Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggratzl
csendes tag
válasz
Jaki2000 #508 üzenetére
Igazad van, tényleg 8.3-assal próbálkoztam, nem tudtam, hogy számít.
Viszont az a 8-as is RIP-es, amit magánban küldtélÉs itt ragadnám meg az alkalmat, hogy mérhetetlen hálámat kifejezzem, hogy ilyen szinten foglalkozol egy frissen beesett sorstárs problémájával.
Akkor valszeg a licensszel lesz probléma. De ahogy a magán levélben írtad, ezzel véget ért a miomap lehetőségei, és váltani kellene pl igo8-ra...Még gondolokodom mi legyen.
És mégegyszer köszönöm.
Üdv: -
karkuska
csendes tag
válasz
Jaki2000 #490 üzenetére
Köszönöm, hogy próbálsz segíteni!
Eljutottam odáig, hogy fájlokat tudok másolni a Mio C250 belső memőriájába, de az a baj, hogy továbbra sem látom azokat a dolgokat amik a memóriában vannak, csak azt amit bemásolok, azt viszont simán ki is tudom törölni.
Valamilyen módon az iGO 8.3 programot szeretném fölrakni, de így nem boldogulok vele.
Úgy is jó lenne ha meg tudnám oldani, hogy az iGO8.3 teljes egészében SD kártyán lenne -
depmod
aktív tag
válasz
Jaki2000 #483 üzenetére
Másfél éve nem volt miom, ezért nem futottunk össze. Aztán lett, vesztemre. Majd idenéztem, és láttam, hogy meg lehet oldani iGO8-al is, nekem volt egy. Ildomos vagy nem, én addig texteltem, amíg jó lett, elsőre nem sikerült, de nem emiatt. A másik, a bugja nálam annyiban merült ki, hogy a 32mb néhol eltörpült és behalt a masina számítás alatt. Ezt mondhatjuk bugnak.
Na ennyit erről. A vicc az egészben az, hogy azóta megkerestek még jónéhányan, akik segítséget kértek, nem utasítottam el őket, de van, aki szőrén szálán eltűnt. Tudod engem azért az zavar, hogy látatlanban más elvárja, hogy segítsenek neki, ezt követően meg eltűnik és ennyi volt. Nem tudom, hogy ez csak engem zavar-e, de szerintem nem túl etikus magatartás az ilyen. Emiatt akadtam ki, ennyire azért ne legyünk elnézőek, szerintem. -
depmod
aktív tag
válasz
Jaki2000 #481 üzenetére
Nézd, az, hogy a MIo beletojt a vásárlók és a ketyere támogatásába, az engem is érintett. Gondolod nem próbáltam lefrissíteni a kütyümet? A céget ezek után nem minősítem, nem érdekelnek.
Kerestem más megoldást, ahogy itt sokan mások. Találtam. Ezt megosztottam azokkal, akik megkerestek privátban. Voltak páran, elhiheted. Miután megadtam a kért segítséget, még arra sem méltattak, hogy megírják. OK, ne köszönjék meg, ne írjanak semmit se. Őszintén szólva leszarom. De téged nem gondolkodtatna el, hogy segítesz valakinek, és az még szóra sem méltat? Szívesen meghallgatom a véleményed, feltéve, ha tisztességesen és érthetően megfogalmazod.
És még valami. Ez nem Warez, én az eredeti iGO-mat tettem fel, úgyhogy jó lenne, ha nem írnál baromságokat. -
Usarmy2
csendes tag
válasz
Jaki2000 #361 üzenetére
Kedves Jaki!
Sajnos nem sokat tudtam nézegetni a MIO-t, de azt tapasztaltam, hogy ha kikapcsolom az épületek láthatóságát, akkor már teljesen használható a dolog a domborzat és az utak 3d-s láthatóságával teljesen jól elboldogul a kütyü.
Nem tapasztaltam sem lefagyást, sem semmi olyan egyebet ami negatívan befolyásolná a működést.Az FFUI parse error-ra nem írtatok semmit
Már az is nagy segítség lenne, ha mondanátok egy tippet, hogy hol kérdezem meg!
THNX: Usa
... aki másnak vermet ásik, bele esik majd a másik...
-
Usarmy2
csendes tag
válasz
Jaki2000 #344 üzenetére
Inkább beírom, mert nem bírok rákeresni:
Rosbergh:
1. Letöltöd Antonio szkriptjét => http://www.megaupload.com/?d=RBGU1JD22. Csomagold ki
3. Csinálj egy hard resetet a Mio-n (6 mp-ig nyomva a gombot), majd kapcsold be. INNEN KEZDVE NE BÖKJ SEMMIRE A KIJELZŐN!!!
4. PC-vel összeköt, Mio Transfer Hack elindít.
5. Amennyiben létezik -My Flash Disk-Script könyvtár a Mio-n, töröld le.
6. Nevezd át a -My Flash Disk-MIOMAP-MIOMAP könyvtárat -My Flash Disk-MIOMAP-MIOMAP2 könyvtárrá (ebben van a navi program, tök mindegy, melyik).
7. Hozz létre mellette egy új MIOMAP könytárat. Tehát így lesz egy:
-My Flash Disk-MIOMAP-MIOMAP2 könyvtárad a navival, és lesz egy
-My Flash Disk-MIOMAP-MIOMAP üres könyvtárad.
Ez utóbbiba bemásolsz a letöltött, kicsomagolt szkript MIOMAP könyvtárából mindent.
8. Létrehozni egy -My Flash Disk-Script könyvtárat, és bemásolni ide a letöltött, kicsomagolt szkript SCRIPT könyvtárából mindent.
9. Mio Transfer Hack-et a SORTIR-ral bezárni.
10. Mio-t hard resetelni (6 mp gombnyomás).
11. Mio-t bekapcsolni. Rábökni a MioMap ikonra. Megjelenik egy file manager ablak. Belépni a -My Flash Disk-MIOMAP-MIOMAP könyvtárba, és rábökni az AUTOPATCHER.exe -re. Megjelenik egy kis ablak, amiben azt írja, hogy a rendszer restaurálódott. Rábökni OK-ra.
12. A gép magától újraindul, és láss csodát.
Ha bármikor gond lenne a Mio-val (lefagy egy progi, stb.), akkor csak a 10 - 11 - 12 pontokat kell megismételni, és megy tovább.
Még annyit Antonio szkriptjéhez, hogy rém egyszerű az eredeti állapotot visszaállítani, úgyhogy bátran ki lehet próbálni. Visszaállítás:
1. C250 bekapcsolni, PC-vel összekötni, Mio Transfer Hack elindítani.
2. /My Flash Disk/Miomap/Miomap könytárat törölni
3. /My Flash Disk/Miomap/Miomap2 könyvtárat átnevezni /My Flash Disk/Miomap/Miomap -ra
4. /My Flash Disk/Script könyvtárat törölni
5. Mio Transfer Hack kikapcsolása SORTIR negnyomásával
6. Hard reset (gombot 6 mp-ig nyomni).
7. Bekapcsolni, és helyreállt a szkript előtti verzió.
A szkript kezelése nagyon egyszerű, az ikonok önmagukért beszélnek.
Szerintem Király!
Érdemes kipróbálni!Üdv: Usa
-
Usarmy2
csendes tag
válasz
Jaki2000 #344 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
(A freewebs-es link nem működik, törölték)
Jelentkezem az eredményekkel kapcsolatban.
Info: Az indexes lezárt fórumon egy Rosbergh nevű srác elég sok érdekes és okos dolgot írt a C250 okosításával kapcsolatosan. Érdemes rákeresni.Jelenleg ott tartok, hogy: igaz a térkép szoftver nem indul el, de a PNA windóz indulóhanggal indul
Ja és totál máshogy néz ki mint az eredeti skin.
Nem tudom, hogy szabad e bemásolni más leírását, úgyhogy inkább keressetek rá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hatékony céleszköz apró finomságokkal.
- BestBuy topik
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- TCL LCD és LED TV-k
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Honda topik
- One mobilszolgáltatások
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest