- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
muxi-muxi
senior tag
Az lehet, de a látványuk elszomorító... Számomra nemcsak a magas frameszám, hanem a kinézet is fontos. Ezért lettem volna kiváncsi, hogy hogyan is köpi magából az FPS-eket, ha nem IGP-vel, hanem VALÓDI VGA-val hajtjuk meg. Persze, előfordulhat, hogy kiábrándító lenne az eredmény, de akkor is megnézném...
Szerintem egyáltalán nem irrealitás az, ha valaki összetömörít egy ilyen LANkockát, és tisztességes VGA-val látja el. Három gépem van, de egy negyediket is szívesen összeraknék (költséghatékonyan), pusztán a kiváncsiság végett
U.i. A tavalyelőtti kétmagos asztali Celeronok sem erőművészek (Dual-Core 2140 és tsaik), és biztos feléjük húz a jobb architektúra is, ám ha jól tudom, szintén csak 2 X 512 cache volt bennük. Saját tapasztalatból tudom, hogy alacsony áruk miatt derekasan helytálltak, ezért vettem megint kis cache memóriával rendelkező procit tavaly (C2D 7200).
És ha igazán szőrszálhasogató akarok lenni, akkor a duál-Atom tuningképességeit is megnézném
-
negyedes
addikt
Az 1,4 GHz ULV van benne 4 Gb ddr3 rammal, de nem sokat er. Amin meglepodtem az az osszerakas minosege:eros muanyag, nem recseg, jok az illesztesek. Kulsore is szep de a 200ezer hufert ilyen gyenge procival nem a best buy. Meg ami nagyon pozitiv dolog az a 8 oras aksi ido, elsore tudta produkalni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Elemlámpa, zseblámpa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Canon EOS DSLR topic
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Fotó állvány eladó
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest