- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
#gab_
őstag
''De aki evvel keresi a kenyeret az altalaban nem tuningol Szal itt mar megint elveszik a core2 nagy elonye x2-vel szemben. (ugye mert tunDe aki evvel keresi a kenyeret az altalaban nem tuningol Szal itt mar megint elveszik a core2 nagy elonye x2-vel szemben.''
lol ugye ezt nem gondolod komolyan ?
c2d böl nem csak 6300as van.. aki nem akar tuningolni és szeretné a lehet legjobb procit vesz 6600-t vagy 6700-t... -
kowk
tag
nem t'om milyen p4 volt nalad de valamit nagyon csunyan elneztel. azokban az alkalmazasokban amiket felsoroltal a jatek kivetelevel mindenhol dobbenetes sebessegnovekedest lehetett erezni, nem csak a64-el szemben, hanem pl pentium m-el szemben is; es nem csak dc procival, hanem mar hyper threadinggel is. nem az ujjambol szopom, 2 honapig kellett meloznom egy 1.7es dothan magos pentium m-en (photoshop, rendkivul magas felbontasu fileokkal es vegas), rettenetes volt, minden secondary alkalmazas hasznalhatatlanna valt a folyamatos szamolas miatt, marpedig egy 1.7es dothan igencsak egy lapon emlitheto egy 3000+ a64-el.
na persze ez a ph!-hoz hasonlo lapok tesztjeibol nem derult ki, mert -habar fless ilyenkor rendkivul szubjektiv- akkoriban nem a gyorsulasi erzest elemeztek hanem a quake3 fps-t l0l -
Trak
addikt
Háát nem tudom...
Végigjártam az utat:
3000+
3500+
3700+@2850Mhz
4200+@2500Mhz
4400+@2600Mhz
2x512 tuningram, és 2x1gb sima ram is volt a gépben, de az X2-eseknél nem tapasztaltam túl sok gyorsulást a 2750-en járatott (2850-en csak keveset ment) 3700+-hoz képest (kivéve persze az egyszerre több program használatát, amikor a két mag miatt valamivel jobb volt), ezért mindent el is adtam.
Most Asus P5B Deluxe, Core 2 6400 és az első alkalom, hogy érezhetően gyorsabb a rendszer napi használat közben is (windows, játék, néha kép-, videószerkesztés, stb)!
Alapon is nagyon jól megy (2130Mhz), de már 2500mhz-es nem túl nagy órajel növelésnél is más volt, mint a régi AMD-s rendszeren, és akkor még nem beszéltem a 3Ghz-ről. Ez valakinek soknak tűnhet tuningban, de nem az, alapfeszen megy ennyit, nem sokkal melegszik jobban (pár fok), mint az X2-esek.
Szóval összességében örülök az új rendszernek, minden nagyon jó, minden nagyon gyors, nagyon jól tettem, hogy váltottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Interactive Brokers társalgó
- Döcögve készül a Panther Lake az Intelnél
- Háztartási gépek
- Nők, nőügyek (18+)
- Hálózati / IP kamera
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest