Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
Oliverda
üzenetére
Nekem spec nem az AMDvel van gondom hanem az alá gyártott szarabbnál szarabb chipsettekkel/alaplapokkal. (Talán a legujabb ati +uli1575 az egy kivétel, de én már nem próbálkozok.)
PPeter anno részletesen kifejtette mért kénytelen lemondani a sokkal jobb ár/érték arányú AMD konfigokról ha gépet csinál, csak most az istennek nem találom azt a hozzászólást.
De evvel sokan vannak így ha jól tudom Erdoke is nemkeveset szenvedett, magamról már nem is beszélve.
Holnapra valszeg eszembe jut melyik topicba is sírtam el magam támasztották mások is alá nemcsak énvagyok hülye, holnapra eszembe jut aztán linkelem
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Napelem
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi