Új hozzászólás Aktív témák
-
the_mad
aktív tag
Akinek mindig a legújabb kell, az áldoz ennek az oltárán. Személy szerint sosem értettem minek kell cserélgetni évente iyen kaliberű processzorokat 2-4% plussz teljesítményért. Azt meg végkép nem értem, hogy az emberek azért szó nélkül cserélnek lapot, mert alaplapi RGB vezérlő kell, thermal/armor plate, meg a tököm tudja mi, de amikor socket váltás van, akkor mindenkinek habzik a szája. De mindegy is...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A 3900X vásárlóknak szerintem már mindegy, hogy a proci mellé még egy X570 is kellene... Amúgy nem igazán hiszem, hogy sokáig kellene tuningolni egy 3900X-et, mert az egész Zen széria nem a tuningról híres, tuning nélkül meg pár jobb B450 is ajánlható alá.
De amúgy X470-et is mondhattam volna, csak akkor nem 30k, hanem 20k a különbözet, sacc / kb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest