- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung topic
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Én is csak ajánlani tudom a Vivaldi Browser-t.
A "Netscape Navigator" megszűnését követően én is kizárólag "Opera"-t használtam, egészen addig, amíg a saját fejlesztésű "Presto" motorról át nem tértek a "Blink"-re. (Ha jól emlékszem, v12.16 volt az utolsó.)
Aztán a "Firefox" volt soron, de szerencsére ~1,5 éve egy kollégám felhívta a figyelmemet a "Vivaldi"-ra.
Abszolút sok a hasonlóság a régi, "klasszikus" Opera böngészővel. Kiválóan testreszabható, bitanggyors (a leggyorsabb), és ha megnyitok 20 ablakot, akkor sem fogyaszt el 4-6 TB rendszermemóriát (ahogyan azt a Firefox teszi). Mindezek mellett biztonságos.
Nemrég a része lett egy egészen kiváló reklámtartalom és követésblokkoló, a community, és a development pedig egészen példás. Nem kell hónapokat várni egy frissítésre, a fejlesztők maximálisan hallgatnak a felhasználók véleményére, észrevételeire, igényeire... Mi kell még?
Aki bizonytalan abban, hogy milyen böngészőt használjon, vagy egyszerűen csak egy kiváló böngészőt keres, az szvsz adjon neki egy esélyt!
-
hunluki
senior tag
Amúgy érdekes koncepció és régen én is szerettem az eredeti operát, de inkább a sebessége és az oldalra kivihető tabok miatt (tudom ezt a vivaldi is tudja).
Amúgy nálam a böngésző kb legyen egy címsáv és vigye az ublockot, viszont cserébe legyen bitanggyors. Bármi ami ezen felül van az bloat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 11
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest