- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz
Tökmindegy #24 üzenetére
"Az tény,hogy ez eddig az NV soha semmivel nem volt lemaradva SŐT!! az AMD től. "
Na jah, semmivel. Anno kijött az elvileg első DX8.0 vas a Radeon 256 PixelShader 1.0-val.
Erre hoppá, 1.1 lett hirtelen a belépő a DX8.0-hoz (GeForce 3), a későbbi Radeon és Radeon 7000 szériából ki is hagyták, a driverekből ki is szedták a PS támogatást ATI-nál. (Viszont én láttam még a béta driverrel futó OGL demót, ami kicsit feltúrbózva késöbb kijött képernyővédőnek Radeon 8000 szériához.)Azután kijött a Radeon 8500 PS 1.4-el, DX 8.1 támogatással, vele szemben a GF4 ugye bár 8.0a PS1.3-al.
Utána kijött a hírhedt GF5 széria, ahol sebességben és fogyasztásban is sokkal gyengébb volt, a shadereket és pár dolgot meg butítva számolt. A Radeon 9500-9700-9800 volt az első kártya ami megszorongatta nem csak technikailag az NVidiat.
Utána ugye HD4000 széria DX10.1 volt, Geforce DX10, majd a DX11 vassal is előzött AMD, most meg ugye összes GCN megkapja a DX11.2 támogatást ...Nem érzem, hogy le voltak maradva. Több képernyős támogatás, TV kimenet, HW videó támogatásban meg pláne nem voltak.
És akkor ne feledjük a multi GPU-s első próbálkozásukat, még ha nem is jött be, az ATI Rage Maxx-et.
-
siriq
őstag
válasz
Tökmindegy #24 üzenetére
Az NV-nek mar 6 eve van kb sajat API. Nem kell nekik csinalni. Pontos datumot en sem tudom nem neztem utana.
-
csiki_92
aktív tag
válasz
Tökmindegy #56 üzenetére
Nem kell sokat várni egy olyan játékra
Battlefield 4 ever
-
csiki_92
aktív tag
válasz
Tökmindegy #53 üzenetére
nem azt mondom, hogy a radeonok erősseb kártyák (ebbe most ne menjünk bele), de én a mai cikkekből azt vettem ki, hogy azok a grafikus motorral szerelt játékok, amelyikek támogatják majd ezt az api-t, például ilyen a frostbite 3, a játék sokkal jobban fog futni...ezek után minek vegyek nvidia-t, ha annak ezzel szemben még nincs alternatívája?
-
csiki_92
aktív tag
válasz
Tökmindegy #53 üzenetére
Sztem rám akartál hivatkozni, és én például eddig is az amd megoldásait részesítettem előnyben, a mai események után meg végképp nem vennék nvidia kártyát
-
pakriksz
őstag
válasz
Tökmindegy #33 üzenetére
hogyne csinálnák meg! Az összes nvidia logos játék direkt úgy van megcsinálva hogy a amd kártyán rosszabb legyen, vagy valami kimaradjon belőle.
És a jelenlegi konzol játékok semmilyen pc-s platformhoz nem állnak igazán közel, viszont a következő generáció szinte pontos mása elérhető lesz pc formában.
-
5ent1nel
aktív tag
válasz
Tökmindegy #36 üzenetére
Aki nem széllel szemben vizel az már agysebész?
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Tökmindegy #42 üzenetére
A PC eladás az idei felmérés szerint csökkent de a gammer cuccok dVGA lényegében még mindig jól fogytak, tehát vagy egy bizonyos réteg amire érdemes építeni, nem mindenki elégszik meg az egérmozi játékkal még ha a mobil gyártók ezt próbálják sugallni is.
-
csapee
őstag
válasz
Tökmindegy #33 üzenetére
Mondjuk mennyi lenne bill+egeret engedelyezni konzolon, onnantol semmi kulonbseg.
-
vbalint77
tag
válasz
Tökmindegy #33 üzenetére
Jelentem, én láttam Diablót konzolon, szuper...
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Tökmindegy #36 üzenetére
Nem agysebészetről van szó de ez mindenkinek jó aki PC-n játszik mert segít megszabadulni az idióta DX -től amit a MS direkt nem úgy fejleszt hogy jó is legyen valamire, annyi év óta valaki azt mondta hogy elég volt a töketlenségből.
-
aAron_
őstag
válasz
Tökmindegy #33 üzenetére
de ha bejön a mantel elvileg pont ezen fog változtatni, persze valószínű, hogy nem egyből, kell egy neki egy kis idő.
-
FuRiONight
addikt
válasz
Tökmindegy #33 üzenetére
Nem csak mondja, hanem igaz, nem tudom te eddig merre voltàl az elmúlt 7-8 èvben, de hogy nem vagy kèpben az tuti, de a hülyèset aztàn tudsz írni.
-
pakriksz
őstag
válasz
Tökmindegy #29 üzenetére
nem tudom feltűnt-e de a legtöbb játék multiplatform, és elsődlegesen konzolra készül, így az ahhoz legközelebb álló pc-n fog a legjobban futni, az pedig amd alapú.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Tökmindegy #29 üzenetére
A játékok zömét a konzolokra írják így az AMD architektúrájának a GNC -nek és a Mantlenak fog kedvezni, látom még nem esett le miről szól ez az egész, az átportolást is megkönnyítette az AMD hogy kevesebb mérnök és szakemberre legyen szükség, szerinted ezek után a gyártók kit fognak támogatni, az EA a legnagyobb kiadó már az AMD mellé állt.
-
FuRiONight
addikt
válasz
Tökmindegy #24 üzenetére
Mivel az NV Maxwell-je is GCN lesz, és ha tényleg nyilt lesz az AMD API-ja akkor ezzel ők is csak nyernek, mi pc-sek pedig főleg.
atti_2010: igen, most az AMD fog dikálni
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Tökmindegy #24 üzenetére
Erre majd az NV is csinál ami meg neki fekszik. Vehetsz 2 VGA-t ha mindennel akarsz játszani.
Ez lehetne igaz is ha nem AMD -s lenne mindkét konzol, de így máshogy történnek a dolgok.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Tökmindegy #21 üzenetére
Az elég gyenge válasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest