Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• antdomi

csendes tag

válasz parandroid #47 üzenetére

Ja, pontosan így van. Vannak termékek, amelyek csak egy bizonyos felhasználói rétegnek készülnek és épp ezért gyakran túlárazzák, mert a gyártó tudja, hogy úgyis megveszi akinek kell. Van ez így más termékekkel is.
    A profi grafikusok igényeit kielégítheti ez a monitor, de az olyan helyekre ahol a gyors képlerajzolás a legfontosabb, sajnos az LCD (ártól függetlenül) el van vérezve. A TN+Film technológia nyújtsa e téren a legjobbat, de hiába a néhány ms-os válaszidő, egy gyors folyamatos mozgás megjelenítésére képtelen (pl. filmben, játékban vagy egyéb hasonló esetben) és sajnos e technológia hátrányai sokkal rosszabbak, mint előnyei.
    Sok TN+Film-es panelben alkalmazzák a dinamikus kontrasztot a nagyobb kontraszt elérése érdekében, ami sajnos tényleg gagyi, főleg filmnézéskor.
    A PH-t és a hwsw-t már 5-6 éve rendszeresen olvasgatom és már régebb olvastam ezek közül valamelyik site-on olyan panelekről, amelyek az LCD technológia hátrányaitól mentesek, de nem tudom miért nem lehet mostanában hallani róluk? Miért nem tudtak elterjedni? Inkább a 3D-t fejlesztgetik...

• bartucc

addikt

válasz parandroid #23 üzenetére

Szép volt a hasonlat, és igaz, ha valaki nagyon minőségit akar otthonra, de nem munkára használja, egy IPS-es modell-el bőven elégedett lesz (direkt nem írtam típust, ízlések és pofonok), nem kell munkára szánt Eizo-t venni azonnal. (másrészt senki se fog, csak olyan, mint a kompakt fényképezőhöz hasonlítjuk a 8 milliósat, hogy ezzel már lehet képet készíteni....)

Egyébként meg, miért van az hogy mostanában egy új hírnél mindig valaki beírja hogy "LIKE"?! Annyi szép magyar szinonimája van ennek a közel sem magyar szónak... Maradjunk már a kulturált, eddig megszokott szókincsnél, szerintem. :U

Új hozzászólás Aktív témák