Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: 4. generációs szemkímélő kijelzővel debütált a TCL NXTPaper 70 Pro
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Snapdragon 8 Gen 5-tel jön a Realme Neo8
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergo_pet
aktív tag
Lol és muhaha, hát eddig sem szerettem az AMD-t, de mostmár ha lehet mégjobban utálom, ha most el tudja adni a legjobb prociját 100ezerrel olcsobban 1ik naprol a masikra, akkor ezek szerint eddig is el tudta volna adni olcsobban, csak kocsog modon nagyon sokat akart keresni rajta. Nagyon jol tudom, hogy ez uzletpolitika, stb stb, de ez csak a maszlag. Azert akarmennyire is jo valami 200%-os haszonkulcs folott ugy hivjak, hogy rablás és nem uzletpolitika. Amint kiderult, hogy kalap szart er a procijuk az uj intelek mellett, egyből kiderult, mennyi is a valodi ára ezeknek a prociknak.
Természetesen az Intelre is mérges vagyok, mert bár kiszott jok az uj core 2-k, de ugye azok eleve eggyel olcsobb gyártástechnológiai szegmensbe esnek, tehát eleve olcsobbnak kell lenniuk, de az is tény hogy jelenleg ezek a legjobb procik a kereskedelemben. Szóval ha jobban megnezzuk akkor az intel az uj csucsprocijaibol a legolcsobbat kinálja most alacsonyabb áron, mint amennyiért én annak idején beszereztem a 2,66-os Northwoodomat. Ráadásul olyan áron ami teljesitményben egy (most csak nagyjából, de azért szerintem reálisan) egy X2 4200+ os AMD-nek felel meg minimum, ami mostmár ugye 57 000, de 1 hete még 107 volt csesszék meg, szóval hogy van ez?
Az intel kihoz egy csucsproci szériát és mégsem emeli meg 200%-al az árát mint az AMD. Az AMD meg ezzel a lépéssel el is árulta magát rendesen, szóval most már bebizonyosodott soha nem lesz amd-s gépem, és nem azért mert rosszak a procijaik, tévedés ne essék, elismerem, hogy gyártanak franko procikat, de ez az uzleti hozzáállás nagyon szánalmas. Most tényleg azt hiszik, hogy rajtam kereshetik meg még apuci zabigyerekének a kocsijára valot is. Vicc
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest