- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Netfone
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Yettel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tökmindegy
senior tag
Itten van elhantolva az eb
Azt olvastad.!!
Majd ha megjelenik egy olyan játék és ki lesz próbálva minden hardveren na akkor vonjunk le konklúziókat.
Hogy miket mondanak az egy dolog. Mondtak már pro és kontra mindenfélét ,és a fele sem volt igaz.
Pl az NV már több éve el kellett volna tűnjön sok PH-s cikk szerint. Ez csak egy példa volt ,pont nem érdekel ,hogy van e vagy nincs amúgy -
Tökmindegy
senior tag
Bocs ez ide ment volna. csiki_92
"annyit tud, hogy az intel jó cpu-ban, nvidia-nak meg jók a videókártyái
"
Miért? Te mit tudsz mondani ezekről?
pakriksz
Ezt hol hallottad?
No mert volt mostanság 6970 ,580,680,7970,megint 680 ,oszt én nem véltem nagyon fölfedezni az általad vázoltakatLegalábbis észrevehető különbséget én nem láttam a megjelenítésben.
csiki_92
Ez szíved joga.
De azt nem fogadom el ,hogy rosszabb ,mert nem az. Mindegyik jó,szvsz az AMD nyűgösebb ,de van aki szereti a kihívásokat -
Tökmindegy
senior tag
A két gyártó nagyon komoly harcban áll. A piac szűkül. De nem a konzolok miatt ebben biztos vagyok . A konzolok azok jól jönnek az AMD nek ,hogy ők tajkolják bele a hardvert de nem e miatt szűkül a piacés nem ettől lesz jó a játékok minősége.. Az igazi gond nekik a mobil front.
Megváltoztak a szokások,ma egy jó mobillal kiváltod a hagyományos PC-t nagy részben (akár a saját példámból kiindulva is).
Híreket ,fórumokat ,levelezést mindent elintézel vele,még játszhatsz is . Már nem kell bekapcsolni a nagy vasat ,ha meg nincs üzemben ,nem is érez késztetést az emberfia arra,hogy játszogasson.
Na éppen ezért nem lesz egyezség a két gyártó között mostanában,kisajtolják még amit lehet a dologból aztán majd jön valami ami mindent megváltoztat,ebben biztos vagyok.Ott a 17 éves lányom,vagy a 27 éves fiam.
Az egyik ( A lány) az almás tablettal elvan, (néha GTA zik vele ) a másik a batárnagy telefonjával intéz mindent. -
Tökmindegy
senior tag
válasz
FuRiONight #34 üzenetére
Ja azt is kell valakinek az itt előforduló agysebészek között
-
Tökmindegy
senior tag
Mondod te
No de az élet nem ilyen eccerű
A piac az komoly dolog,azt sose csinálják meg,hogy más VGA gyártók termékein szarabbul fusson valami. Most is egyforma a teljesítményük,csak nüansznyi eltérések vannak. De nekem aztán mind1
, szvsz ez csak vihar a biliben. Ettől nem lesz jobb senkinek.
atti_2010
Tudod mit. Ha te erre izgulsz ,hát legyen úgy
Te láttál már konzolon pl stratégiát ,szimet ,diablót, stb?
Mert azért nem csak az idióta játékoknak van piaca
Ergo kit érdekel mit portolnak? Olyanokkal eddig se töltöttem az időmet ,és ezután se fogom,lett légyen az akármilyen csilli villiAkkor talán most neked is leesett
-
Tökmindegy
senior tag
válasz
atti_2010 #25 üzenetére
Barátom
Ki beszél itt a konzolokról? Egyáltalán kit érdekel?
Aki konzolt akar -akart az azt vesz aki PC-t az meg azt. Ne keverd már itt nekem a szezont a f.xommalDe miért állnának be? kérdem én.
Az AMD egy neki fekvő APIT csinál ami a GCN re hajaz. Jó hogy majd még fizessenek is nekik az NV től
Ők is csinálnak egyet ami meg arra jobb ami nekik van ,lesz. Aztán eldönti az idő meg mi mi a jobb -
Tökmindegy
senior tag
válasz
atti_2010 #22 üzenetére
Hát komám ahogy én ismerlek itt ,neked minden gyenge válasz amit az NV csinál
Majd az idő eldönti mi lesz a tutiAz tény,hogy ez eddig az NV soha semmivel nem volt lemaradva SŐT!! az AMD től. Tudom ez neked nem tetszik ,de sajna ez van
Az AMD nem volt képes a DX alatt lelépni őket ,most külön apit csinálnak ami nekik fekszik. Erre majd az NV is csinál ami meg neki fekszik. Vehetsz 2 VGA-t ha mindennel akarsz játszani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest