- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bocha
HÁZIGAZDA
A multitaskkal kapcsolatos gondjaidra szerencsére létezik megoldás. Vannak ún. taskmanager programok (ezekről elvileg jövő hónapban egy külön cikk lesz), amik az X megnyomására egyből bezárják a programokat, nem csak ''lerakják őket tálcára''. Némelyiknél az X mellett megjelenik egy kis ikon, amit megnyomva legördül a futó programok listája. Én a Wisbar Advance nevűt használom, ez elég erőforrásigényes és fizetős is (de cserébe skinezhető és nagyon szép
), ingyenesek közül a vBar-t vagy az InClose-t ajánlom.
-
lujo2
csendes tag
Nekem sem volt PDA-m még, de még a kezemben sem. Ma több időm volt nézegetni. A sok próbálgatás dacára nem fagyott egyszer sem. Én is örülök, hogy tudok vele smsezni, levelezni, és böngészni. Bár azt hiszem, ezt ritkán fogom használni, mert egy kínszenvedés nekem. Esetleg külföldön híreket, időjárást nézem meg vele. Én elsősorban a GPS miatt vettem, az már csak hab a tortán.
Kezdetben kicsit le voltam törve, a ceruza érzéketlensége miatt, mert nem tudtam, mi a fene az a célkereszt az első bekapcsoláskor megjelent, és csak ujjalböködtem. A setupban jöttem rá, mire való.
Azóta egyre jobban megszerettem, és remélem sok örömet okoz majd.
Egy kérdés, ki tudja, honnan lehet letölteni egy olyan programot, amivel PDF fájlokat tudok megnézni vele?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az T620 kedvező ára mellett GPS vevőjével és WiFi rádiójával igyekszik felhívni magára a figyelmet.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest