- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
Például itt van a computerbase új tesztje a DIRT Rallyról (tudom, Ti is szerepeltetitek)
Világosan látszik, hogy az AMD nagyon is versenyképes az NVidia ellen, sőt, ebben az új, és vszinű kedvelt játékban az új "innovatív" technológiájával bizony el is veri az Nvidiát rendesen.
De itt is látszik, hogy kicsit túltoltátok az AMD "párti" tesztcsomagot, mert a 380X a habokban sincs nemhogy a gtx970-től, hanem a 290 sőt 280X-től sem.
Sőt abban is igazatok volt, hogy 4K-ban életképesebb az AMD, de túltolással elhiteltelenítitek az oldalt azon ph olvasók szemében, akik már évek óta tagok, és szeretik olvasni a cikkeiteket.
Csak jobbítás szándékával írtam le ezeket a sorokat.
Respect
-
sakal83
addikt
Abban szerintem senki nem kételkedik, hogy a számügyileg a tesztek rendben vannak. De, ahogy Te is írtad a tesztcsomagon megfontolandó lenne változtatni, mert szerintem sincs jól súlyozva a mérleg sajnos.
Az ipon tesztjén - ami a tesztcsomagon múlik - is gyakorlatilag teljesítményben ugyanaz a 380X és 280X, mint a többi tesztoldalakén. Itt a PH-n viszont egy torz képet mutatnak az új AMD vgak (főként a 380/380x), amely kizárólag a tesztcsomag összetétele miatt helyezkedik nálatok jó helyen.
Ha lehetne egy javaslatom, tudom nagy idő, és nem biztos, hogy lenne rá célközönség, az ár érték aránynál érdemes lenne dollárban számolni, mert nagyon visszás kép alakul ki a valutamozgás miatt.
Gyakorlatilag egy gtx970 80k lenne, míg a 380X 56k lenne, ha mondjuk egy 7970/280X/290-hez hasonlítanánk az ő megjelenési idejükén érvényes valutaárfolyammal.
A gtx970 gyakorlatilag középkategória felső része, míg a 380X a középkategória aljának számít szerintem a gyártónál. Az AMD meglátásom szerint a GTX960 ellenfelének szánta, és ebben valóban győzött is.
-
sakal83
addikt
Ezt bele is mondanam a szemebe a cikkironak mert egyszer felultem gepfejlesztesnel a ph proci ajanlasanal. Core2duorol levaltottam amdre es jobb vgat vettem mondvan kihajtja.
Sulyos tizezreket buktam.
A cikkironak van felelossege es fontos az objektivitas. Ez eroteljesen megdolt azzal a kijelentessel hogy a 970et veszelyesen megkozelitette a 380x.
Kozelrol sem. Erdekes modon hianyzik a cikkbol a 970 es a 280x is.
A szokasos modon belinkelik az elozo tesztet de nincs egy grafikonra helyezve.
Az hogy nincs nem epp jo magyarazat. 780as azert van.
Nem ertem hogy miert kell vedeni egy nyilvanvalo manipulalast.
Teszem hozza akkor is ez lenne a velemenyem ha az nvidia eredmenyeit tuntetnek fel rozsaszin kodben.
-
sakal83
addikt
Ok akkor vegyel jo sok ilyen vgat...
A 390 es az x egy jo vga. A tobbi tesztoldal is a helyere helyezi. De ez a vga egy sz r
-
sakal83
addikt
Persze hogy a dollar befolyasolja. De a gtx960 alsokatos a 970 pedig kozepkatos vga lenne a 200as arfolyamon sajnos.
Nem latszik de gyakorlatilag mi vagyunk csorobbak egyre jobban a forintleertekeles miatt.
-
sakal83
addikt
De ugy is leirhatom hogy az en baratnom jobb mint scarlet johannson mert jol tud fozni bar 120kg
-
sakal83
addikt
válasz
huskydog17 #74 üzenetére
Hidd el latom.
A ph gyakorlatilag erdekes jatekvalogatasa okozza a latszolagos eredmenyeket. Nekem hidd el tokmindegy de szanalmas es felrevezeto ami zsebre mehet.
De ott van a guru3d es a tobbiek. Egyik sem emliti hogy kozel lenne a gtx 970.
Csak itt a ph.n.
Kicsit ov jut eszembe aki szerint minden jobb mint nyugaton megis ott 420000 a minimalber.
-
sakal83
addikt
Most olvastam reszletesen.
Meg a gtx970et is megkozelitette...
Ez mar nagyon durva.
Az osszes tesztoldal +30%os kulonbseget hoz ki
-
sakal83
addikt
Es nem az nvidia partjan allok. Fokent amd vgam volt.
De ez mar szanalmas. Rakjatok ki hogy sponzored by AMD legalabb.
Mar az is durva volt hogy a cpu teszteknel a kihajtsa kerdest elinteztetek azzal hogy fullhdben mindegy a proci. Amd intel doszta ugyanugy kihajcsa...
Hat persze
-
sakal83
addikt
Egy ujabb erdekes eredmenyu teszt...
Mertekado oldalak szerint 3% a kulonbseg a 280x es 380x kozott...
Es pont gyengebb egy 780nal...
Hat azt kotve hiszem. Tegnap vettem egy 780at 7970 lightningom utan. Eg es fold a kulonbseg. Alapon a mert kulonbseg a heavennel 50% huzva mind a ketto 80%...
A crysis 3 latvanyosan gyorsabb.
Nem ertem miert kell ezt csinalni itt a phn.
Ez mar nem enyhe bloff hanem szintiszta felrevezetes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dune: Awakening
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fujifilm X
- Építő/felújító topik
- Medence topik
- Bluetooth hangszórók
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest