- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@cika
őstag
válasz
MPowerPH #154 üzenetére
A mai kedvencem:
1. Update AMD AGESA Combo-AM4 1.0.0.3 ABB
2. Improve Destiny2 gaming experience with Matisse CPU.
*ASRock do NOT recommend updating this BIOS if Pinnacle, Raven, Summit or Bristol Ridge CPU is being used on your system.
*Before updating this BIOS, please also read the description in previous BIOS version.Magyarul, ha nincs a legújabb Zen2-es procid a régi lapban, akkor NE frissíts BIOS-t!
-
jokeph
nagyúr
válasz
MPowerPH #154 üzenetére
Én érdekelt vagyok mindkét táborban, tehát számomra nincsenek vallásos dolgok, ami jó az jó, ami meg nem, azt is megosztom, még ha nem is lesz osztatlan siker.
Én úgy gondolom, a szakmai topikoknak pont ez a lényege, a jó és a rossz tapasztalat is helyt, érdemi megvitatást igényel.
PCI-e 4.0:
A 3.0-át sem használja ki a userek döntő többsége... tömören erről ennyi a véleményem, a többit evvel kapcsolatosan DraXon fórumtárs és többek is megírták.
Én majd holnap újra beüzemelem az aláírásomban lévő konfigot, megjött az új táp és az AM4 KIT az Alpenfönh Matterhorn REV C hűtőmhöz.
Elmegy a gyári légkavaróval is, de terhelésen már nekem is hangos, túlharsogja az összes többi ventit.
-
DraXoN
addikt
válasz
MPowerPH #138 üzenetére
Nem, nem követi, a használatot EZ nem akadályozza meg a régebbi alaplapokban...
(muszáj már ezt kiemelni, mert nem értik meg sokan, egyesek vagy szándékosan, mások meg egyszerűen gyenge elméjűek mert "beakadt" náluk a lemez ebben a témában, meg vannak még a trollok, tessék választani ki-ki melyik a "meg nem értők" közül)... bezzeg abból milyen botrány lenne (nem kis kellemetlenség) ha kiderülne, hogy a régi lap még se teljesen jó a pcie4 kezelésében, esetleg az aktuálisan elérhető hardverekkel "jónak tűnik", de egy később jövő eszköz már még se lesz jó.. de a rendszer emiatt "instabil" lenne... de jó is lenne... ez most inkább szerintem egy "safe play" ... sokkal bölcsebb döntés mint egy még a nem a pcie4 platform specifikációira épített alaplap esetében engedélyezni valamit ami nem 100%.. meg ha egy-két alaplap látszólag rendben is van, lehet, hogy pl. pcie5 eszköz pcie4 módja már "megfeküdné" a gyomrát... persze benne lehetett volna hagyni "saját felelősségre bekapcsolható" opcióként, megtiltva az alaplap gyártóknak, hogy "gyári módban" bekapcsolva legyen, de hiba esetén akkor is szidnák az amd-t is, hogy "instabil, szar", inkább nem kockáztat, ez jóval kisebb presztízs vesztesség mint egy esetleges "hiba" esetén lévő tisztázás (a rossz hír mindig könnyebben terjed, a "helyreigazítás" meg sokszor már el se jut a közösséghez)...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Autós topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- Ford topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Itt vannak az ASUS legszerényebb NVIDIA Blackwell architektúrás VGA-i
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest