- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
Hát igen akkor még nem értettem hogy mit miért csinálok..
Még az is "zavart"hogy a kijelzőn megjelenik az activitys" elnevezése és nem gondoltam hogy a kijelző feletti gomb-al kell indítanom,nem a kijelző mellettivel.
Akkor a kijelzőre minek írja ki ha a gombra direct ráteszi a beállításokat?
Mind a kettőről lehet indítani uanazt a beállítást?(pl.tv-nézés?)Most nincs kedvem újra beállítgatni a dolgokat,marad így majd később megcsinálom a 2 különböző activity-t!
-
tobias40
veterán
Ha filmet nézek akkor nekem is így van beállítva(nekem is A-210-em van
) és most szépen dolgozik!
De nem tudtam hogy "alapból" a "watch tv"-re állítja ezt be.
Most azt szeretném beállítani hogy uanezeket áttegyem a "watch movie"gombokra és ezután pedig megcsinálom hogy a "watch tv"-re bekapcsoljon a tv és a házimozi a popi pedig kapcsoljon ki!Most simán hogyan tudom átteni a "movie gombrab a beállításokat?
Nem szeretnék mindent előröl csinálni!AZ "all off"ra nekem is lekapcsol szépen mindent!
Ha most csak simán átkapcsolok a tv-re akkor átteszi a képet a bemenet váltó-ra ott bemegyek a kábel tv-re és bejön a kép de a hangot nem váltja át az erősítőn a tv kimenetére és így nem is szól.Persze ez nem is lett beállítva....
De ezt majd megcsinálom ha simán áttettem a mozis gombra a beállításokat. -
tobias40
veterán
Igen,amikor végzek a film-el akkor szeretnék a tv-be visszajutni a színes gombokra állítottam be a ezt...
Ezt a manuális dolgot mindjárt megnézem,eddig nem vettem észre.
"Amikor manuálisan bütykölöd a gombkiosztást, ott ki tudod választani, hogy melyik eszköz melyik gombja legyen az adott activity-n belül."---ezt hogyan is?
-
tobias40
veterán
A gondom az hogy a MP-ről lejátszva az activities-ben nem minden gombot használ a popi távirányítására...
Amikor a device-ben beállítottam a gombokhoz tartozó parancsokat azt gondoltam hogy majd az activities-ben is használja az összes gombot.
Pl. nem tudok a menübe kilépni és vissza lépni a popival,ezekre a gombokra nem csinál semmit a lejátszó.Az lenne a jó ha a színes gomboknál a tv-re beállított parancsokat csinálná a többinél pedig a popi-ét.(a hangerőt szépen adja az erősítőnek az elég is)
Tehát hogyan tudnék külön,utólag parancsokat adni a gombokhoz hogy az csak az activitiez-ben legyen beállítva,a device-ben pedig marad amit már régebben beállítottam??
Remélem érthetően írtam le!
-
tobias40
veterán
Amikor belépek a szoftverbe és bejelentkezek utána alul a léptető gombok szürkék maradnak és nem tudok csak a webre felmenni!
Ez miért van és hogyan tudok a szoftverben maradni?
A távirányító természetes a gépre van dugva!A weben nem tudok annyi dolgot finomítani mint a szoftverben..
-
tobias40
veterán
Elnézést kérek figyelmetlen voltam,már megtaláltam!
Csak a szoftverről hogyan tudok dolgozni?(engem mindíg elvisz a webes felületre! )
-
tobias40
veterán
Ez a tanítás webes felületen nem megy??
A szoftver engem midíg a webes részre visz és ott nincs IR tanítás opció!
Csak a szoftverben hogyan tudok belépni és felprogramozni? -
tobias40
veterán
Már megtaláltam!
-
tobias40
veterán
Vhol a weben is lehet konfigurálni a harmony-t nem csak a szoftverrel.
Hogyan is kell azt,hova kell belépni? -
tobias40
veterán
Vettem bele új elemet és most jó,csak az zavart hogy előzőleg is egy "új" akkumulátort tettem bele de ezek szerint gyenge volt!
Más:
A tv "guide" gombjára nem ajánl fel a lehetőségek közül "guide-t".
Hogyan tudok ilyet hozzá tenni?(persze olyat ami műsor újságot hozza elő!)
LG LD650 a tv.. -
tobias40
veterán
Harmony 600-al van olyan gondom hogy minden gomb lenyomására újra indul!
Kivéve a négy kijelző melletti gomb és a kijelző alatti 2 jobbra-balra gomb.
Ezekkel bármit nyomhatok szépen végzik a dolgukat de az összes többire azonnal restartol!Lehet vhogyan resetelni az egész Harmony-t,esetleg ez segítene?
Elemeket már kivettem többször de nem segít.
Mi lehet a gond?
-
tobias40
veterán
Hi!
Vettem egy pana HDC-SD 90 kamerát.
Van remény hogy tudjam kezelni a Harmony 600-ammal?
Gyárilag nincs hozzá távirányító és az adatbázisban sem találtam videó kamerát egyik tipust sem!Ezek szerint videó kamerákhoz nem jó a Harmony,vagy rossz helyen keresem a tipust?
Egy másik topic-ban írták hogy egy másik kamera távja jó lenne az enyémhez,tehát elvileg távirányítható a gépem!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest