- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pingüino
senior tag
Leginkább attól függ, mire használod. Ha csak rendszerlemez, akkor nem lesz rajta egetverően nagy adatmozgás. Nekem viszont már 2,5 hely sincs a laptopban, egy darab M.2 SSD van benne, arra kerül minden. A folyamatos letöltögetés meg azért megmozgatja. Ha emellett még defrag-olna is, az nekem eleg nagy szívás lenne. Még jó, hogy az ext4-et nem kell defragolni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Most várok valami megbízható infóra az említett hír kapcsán, mert napokon belül ki kell adnom egy terméket, amin többet nem lesz Windows Update futtatva soha, de sok évig használva lesznek SSD-vel.
Nem akartam 2004-el kiadni a terméket, de az USB-re író progi már nem engedte a kipróbált 1909-et kiírnom mert itt az új, így mondom jól van, mi baj lehet... -
hunluki
senior tag
+1. Akik azt hiszik, hogy belenyúlkálnak a registry-be, letiltják a szolgáltatásokat meg mindenféle netes tippek alapján "optimalizálják" a rendszert és hű, de milyen jó lesz, na ők pont nem értenek az egészhez
Ez egészen konkrétan a vérpistike leírása.
Jelige: Majdazténtudom.
-
Cs1csó
titán
Szerintem a kérdés inkább az, hogy ha indít az ember valami extrém memóriaigényes programot pl. egy játékot akkor mi fog történni, mert ha a játék megkapja mindet ami kell neki és közben befagyasztja azokat a dolgokat amik korábban a háttérben futottak akkor nincs miről beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest