- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagy Balázsk
csendes tag
Én nekem volt sima aztán 2 kicsi.. nagy meg 4.
De őszintén szólva ez a 6 sorozat nagyon jól sikerült állítólag. De az árakkal és a garancia nélkül biztos nem ér 2ft őt se számomra.
Ha még itthon megveszem az alza vagy bárhol ahol van rá rendes garancia azeg 380..400ezer.
Vicc. Ennyit soha nem adnék 200..250eg belefér. De nem a gagyi verzióra. -
törölt tag
"Erre a Google kihagyja az olcsóbb modellből az új kamerát..."
Ha a P6 képminősége csak egy fokkal is jobb lenne a P5-nél, akkor még meg is érteném a csalódottságot.
A komputációs fotózás korában nem a szenzoron múlik a dolog elsősorban, ha valamin spórolni kell (márpedig kell, mert "a" modell), akkor inkább ezen tegyék.
-
mattew
tag
Pontosan, persze megértem a Google logikáját.
Csak sajnos ez így nem az a droid amit keresek.
A 5a 5g meg kb. beszerezhetetlen Európában.
-
adamklark
senior tag
először Tesco-t olvastam, bár lehet nem járok messze
-
mattew
tag
Őszintén elkeserít ez a változás
.
A Pixel már 2017 óta ugyanazt a kamerát használja (2, 3, 3a, 4, 4a, 5, 5a).
Szerintem mindenki az új szenzort várta tűkön ülve, ami a 6-os modellel meg is érkezett.
Erre a Google kihagyja az olcsóbb modellből az új kamerát...
Nem tudom hányan jönnek izgalomba a Trensor chiptől, de én biztosan nem...
Jobban melegszik, több akkumulátort használ, cserébe szebbek a (szintetikus) benchmark adatai. -
jksx
senior tag
válasz
alexandrosz #4 üzenetére
Megelőztél
-
alexandrosz
aktív tag
Cip-cip hurrá.
-
törölt tag
A tegnapi hírben még az volt, hogy a P6 szenzorait kapja. Mondjuk valamelyik tuti nem stimmel, mert ha a Tensort és a szenzorokat is megkapja, nagy akkuval, kis kávákkal, akkor miért is venne bárki sima P6-ot?
A Tensor szerintem jó választás mondjuk, ha kellenek azok a kamera AI funkciók, mert nem hinném, hogy áthoznák sima SD-ra. -
ghiottone
nagyúr
Azért megkaphatná a a nagytesókban lévő szenzort. Tensor helyett pedig a Snapdragon 778-as jobb választás lett volna.
-
TaylorPro
addikt
Talán ilyen lesz, talán nem. Több-kevesebb napsütés, helyenként zápor-zivatar...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest