- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S.Y.S.
aktív tag
válasz
Quiksilver #1609 üzenetére
Csak a saját tapasztalataimról tudok beszámolni, nekem működött és soha nem állt le a lagnagyobb melegben sem. Van jópár Zen tulaj akinek szintén megy huzamosabb ideje, de épp az alattam szóló irta, hogy nem ajánlja.
Ezek után nem merek semmit mondani. -
S.Y.S.
aktív tag
válasz
Quiksilver #1607 üzenetére
Ati-m sose volt, de ha jól láttam akkor nincs külön táp igénye, igy a vga fogyasztása 75W és ha a normál vinyót ssd-re cseréled akkor még kevesebbet fogyaszt majd a géped, szerintem elviszi simán.
Dare2Live - szervizben dolgozol vagy mi, hogy ilyen negativ a tapasztalatod a zenekkel kapcsolatban? Nekem ment atom stabilan kb. 1évig amig nálam volt.
-
S.Y.S.
aktív tag
válasz
Quiksilver #1601 üzenetére
Hali!
Igy nézett ki a régi konfigom, E6300, 8600GT, 4x1GB Ram, WD400GB, Zen 300W, P5K, tuner+hangkártya+2Rom. Elpörgött vele, amig nincs a vga-n +tápcsati addig elvisz a 'kis' Zen mindent. A bajok a 96gt-vel kezdődtek, ott már ciripelt(nekem).
Ha nem akarsz további fejlesztést, akkor jó választás lehet, de ha késibbiekben nagyobb Vga a cél, akkor már kevés lehet. -
S.Y.S.
aktív tag
válasz
didyman #1597 üzenetére
Végre egy szakértő akitől lehet kérdezni.
Szerinted ebben az elrendezésben is elmenne passzivan a táp?
A ház alsó tápos kialakitású és eléggé zárt, ventisnél nem gond mert előről tud beszivni levegőt, de a Zen esetében kicsit talán más a helyzet. Van egy műanyag lap ami elválasztja az alaplaptól ez fent van a helyén és elég szép hőmérsékleteket produkál minden, vga, lap, proci egy ventivel. Ha eltávolitanám a zárólapot akkor szellőzne-e annyit, hogy ne főjön be a táp?
Nem mertem még kipróbálni, inkább kapott egy leszabályzott ventit. -
S.Y.S.
aktív tag
válasz
Johnny Cage #1546 üzenetére
Nekem is hasonló értéket [mutat]
-
S.Y.S.
aktív tag
Hy All!
Nemrég csatlakoztam a Zen-tulajok táborához. Szerettem volna én is összerakni egy fullpassív konfigot, de nem igazán jött össze, így maradt a ''csendes gép'' project. Szóval elkapott a gépszíj, és amit csak lehetett mindent venti nélkül akartam beszerezni, több kevesebb sikerrel sikerült is. A ház TT Matrix kicsit moddolva, ventik helyén fémrács kiflexelve a jobb szellőzés miatt, nem hittem el, de számít! Elöl-hátul 12-es Scythe venti szabályozva és a előző tápom Chieftec 400W Scythe ventivel. Maga volt a mámor, proci üresen 30˚C terhelve 48˚C GPU 58˚C chipset 42˚C, de nekem HANGOS volt.
És jött egy újabb rohamom, hogy nekem ZEN kell!!!
Beépítés után ért a hidegzuhany, proci üresen 40˚C terhelve 55-57˚C/ettől tartottam a legjobban/ GPU 65˚C chipset 40˚C. Az eredmények ugyan nem aggasztóak, de érdemes átgondolni mikor és hova épít az ember gépet. A vasam nem épp ideális választás padlástérbe.
Sorry, ha hosszúra sikeredett, de gondoltam megosztom a tapasztalatokat.
Ja, majdnem elfelejtettem a táp nagyon baró cucc
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi belépő szinten
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Linux felhasználók OFF topikja
- Parfüm topik
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest