- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
Köszönjük a kiegészítést!
6600GT eredményeiből többféle következtetést is le lehet vonni, én azt vontam le magamnak, hogy 1024*768-ban szűrők nélkül elég lesz még egy darabik közepes beállítások mellett.
Másik következtetésem pedig, hogy a 7600GT jelentősen erősebb kártya, szóval érdemes lecserélnie annak akinek van rá kerete, meg PCIe slotja -
Loha
veterán
Az az érdekes, hogy nem tudom hol mérted ezt a 20FPS-t, de pl a Croft Manor főtermében nekem is 20-22-őt megy. Sztem a legszebb és leglassabb részen a Croft Manor úszómedencéjénél is 10FPS a vizet nézve, nextgennel. Szóval én azt vártam volna, hogy egy csúcskártyával az úszómedencében minimum megy egy 30-40FPS-t, a többi részen meg 60FPS felett.
-
Loha
veterán
Azért én nem vagyok ilyen borulátó, mert mindkét játék tökéletesen megy 6600GT-vel és Athlon XP-vel. Az Oblivion medium körüli beállításokkal, a TRL meg nextgen nélkül, 1152*864-ben. Egyedül a TRL-nél szomorkodtam kicsit, amikor kipróbáltam nextgennel, és vmi elképesztően jól nézett ki úgy
De ez miatt sincs min szomorkodnom, mert azzal a VGA-val sem menne elég jól, amit maximum megengedhetnék magamnak
Szóval sztem aki csúcs grafikát akar, az vegyen csillagászati áron egy ''mindenből a legjobb'' gépet és akkor neki jól is fog menni minden. Na ezeket az embereket nem fogja érdekelni ez a tesztAki meg átlagos magyar fizetésből él, az átlagos vizuális élményt fog kapni, de legalább mennek az új gamék is
Őket meg nem igazán érinti ez a teszt, mert jelenlegi konfigjuk egyik összetevője sem szerepel benne
[Szerkesztve] -
Loha
veterán
Ha a TRL megfekteti a nextgen contentel a jelenlegi leggyorsabb VGA-t is, akkor most minek aggódni amiatt, hogy CPU limitesek lennének a jövőbeni játékok? Egyéként a TRL tényleg nagyon ütős a grafika nextgennelszóval nagy kár érte...
A tesztbe meg tényleg elférhetett volna egy 6600GT akár egy Athlon XP-vel, akár a 2,66-os P4-el karöltve, mégpedig azért, mert aki megveszi ezeket a felsőkategóriás VGA-kat azokat nem hiszem, hogy komolyan elgondolkodtatná az a kérdés, hogy procit vagy VGA-t cseréljenek.
Egon: Ezen teszt és más tesztek alapján is egyértelmű, hogy lenne létjogosultsága erősebb AGP-s VGA-knak is, semmi értelme egy erősebb P4-es konfigot a PCIe miatt kicserélni, de szerintem egy 3200+-os XP is ki tudna hajtani egy 7600GT-t...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest