Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zakacs

csendes tag

Még annyit akarok írni(de azt ténleg befejezem) hogy szerintem fpsel nem jó 25 fpsel játszani:)

És m,ég annyit hogy 50fps-el sem

Lehet az valakit nem zavar és az is biztos hogy a miziba meg a tv csak 24-25 képkovka megy és az nem zavar de nem is én vagyok a filmben:))
    CSak nézem azt

Szerintem azért kell nagyonsok fps egy fpsben(xD) mert amikor fordulunk akkor is változzon a táj mindíg mint az igzi életbe. Mert 25 fpsnél ja nagyon gyorsan fordulsz akkor egy előfordul hogy míg te mozgatod az egerd és azt várnád hogy változzon a táj az nem fog mert ugyanazt a képkockát látod 1/25öd másodpercig, és ezért nem tod beleélni magad igazán és ez zavaró.
    Biztos sokakat ez nem zevar mert megszokák de észre lehet venni , ahyogy valaki észreveszi a 60hz képernyőt is és a zavarja, valakit nem zavar.
    Ezért sztem legalább annyi fpses kell mint amennyi a monitor frekije
    És a csébe a 100fps limit nemc csak ezért van, ott vannak más dolgok is(pl célkerszt is ettől függ)

Csak ennyit akartam:))))

• zakacs

csendes tag

válasz Gergo_pet #156 üzenetére

Gergo én nem mondtam hogy gafyik lesznek az első dx10es kártyák, és még azt sem írtam hogy nem lesznek középkategóriás dx10es kártyák.
    CSak próbáltam rámutatni( ezek szerint nem sikerült) hogy most csak azért spórolni és nem venni vgat mert majd jön a dx10 egy év múlva badarság.De persze mindenki azt csinál a pénzével amit akar. Én csak leírtam a véleményemet mint ahogy az te tetted.

DE azért megpróbálom mégegyszer: A számítástehcnika fejlődése FOLYAMATOS, nem számítanak ezek a kis dolgok mint dx10 váltás(és ez ÍGY van).

Szerintem Gergő
    ezek az újítások csak a csúcskártyákon jönnek ki, mert a a középkategóriások gagyik lesznek hozzá. Lesz e dx10es kártyád amin esetleg modernebb a megjelenítés de nem lesz akkora számítási tejlesítmény hogy ezt kihasználd. Mondjuk az igaz hogy esetleg szebben ábrázolja a vizet és talán esetleg ez még nem is jár akkora fps csökkenéssel de nem lesz higyon a grafika. És lehet hogy nem is hasznélja ki soha.(pl 6600gt és a sm3.0)
    DE ha ezt veszed az se rossz mert akkor te gyakrabban veszel középkategóriás kártyát. EZ nem baj ez nem számít, erre kár betüt fecsérelni.
    DE szerintem aki most vesz egy csúcs vgat az most kurva szép dolgokat lát a monitirán és majd amikor te vaszel dx10es középkategóriát akkor kb az ugyanúgy fog menni mindkettőn de lehet neki még akkor is gyorsabb lesz(mert esetleg neki 256bites a memje), te vettél két karit ő egyet ár kb ugyanannyi és Ő járt jobban sztem.
    DE az a véleményem hogy te sem jártál rosszul, mert neked is megy.

A dx10es viták mega sm iták azoknél számítanak akik évente vesznek csúcsgépet mert ők tényleg elbaszhttíák, de nekik ugyis lesz pénzük cserélni:)))

Enyyit akartam reagálni kedves gergo_pet:))(és én téged is megértelek)

• zakacs

csendes tag

Én komolyan mondom nemértek néhány embert!

Ti azt hiszitek hogy ha jön a dx10 akkor a mostani csúcskárgyák gagyik lesznek?
    EZT nem gondoljátok komolyan!
    HA jön a vista meg a dx10 akor megszűnik a korábbi világ és semmi nem fog működni jajj mi lesz velünk úristen segíts a szegény dx9ceseken:))))
    Szánalom, a Ti4200 is meddig élt de ez csak egy példa,meg a nem kell ahhoz dx10 hogy egy csúcskártya elavuljon, csak szimplán elég neki egy unalmas félév és máris van sokkal jobb és szebb, de attól még a régivel is lehet játszani kérem.
    És addig amíg megjönnek a csak dx10es járékok akkor már el is felejtjük hogy hány pipa volt a 7900gtxbe, az tuti.
    Remélem sikerült átadnom a világlátásomból egy picinyt:))))

A cikk nagyon helyénvaló és létjogosult[nem veszek core 2őt:)))], inkább gyüjtök 7900gtre:)))

Új hozzászólás Aktív témák