- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
dulifiO
aktív tag
bíztató eredmények, nagyont tetszik a kártya, szerintem én is 7800GS-re váltok, csak inno3D-re, aztán veszek egy jó kis hűtőt rá!
de csak akkor ha nem jön ki vmi 8xxx-es kis kari, nekem az AGP megfelel, cssakhát azt hallottam h 8xxx-es szériában nem lesz, meg még attól is félek h a 7800GS DX9, és jövőre meg már lesz DX10, és akkor dobhatom ki? mert én 1,5-2 évre szeretnék egy olyan kártyát, ami mindent jól visz, legalább 1024*768-ban! -
dulifiO
aktív tag
szóval azt mondod nem éri meg Pcie-re váltani még? mármint még nem vagyok biztos magamban mert nem akarok sokat költeni, csak h a gamek jól menjenek!
mert ha jól tudom 7600GT csak pcie-be van, 7800gs meg ugye AGP-ben is!
a 3dmarokok meg oblivion (azt sem tom mi ez az oblivion) nem izgatanak, nekem 3dmark03-ban érjen el kb 10-15k-t (esetleg 20k-t) és meg vagyok békülve!
most atim van de nem szeretem, bár mondjuk jó olcsó volt és a 40%-os tuning ellen sem tiltatakozik gyári hűtéssel!(nem úgy mint a proci ami 5-6%-nál már behal, csak azt nem tudom h ez az i865-ös chip miatt lehet? jobb lenne egy i875?)
-
dulifiO
aktív tag
válasz
Senior tag #355 üzenetére
majd akarok venni videókarit, és 1280x1024-ben szeretnék játszani, a lehető legmagasabb szűrőkkel
akkor egy 7600GT mire lehet képes? mert nagyon nvidia párti vagyok! -
dulifiO
aktív tag
sziasztok!
az lenne a kérdésem h az aláírásomban levő procc mekkora vga-t képes kihajtani max?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest