- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Magisk
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
antdomi
csendes tag
válasz
parandroid #47 üzenetére
Ja, pontosan így van. Vannak termékek, amelyek csak egy bizonyos felhasználói rétegnek készülnek és épp ezért gyakran túlárazzák, mert a gyártó tudja, hogy úgyis megveszi akinek kell. Van ez így más termékekkel is.
A profi grafikusok igényeit kielégítheti ez a monitor, de az olyan helyekre ahol a gyors képlerajzolás a legfontosabb, sajnos az LCD (ártól függetlenül) el van vérezve. A TN+Film technológia nyújtsa e téren a legjobbat, de hiába a néhány ms-os válaszidő, egy gyors folyamatos mozgás megjelenítésére képtelen (pl. filmben, játékban vagy egyéb hasonló esetben) és sajnos e technológia hátrányai sokkal rosszabbak, mint előnyei.
Sok TN+Film-es panelben alkalmazzák a dinamikus kontrasztot a nagyobb kontraszt elérése érdekében, ami sajnos tényleg gagyi, főleg filmnézéskor.
A PH-t és a hwsw-t már 5-6 éve rendszeresen olvasgatom és már régebb olvastam ezek közül valamelyik site-on olyan panelekről, amelyek az LCD technológia hátrányaitól mentesek, de nem tudom miért nem lehet mostanában hallani róluk? Miért nem tudtak elterjedni? Inkább a 3D-t fejlesztgetik... -
bartucc
addikt
válasz
parandroid #23 üzenetére
Szép volt a hasonlat, és igaz, ha valaki nagyon minőségit akar otthonra, de nem munkára használja, egy IPS-es modell-el bőven elégedett lesz (direkt nem írtam típust, ízlések és pofonok), nem kell munkára szánt Eizo-t venni azonnal. (másrészt senki se fog, csak olyan, mint a kompakt fényképezőhöz hasonlítjuk a 8 milliósat, hogy ezzel már lehet képet készíteni....)
Egyébként meg, miért van az hogy mostanában egy új hírnél mindig valaki beírja hogy "LIKE"?! Annyi szép magyar szinonimája van ennek a közel sem magyar szónak... Maradjunk már a kulturált, eddig megszokott szókincsnél, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- LG UltraWide UltraGear 38GL950G-B IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync! BeszámítOK
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest