- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Mobil flották
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomasman1985
csendes tag
Nah akkor egy gyors helyzet jelentés harmony one ügyben! Vettem egy ilyen távost! Kb 2 profil 6 devices és activetes teljes kitörlés után most működik minden, bár még a multimédia játékos nincs itthon! Tapasztalatom szerint a távos feltanítás után sokszor nem azt csinálja amit feltanítottam neki! Help gomb legtöbbször segít ezen a dolgon, és egy pár help után már probléma mentes! Jó dolog hogy ha egyszer megy akkor még a csajos is ügyesen használja! Másik pozítv dolog hogy amit nem tudok megoldani hivatalosan ara lehet másik megoldást csinálni! Negatív hogy kb 2 nap taktikázás delay timeok és egyebek állítgatása nem épp annyi hogy kiválasztod a listából hozzáadod és elvan felejtve! Legnagyobb csalódás hogy a Tvhez hozott gomb listában van olyan hogy input AV, input komponens1-2, Input Hdmi, és ezek közül nem megy az Input AV (samsung TV) ez elég problémés volt, de egy gombra kiraktam a source gombot autón most elmegy! Jó jó a távos de azért csak okosan, pl újonnan 40et nem adnék érte:S
-
Tomasman1985
csendes tag
Hali!
Valakinek nincs eladó ilyen eszköze? (csak kifogástalan állapotú)
Nem tudom pontosan melyik típusra lenne szükségem!
A következő eszközeim vannak:+ Xbox 360 + Somogyis oszlop ventillátor!
Összesen ezt a 6 eszközt szeretném vezérelni egyenlőre!
Így a 300 és 300i kilőve nálam, mert az csak 4 device azt hiszem! Leírások alapján 525 vagy 555 érdekelne hogy még az ár is jó legyen! Más széria is érdekelhet! Nem akarok nagyon sokat költeni, de jó lenne egy távirányítóba összegezni ezt a kupacot!
Köszi a helpet! Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Monitor hiba topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Suzuki topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest