Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Én meg miután 1 év használat után lecseréltem a Macbookot 2016-ban Windowsra, nálam azóta van bódogság.
Nekem nagyon fapadosnak tűnik a Mac rendszere a Windowshoz képest, rengeteg haladó beállításhoz nem férsz hozzá grafikus felületen, hanem mindig terminált kell hozzá használni.
Ráadásul nekem mindig rendetlenség volt Macbook asztalon meg a mappáimban, mert a fájlokat sosem úgy rendezte el, ahogy Windowsban megszoktam. Ez volt az egyik olyan dolog, amivel engem őrületbe tudott kergetni az OSX: Bizarre file arrangement in Finder
Plusz adalék, hogy az OSX-ben feleslegesen bonyolult billentyűkombinációkon érsz el olyan funkciókat, ami Windowsban sokkal egyszerűbben van megoldva.
(#38) moleculez Mit vártál, hisz Cortana lelke lakozik benne!
-
Somatom
veterán
Pont annyira értek hozzá, amennyire egy felhasználótól elvárható. Kell neki a net keretrendszer? Nosza, telepítse magának! Ha pedig hibára fut, akkor ne csak azt írja, hogy mi a hiba, hanem azt is, hogy mi a megoldás! Pl. link -> itt az aktuális forrás, telepítsd innen manuálisan. Megjegyzem, előtte legalább fél órát vártam, mire a Windows méltóztatott frissíteni magát. Akkor már az aktuális forrást is frissíthette volna, hogy ne fusson hibára a keretrendszer telepítése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest