Amennyiben probléma, törlendő a hosszászólásom.
-
lester104
csendes tag
válasz
cinegemadar #464 üzenetére
A sys.txt-ből töröljk ki (vagy a sorok elé tegyél pontosvesszőt) minden, a [folders] szekció alá tartozó bejegyzést.Ezután készülék ujraindít...
-
cinegemadar
csendes tag
igen már több igoval is probáltam
alul a kis pőckőt tüvel gondolom ez a hard reset -
lester104
csendes tag
válasz
cinegemadar #462 üzenetére
Hard resetet próbáltál már?
-
cinegemadar
csendes tag
volna nékem egy nagy problémám mio c710 re sd kártyán felvan telepitve az igo8
de inditáskor ezt a hibát kapom
ERROR #2
call \Storage Card\iGO8\iGO8.exeés csak akkor indul az igo8, ha ezt a hibaüzenetet leOKézom.
Kérdésem pedig az lenne, hogyan tudom elindítani hibaüzenet nélkül?? Miért írhatja ki azt a hibát..?
-
Hoffer
őstag
Sziasztok!
Tud valaki abban segíteni, hogyan tudnék feltenni egy MIO C250-re Garmin-t????
Köszi! -
keszo
őstag
Ezúton is köszönöm szépen a sok segítséget.
Nagyon jól működik most már a MIO. -
keszo
őstag
válasz
dzsekicsen #458 üzenetére
Szia
Megpróbálok segíteni én is ebben a cipőben járok.
Három dolog kell hozzá ami biztos (xp-nél):
1. activsync
2. mio transfer
3. mio transfer hack
az első kettőt telepíted, a harmadikat letöltés után kicsomagol és be másol(felülír) a prog.files/MITAC Research....-ban.
Mio bekapcs., usb-vel összeköt,
és ha a Transfer_Mio_C250.exe-t indítod (ami talán olasz nyelvű) akkor megjelenik a Miomap is -
dzsekicsen
csendes tag
hali
nekem is ez volna a problémám nem látja a mio-t a számitogép van erre orvosság? -
Nokia MD-8
csendes tag
Sziasztok! Olyan problémám van a Mio C250-nel, hogy ha rádugom az USB-re nem kommunikál sehogy a PC-vel, csak tölti. Mio Transfer Hacket is próbáltam.
Hogyan tudnám elérni a térképek fájljait? Várom a választ köszönöm. -
Hitman
aktív tag
Akinek sikerült működő térkép ill. navigáció frissítést eszközölnie mio c250-en légyszi írjon már rám priviben, illetve rövid leírás is jöhetne (a részletekről), mert a gyártó nagy ívben tesz a terméktámogatásra...
-
limbo-hinto
csendes tag
heló szia.tudnál nekem küldeni leirást hogy tegyek fel igo8-at a c250-re.nekem Wayteq-om van,és azt gondoltam hogy ugyanolyan egyszerű a térképcsere,de beszoptam!ráadásul a kolegának akartam segiteni,és sikerült mindent összekutyulnom de rendesen.most nincsnavija(mert itt van nálam.nem müxik).amugy csak egy kamionos vok,alapszinten vok jártas a technikában.köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hatékony céleszköz apró finomságokkal.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OLED monitor topic
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EA Sports WRC '23
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest