- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaba_20_
őstag
-
törölt tag
egen, azért ez elgondolkodtató...
más: tudjátok, mivel lehet még kimérni azt, hogy megfelelő-e a gépbenm a táp teljesítménye? józan ésszel.
nekem az a kalibrálós weblap állította, hogy a konfigomnak kevés a 450-es táp, minimum 513w-osat vegyek, ami egy vicc. onnan tudom, hogy a tápom hideg levegőt fúj ki (CM RealPower 450). Nézzétek meg a configot, és tegyetek még hozzá pár eszközt, ramot, optikai egységet, stb... No ezt vitte egy 300-as mercury (übernoname) táp. Persze szünetmentes van. A 225-ös kicsi volt, mert az forró levegőt fújt ki, a codegen már annyira nem. Bírta. Utána gondoltam, hogy most megint 5 évig nem akarok tápot venni, így lett a 450-es CM. A tápot szerintem mindig 1,3-szeresen túl kell méretezni, de többel nem érdemes. Ugyanis nem lesz soha egyszerre cpu load, plusz minden vinyó megy plusz minden optikai meghajtó olvas plusz a vga is csúcson jár eset...
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest