- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
Nem, a cikkben az van, hogy a Phenomok (legalábbis FX-ek) jönnek az év végén, és addig is a 6400+-szal próbálnak javítani a helyzeten. Tehát előbb kell, hogy jőjjön.
Opteronból állítólag már jövő hét hétfőtől megtalálható lesz a kínálatban 2db 3,2GHz-es modell. [link]
(#57) ollie: Az FSB a már 4x-ezett freki, mert hogy ez a busz effektív krefije. A 200MHz az alap-freki.
[Szerkesztve] -
dragonfx
veterán
azoka programok kb annyit érnek optimalizálás terén
..ugye nem kell 1 szóban összefoglalnom mennyit?
...
Nahát el bírom képzelni mekkora hatalmas különbségek lehetnek 3 gigás meg 3.5 gigás core 2 között..mindkettő szakít mint az állat....ot tmár inkább a winyó sebbesség, ram késleltetés és hasonló apróságok dönthetnek jobban.
Amugy itt semmilyen mellénézés/kérdéses dolog nincs....core 2 jobb ennyi minden kategóriában.Az hogy valaki nem tuningol az meg sz*****n már bocsánat, de az enm cska aproccal fog, hanem pl:mikor odavágnak neki egy 7es szériás ddr2es gefet....meg lehetne még sorolni....de megitn más témához lyukadnánk ki.
[Szerkesztve] -
törölt tag
-
fabicska
tag
Köszi a választ, de mint az intel és amd között sok embernek megoszlik véleménye, úgy sok embernek az nvidia, és ati között is.
Én Nvidia párti vagyok, tehát azért azt a 2 kártyát kérdeztem, de nem azt jelenti, hogy más nem jöhet számításba, csak én olcsóbb gépet rakok össze (lásd a profilomban), és videókártyára 35.000-40.000 körül költenék.
Ez van. -
Horbal
őstag
igazad van
Lost planet nekem simán fut, asszem majdnem teljes minden, 1024x768 egy x1950 pro-val
más kérdés, hogy maga a gáme egy hát hogy is mondjam árkád rássolás szal pont ezért nem vettem volna gépet.
Ami nekem számít:
tegnap végre hozzájutottam, hogy rendereljek egy kicsit volt egy jelenetem ami eddig kb 40-60 perc volt (2500@3200+ Barton) - most 16-18 perc... szal nekem tetszik elég is ennyit vártam, nem is ért meglepetés (év végén meg veszek egy 6000+ ost oszt az elég lesz egy darabig...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged