- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
Amit belinkeltél X-bit labor tesztjeit, ott egy FX-62-vel mérik a DDR2 ramokkal a proci valós memória sávszélességét, és mivel az FX-62 Am2 tokozásba megy és dual core, ezért osztott IMC-je van, ami miatt a korlát nála 12.8GB/sec és nem 6.4GB/sec. Erről dumálok már mióta
Itt ha akarod megvaltoztatod gyakorlatilag mindegyiket kulon-kulon ugy hogy a tobbi maradjon (biznyos szabalyokon belul). Itt van egyenesen az AMD-tol is he kell: Na és mik ezek a szabályok, szerintem hogy a hypertranszpot(HTT) és a CPUba irányuló memória busz alapórajele mindig ugyan az. és szerinted miért növekszik a memória órajel is, ha növeljük a HTT órajelét??? Akkor nem lehet rájuk mondani, hogy függetlenek!
Szép ez a ''Direct Connect Architecture'' elnevezés az AMD-től, de ha a gyakorlatban is így lenne, akkor miért nem lehet 939 és 1magos AM2 prociknál(gyári beállítások mellett) elérni valós memória olvasásban 6,4GB/sec nagyobb eredményt??
[link] Gyönyörűek ezek a marketinges ábrák az AMDtől, kár hogy olyan apróságok nincsennek feltüntetve, hogy crossbar(XBAR) vagy system request queue(SQR)
Erdőkének már megpróbáltam elmagyaráztam az ''osztott'' IMC működését, néz vissza pár hsz-el. Rajzolni nem fogok.
L2 cache-ről már írtam pár hsz-el előbb igaz nem neked, nézd vissza ha érdekel.
Ez itt egy tipikus példa arra, hogy pl. a EVEREST Home Edition 2006 v2.50.480 verziója nem képes mérni a két mag egyszerre elérhető valós memória sávszéleségét: [link] (a Sandra 2007-el nincs ilyen gond)
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- Poco F7 – bajnokesélyes
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Intel Core i3-8100 100% tesztelt, hűtő nélkül
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest