- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
Nem teljesen vesztené értelmét. Nekem ált passzívan megy a 3700+ Szandi (C'n'Q), igaz így kevesebbet is eszik, de ha gond lenne a táppal, csak C'n'Q kikapcs és minden oké.
Amúgy én is tökéletesen meg vagyok a Zen-emmel elégedve. Semmi gond nincs vele, sőt, még a kávét is melegen tatja , ha a gép tetejére teszem. -
Csaba_20_
őstag
Ha a +12V-os tápcsatlakozóra gondolsz, ami a CPU-hoz kell, akkor azt javaslom ne tedd. Ha a 20 érintkezősből 24 érintkezőset csináló +4 érintkezőre(valszeg erre gondoltál), akkor meg semmiben nem változik majd a helyzet. A terhelés nem változik meg ezzel(na jó talán egy hangyaf..nyit, de ezt elhanyagolhatjuk), úgyhogy gyakorlatilag olyan, mintha semmit nem csináltál volna.
Ha ezt a tápot szeretnéd használni, akkor szerintem plusz terhelést kell rakj a +12V-os ágra. Esetedben a mobil processzor is csak ront a helyzeten, mert az mégkevesebbet fogyaszt, mint a rendes. De igazán terheléseid sincsenek. -
Csaba_20_
őstag
A probléma az, hogy egy nagyon alacsony fogyasztású konfigod van, és még a régebbi terhelési viszonyok jellemzőek rá, ami miatt nem szabadott volna ATX12V v2.0-ás verziónak megfelelő tápot vásárolnod.
A RoHS ugyebár nem valami plusz dolog egy elektronikában, hanem egy EU-s direktívát jelöl. Fél éve már nem szabadna forgalomba hozni olyan terméket, ami nem felel meg az említett direktívának. A Zen egyébként megfelel neki. -
gorlin
őstag
Elviekben igazad van.
DE:
én ezt a ventillátort olyan fordulaton használom hogy éppen elindul,és mondjuk nálam 1 ventit tudok előre tenni.Tehát egyszerűen ilyen fordulat mellett nem ''éri'' el az első ventillátor által behozott levegő a hátsó részt ,főleg hogy megfogja a hdd .Sőt olyan mintha nem is lenne ventillátor,kivéve a hdd-t hűtést ,mivel azt a feladatot tökéletesen ellátja.
Szerintem házfüggő az egész.Ha a te házad nagyon nagyon(mondjuk egy stacker) és előröl két nagyon halk 12-es fujja a levegőt,és hátulról egy szívja ki akkor lehet hogy a te rendszeredben az a jó.
Az én házamban viszont ,jobb hatásfokú ha közvetlen a tápra,illetve magára a processzorhűtőre megy a friss levegő.
De tényleg ezer féle megoldás lehet,nagymértékben függ a ház méretétől,kialakításától,és attól milyen konfigurációt kell hűteni.
Azért a zen tényleg szereti ha kap egy ''minimális'' légmozgást,érdemes erre figyelni. -
gorlin
őstag
Nem tudom milyen konfigurációd van amit én ajánlanék:
-3db 1200RPM-es Collink green power ventillátor.
-1 Coolink u8 1600-as hűtő vagy ha nagyon maximalista vagy akkor schyte ninja plus
-1 csomag ''gumicsavar'' ventillátorhoz.kb 2000 forint 12 darab van benne
*A hátsó 12-es befelé tolja alevegőt,egyrészt a zenre ,másrész pedig az óriási processzor hűtőre.
*A második ventillátor kerül a processzor hűtőre,teljesen leszabályozva éppen hogy elinduljon
*A harmadik pedig előre a hdd elé befelé tolja a levegőt.
Ez egy nagyon ütös hűtés tud lenni,én oldalra nem tennék.
Fontos hogy használd a gumi ventillátor rögzítöket mert sokat számít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- DOOM - The Dark Ages
- Battlefield 6
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Windows 10
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest